עבור לתוכן

HOT VOD

Featured Replies

פורסם

כמה עולה הזבל הזה?

יעני אם בא לי להזמין סרט

או תוכנית שפיספסתי?

פורסם

תתקשר למוקר שירות ותשאל

זה משתנה מחבילה לחבילה

פורסם
  • מחבר

קיצר דיברתי איתם איזה קטלני הדבר הזה..

פעם ראשונה שאני גאה בהוט :xyxthumbs:

פורסם

תאיים בניתוק ותקבל את זה בחינם :P

פורסם
  • מחבר

חלק בחינם וחלק לא יש סרטים שעולים 10-15 שקל

אבל יש סדרות יעני אם אתה מפספס אתה מזמין את זה ורואה בחינם אחלה דבר בקום להקליט וזה ולחכות לשידורים חוזרים

כל הזמן אמרתי שהוט זה סתם אבל אני רואה שהם הפתיעו אותי לטובה :yelclap:

פורסם

יש לי אתז כבר חצי שנה... נחמד ביותר....עכשיו שינו את הסגנון(עיצוב)

זה עולה 9.90 לחודש(למרות שאני לר משלם) וסרטים עולים 10-19ש"ח ויש סדרות(הפג'מות האדומות ....)בחינם

פורסם
  • מחבר

לא נכון אחי

הממיר של VOD עולה 9.90 ויש לי בבית 2 ממירים כאלה אחד בכל סלון ו2 בחדרים

קיצר אני אקח ממיר של VOD לחדר..

אני יכול כמובן לשדרג את ההמיר לVOD אבל זה לא שווה 10 שקל סתם..

גם ככה אני מכור לאינטרנט :cool2:

ואני לא מכיר את זה כי לא הייתי מהחופש בארץ..

פורסם

נתחיל מזה שHOT VOD לא עובד בממיר ג'וניור של הוט ככה שזה באסה.

דבר שני- HOT VOD עושה בעיות בכמויות, נתקע, לא עולה, תקלות שצריך להתקשר למוקד וכו'. עד שהוט שמים משהו טוב-הוא בקושי עובד.

אני מדבר מנסיון יש לנו הוט, הסיבה היחידה שאנחנו לא עוברים כי דרך מקום העבודה של אבא (חברת חשמל) יש מבצע שכולל 5 חבילות+פלוס חבילת בסיס+קו של הוט*+מודם. במחיר לא שפוי.

*-טלפון של הוט= אחד הדברים הקקות, מספר כאילו זה של חו'ל, לא תמיד יש קליטה. והכי מעפן, בגלל שלהוט אין תשתית טלפונית שעוברת בקירות כמו אצל בזק, אז יש בכל בית שיש בו קו של הוט מודם טלופני שעובד על חשמל-מה שאומר שבמקרים של הפסקת חשמל אין טלפון בבית וזה אחד המבאסים חחח כי בלילה שבין שבת לראשון בשתיים בלילה הייתה הפסקת חשמל כללית בישוב שלי והייתי צריך לצעוד בחושך בשביל למצוא פלאפון כלשהו....

פורסם

בממיר ג'וניור של הוט אין מודם מובנה, לכן הוט VOD וכל הדברים האינטראקטיביים אינם נתמכים בו. אבל תמיד אפשר לחבר לו מודם חיצוני...

בקשר לבעיות של VOD, יש איזורים שהכל עובד חלק ברוב הפעמים (אני גר בבת-ים ואין בעיות, בהתחלה היו), סה"כ זה אחלה, ב-yes אין תשובה ל-VOD... עדיף מכלום. במקום לקנות HOT MAGIC\YES MAX אפשר להסתפק בVOD... יש שם את הסדרות המרכזיות.

בקשר לקו, גם אני מנוי לקו של הוט, ושוב, ישנם איזורים שהכל עובד חלק, וישנם איזורים שהתשתית עדיין לא טובה. בבת-ים התשתית מעולה והכל עובד מעולה.

עד עכשיו בזק היו חתיכת מונופול, הגיע הזמן שמישהו יתן להם Fight, אין בכלל מה להשוות בין המחירים של בזק לבין אלו של הוט...

בהוט אתה מקבל 2000 דקות שיחה לבזק ולהוט ב-49 שקלים, ומשלם בנפרד על שיחות לפלאפונים... בבזק אתה משלם תעריף רגיל על כל השיחות, פלאפונים או ווטאבר... ובלי שום קשר אתה משלם 100 שקלים, אפילו אם לא עשית שיחות. בהוט כל החשבון לא מגיע ל-100 שקלים. (אצלנו לפחות, ואחותי טוחנת את הקו חזק חזק....)

הסיבה היחידה שאנשים לא עוברים הוא הפחד מהבלתי נודע, וגם יש כאלו שרוצים לשמור על המספר שלהם... וגם בחלק מהאיזורים התשתית היא לא משהו, אז הם מעדיפים את בזק, אבל אני מתאר לעצמי שהוט יסדרו את התשתית בתקופה הקרובה, כך שמגמת ההצטרפות להוט רק תעלה. :)

פורסם
  • מחבר

תאכלס הכי מבאס זה המס' של ה 400 ספרות שאתה מקבל מהוט..

פורסם

*-טלפון של הוט= אחד הדברים הקקות, מספר כאילו זה של חו'ל, לא תמיד יש קליטה. והכי מעפן, בגלל שלהוט אין תשתית טלפונית שעוברת בקירות כמו אצל בזק, אז יש בכל בית שיש בו קו של הוט מודם טלופני שעובד על חשמל-מה שאומר שבמקרים של הפסקת חשמל אין טלפון בבית וזה אחד המבאסים חחח כי בלילה שבין שבת לראשון בשתיים בלילה הייתה הפסקת חשמל כללית בישוב שלי והייתי צריך לצעוד בחושך בשביל למצוא פלאפון כלשהו....

:nixweiss: nv???? מה הקשר מספר טלפון של חול? מה קליטה? למה לעזאזל צריך קליטה בשביל טלפון קווי??? ודרך איפה זה עובר אם לא בקירות? חוץ מהקטע שצריך מודם ובגלל זה צריך חשמל כל השאר זה שטויות...

תאכלס הכי מבאס זה המס' של ה 400 ספרות שאתה מקבל מהוט..

אתה מקבל את אותו מספר של ספרות בטלפון רק שהקידמות היא 077...

ב-yes אין תשובה ל-VOD... עדיף מכלום.

הם עכשיו מנסים לקבל אישור להתחיל בנסוי על VOD שלהם... הבעיה היא שאי אפשר לעשות את זה דרך הלווין כי אסור להם לאפשר לצלחת לווין גם לשדר כי זה יביא יותר מידי קרינה... הצלחת לווין פאסיבית כדי שיהיה VOD צריך שיהיה תקשורת בשני הכיוונים... הפיתרון הוא להעביר את הVOD דרך הADSL של בזק... אבל אסור להם לעשות את זה עד שישנו את החוק... זה די מסובך...

פורסם
  • מחבר

טוב הקידומת הורסת אם זה היה 08 יעני כמו אצלי בבית היה סבבה

אבל מס' מסובך יש להם בכל מקרה אני עם הבזק כי יש לנו מחירים מיוחדים בקומבינות..

פורסם

זה לא 400 ספרות, הקידומת היא 077, בדיוק כמו שבבזק יש קידומת 03 וכו'... בשיחה בין הוט להוט, אתה לא חייב לחייג את הקידומת 077... רק את המספר.

לעומת זאת אם אתה מתקשר לבזק, אתה חייב לחייג את הקידומת גם.

התשתית של הקו היא חיצונית, ז"א חוטים על הקיר עם תופסנים כאלו, או במקרה הרע זרוקים על הרצפה... תלוי על איזה טכנאי נפלת ועד כמה יש לך כוח להתווכח איתו. :smile1:

אצלי הכל זרוק מאחורי השולחן, יש לי מחסן חוטים שלא היה מבייש מפעל... נסו לדמיין לכם, גם חוטים של הטלויזיה שמגיע לחדר שלי מהקו הראשי, על זה מולבש מפצל לאינטרנט, על זה מולבש עוד מפצל לטלפון ולכל זה מצורף מגבר. :smile1:

היה אצלי פעם טכנאי, הוא התיר כמה חוטים כדי לחבר חוט חדש (השרקן שלי כירסם את החוט :kopfpatsch: ) ואז שהוא בא לחבר, הוא הסתבך עם זה שעות, הוא לא ידע מה נפל עליו. :smile1:

פורסם
  • מחבר

טוב עדיין לרוב יש בזק ...

וממה שהבנתי הוט תעלה את המחירים שלה עכשיו זה מחיר הכרות כדי למשוך לקוחות..

הכי באסה זה ה200 שקל התקנה..

אם לא היה את זה הייתי תוקע א הטלפון הזה בחדר ומתקשר לכל דפי זהב..

פורסם

אני כבר תקופה דיי ארוכה בטלפון של הוט, ואני משלם 40 שקלים ל-2000 דקות שיחה. עכשיו הם העלו את זה ל-50... אבל עדיין אותי (את אבא שלי יותר נכון :biggrinangelA: ) הם מחייבים ב-40. לא ניראה לי שהם יעלו את זה, הם אחרי הכל רוצים לתת fight לבזק, ואף אחד לא יעבור אליהם אם ההבדלים לא יהיו משמעותיים. אם הם יעלו את המחיר, אני ישר יחזור בחזרה לבזק, אחרי הכל, בבזק לא צריך מודם ולא צריך 1000 כבלים מעצבנים. התשתית היא פנימית.

200 שקל, זאת הבעיה שלך? אנחנו היינו משתמשים בטלפון ברמה שהגיע ל-1000 שקל בחודש. ועכשיו שאנחנו בהוט אנחנו מגרדים את ה-150\140 מלמטה... בחודש רע. בחודש טוב (שאחותי פחות בבית :smile1: ), זה מגרד את ה-100 מלמטה. אנחנו כבר בערך שנה בהוט, תחשוב בעצמך כמה חסכנו.

דרך אגב, זה מודם אחד לכל הבית... לא צריך לכל נקודת טלפון מודם. למרות שהיום כבר זה לא ממש משנה, כל הבתים מרושתים בדקטים... :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים