פורסם 2006 באפריל 319 שנים פתאום בימים האחרונים לפעמיים שאני מפעיל תוכנה הכי קטנה או מעלה משהו קטן יש איזה קפצוץ מעצבן בWINAMP מה יכולה להיות הסיבה ???
פורסם 2006 באפריל 419 שנים כבר נמאס הכל חוזר על עצמו תבדוק וירוסים רוגלות הנה תוכנות מומלצות:NOD 32BPS SPYWARE ַADAWARE REMOVERSPY SWEEPER AD AWARESPY EMERGENCYתבדוק גם כמה תהליכים רצים אצלך במחשב
פורסם 2006 באפריל 419 שנים מחבר יש לי את כל התוכנות האלה וכבר עשיתי בדיקה.בקשר לתהליכים שרצים ביחד זה אינטרנט WINAMP ואולי מעלה עוד משהו קטן כמו להוריד קובץ או מסנג'ר. הקטע שזה לא קרה לפני זה פתאום התחיל וגם שאני לא נוגע במחשב ורק הWINAMP עובד יש לפעמיים את הקפיצה (תקיעה) הזאת.
פורסם 2006 באפריל 419 שנים עשית משהו דפוק בזמן האחרון שיחקת עם הXP הסרת הרבה יישומים??כל דבר שעשית לפני שזה קרה!!
פורסם 2006 באפריל 419 שנים מחבר לא, דווקא התקנתי אותו מחדש אבל יכול להיות בגלל שניקיתי את הריג'סטרי ???
פורסם 2006 באפריל 419 שנים פירמטת והתקנת את הXP מחדש נראה לי זה בעיה טכנית ברכיבים תפתח את המחשב ותבדוק שהכל בסדר עם הרכיבים וגם עם איזה תוכנה ניקית את הרג'סטרי כי יש תוכנות שיכולות להרוס משהו
פורסם 2006 באפריל 419 שנים מחבר עם התוכנית RegCleanr ניקיתי את הריג'סטרי.פתחתי את המחשב הכל נראה בסדר ובדקתי שהכל מחוזק.
פורסם 2006 באפריל 419 שנים מחבר בעבר היתה לי בעיה עם תוכנות אחרות אחרי שישתמשתי בRegCleanr.הבעיה שזה קורה לפעמיים גם בMV2PLAYER.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.