עבור לתוכן

מחפש מפרט למטרות אינטרנט ואופיס עד 3.5K +מסך

Featured Replies

פורסם

היי.

אז ככה ..אני מחפש מפרט הכי זול שאפשר .. המטרה של ה3500 שקל היא לקחת מחשב (בלי ציוד נלווה) הכי זול שאפשר רק למטרות גלישה ברשת ואולי אופיס + מסך למשחקים (המסך ישמש אותי במחשב אחר)

אז ככה .. מחשב - הכי זול בלי ציוד נלווה

מסך - הכי טוב שאפשר לדחוף לתקציב למשחקים (מעדיף LCD אבל אין לי בעיה עם CRT טוב .. מה שנכנס בתקציב)

תודה מראש ;D

(בבקשה לא לחרוג מהתקציב ...וחובה שהכל יהיה מאותה חנות ושיכלול הרכבה (אבל לא התקנת XP)

פורסם

http://hwzone.co.il/specslist/view/56/

המסך מאוד פשוט. פשוט מדי למשחקים, יש לו קונטרסט נמוך.

מה שאני ממליץ זה שתיקח את ה740B של סמסונג או 1750HQ של LG. שניהם עולים בין 1600-1700 שקלים.

היות ואתה מוותר על הציוד ההיקפי במפרט שעולה 130 זה אמור להתקזז.

חוץ מזה, אני לא חושב שניתן להרכיב מפרט טוב יותר באותו תקציב.

הרכבה זה עוד 150 שקלים. הייתי ממליץ לוותר על הפלופי שאין לו שימוש, ולחרוג באיזה 50 שקלים.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה על התגובה!

עכשיו אני קצת מבולבל ..בעיקרון ..אי אפשר להרכיב מחשב בסביבות ה1500 שקל ? משהו מאוד מאוד מאוד (מאוד) פשוט ?

ככה שישארו לי 2000 שקל למסך .. ובמחיר הזה אפשר לקחת משהו טוב מאוד למשחקים (אחרי שחשבתי על זה מעט ..מעדיף CRT איכותי)

הבעיה שלי היא ש..אני לא יודע על איזה CRT ללכת .. אין לי מושג!

ובחלקים .. אם אפשר להרכיב לי משהו בסביבות ה1500 שקל

תודה

עריכה : לדוגמה- http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=804

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4177

פורסם

CRT מצויין למשחקים - בערך 1600 שקלים - G90F+ של VIEWSONIC, שאני משתמש בו בעצמי. המחיר הוא אותו מחיר.

אבל CRT זה העבר ואין שום סיבה שלא לקנות LCD מצויין כמו אלו שהמלצתי לך עליהם. לפרטים נוספים על LCD אל מול CRT אני ממליץ לקרוא את המדריך להרכבת מפרט בראש הפורום, שם יש השוואה מפורטת על היתרונות והחסרונות של שתי הטכנולוגיות.

לגבי המחשבים שהצעת - יופי, חסכת 500 שקל, אבל קיבלת מחשבים נכים. אתלון XP על לוח אם של PC CHIPS? מה זה החרא הזה? מאיפה להם אתלון XP, אין אותו בשוק כבר שנתיים. היצרן של הלוח אם הוא הגרוע ביותר, נקודה. תתרחק כמו מאש, לכל הרוחות.

לגבי המחשב השני - צ'יפסט של VIA, מיושן. כ. מסך מובנה נוראי. 256MB זכרון במקום 512MB - רק בגלל הזכרון ספק אם בקושי תצליח להריץ ווינדוס XP על המחשב הזה.

מארז עם ספק גנרי זוועתי, הארדיסק פיצי עם אחריות מצומצמת - שנה במקום 3 שנים. כונן CD במקום DVDRW. ואת כל זה אתה מפסיד, בגלל 500 שקלים, שגם ככה נמצאים בתקציב שלך בין אם תקנה LCD או CRT. זה כסף שכמו שאתה חוסך אותו ככה זה יעלה לך יותר.

על הלוח שהצעתי לך במפרט המומלץ, יש כרטיס 6100, שפשוט מדהים לכרטיס מורכב - אנשים הריצו עליו SIMS 2 וGTA 3 בלי בעיה. כמובן שיש גם סוקט PCI-E אם אי פעם תרצה כרטיס מסך נפרד עם יציאת DVI.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה !

במחשבה שניה נראה לי שאתה צודק ...אני באמת אלך על המפרט שהמלצת ... אבל אני עדיין לא בטוח לגבי מסך

קראתי כבר את כל הדיונים בפורום על lcd מול crt ... ובשביל משחקים ..אני חושב שאני מעדיף crt טוב ..

(המסך יחובר למפרט שבפרטים שלי...ככה שאני מתכוון לשחק משחקים על 1600x1280 לפחות...צריך מסך תואם)

אז ...אולי כדאי שאני פשוט אפרסם בפורום גרפיקה את המסך שאני מחפש + המחיר שיש לי ויעזרו לי שם ? (אני לא חושב שזה המקום לפרסם בו שאלות על מסך)

בכל אופן תודה רבה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים