פורסם 2006 באפריל 319 שנים אני מעוניין לקנות פאד חדש לעכבר (רק בשביל גיימינג Counter-Strike) ואני מתלבט בין שלוש פאדים שונים וצריך את עזרתכם.הראשון:X-Ray Thunder9 Smooth - 250 nisהשני:SteelPad 5L - 273 nisוהשלישי:SteelPad S&S - 185 nis (קצת פחות מועדף מהאחרים)אם מישהו מבין ויכול להמליץ על אחד מהם, זה יכול להיות טוב, תודה רבה ומקווה שיגיבו.
פורסם 2006 באפריל 319 שנים ממליץ לך ללכת על ה 5L או כל אחד מסדרת ה steelpad לי יש 4D ואני מרוצה ממנו עד הגג לא מומלץ ללכת על qck זה סדרה של פאדים ממשטח רך בקיצר מועדף כל פד בסדרה שלהם חוץ מ 4S וסדרת ה qck /qck+ x-ray הם פאדים מעולים אבל הם יקרים לעומת ה סטיל. לך על 5L אם יש לך כסף אם אין לך על 4D תחדש.
פורסם 2006 באפריל 319 שנים מחבר ממליץ לך ללכת על ה 5L או כל אחד מסדרת ה steelpad לי יש 4D ואני מרוצה ממנו עד הגג לא מומלץ ללכת על qck זה סדרה של פאדים ממשטח רך בקיצר מועדף כל פד בסדרה שלהם חוץ מ 4S וסדרת ה qck /qck+ x-ray הם פאדים מעולים אבל הם יקרים לעומת ה סטיל. לך על 5L אם יש לך כסף אם אין לך על 4D תחדש. האמת שכרגע יש לי 4D ואני לא ממש מרוצה.. כלומר, יש לי אותו רק 4 חודשים וכבר מלא מהצד המחוספס כבר שחוק וחלק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.