עבור לתוכן

מישהו מוכן בבקשה לתת לי הסבר מפורט עד כמה שאפשר לגבי...

Featured Replies

פורסם

המעבד של אינטל d805?? והאם כל ליבה יש לה 2.66 מגה הרץ????

פורסם

איזה מין הסבר אתה רוצה?

מאיזו בחינה?

וכן הוא כפול ליבה וכל ליבה עם 2.66GHz

פורסם
  • מחבר

איזה מין הסבר אתה רוצה?

מאיזו בחינה?

וכן הוא כפול ליבה וכל ליבה עם 2.66GHz

כאילו אני קונה מחשב בעזרת השם ואני מתלבט בינו לבין ה3200 של amd והבנתי שעדיף ללכת על ה805 כאילו זה השקעה יותר חכמה מבחינת העתיד הוא יחשב ליותר טוב ויותר ניתן לניצול וזהו אני לא יודע מה בדיוק אני רוצה לדעת אליו בעקרון אני רוצה לדעת מה יותר כדאי ועדיף לי והמחשב יהיה מיועד למשחקים סתם כדרך אגב ולגבי זה שכל ליבה שלו היא 2.66 אז זה אומר שאם ניתן יהיה לנצל ממנו את שתי הליבות אז זה יהיה 5 ומשהו מגה הרץ הגיוני???????

פורסם

אהם נכון להיות אתה תראה יותר מה3200+. אבל בעתיד יהיה יתרון ברור ל805 בגלל הריסוי ליבות.

אגב 805 הוא אחד מהOCERים הטובים ביותר, אם אתה עושה לו OC ל3.3 את עושה אותו חיה רעה...

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה אחי ואיזה לוח אם שתומך באינטל תואם ללוח הזה: DFI LanParty ut NF4 ULTRA-D ?????

פורסם

סבבה תודה אחי ואיזה לוח אם שתומך באינטל תואם ללוח הזה: DFI LanParty ut NF4 ULTRA-D ?????

קשה להשוות..

אני מניח שP5WD2 של ASUS. אבל זה רק מביחנה של יכולות OC...

את השאר אני לא חושב שאפשר להשוות...

פורסם
  • מחבר

קשה להשוות..

אני מניח שP5WD2 של ASUS. אבל זה רק מביחנה של יכולות OC...

את השאר אני לא חושב שאפשר להשוות...

ומבחינת מחיר יש לוח שתואם ל DFI LanParty ut NF4 ULTRA-D ???? לפחות עד כמה שאפשר

פורסם

ומבחינת מחיר יש לוח שתואם ל DFI LanParty ut NF4 ULTRA-D ???? לפחות עד כמה שאפשר

מחיר לא... מבחינת מחיר יש לך רק את הP5LD2 שעוד איכשהו מתקרב אליו מבחינת OC...

שמע דוגרי P5LD2 של אסוס אמור לעשות את העבודה בצורה מעולה... כי לעשות OC ל805 זה לא קשה בגלל הBUS הנמוך שלו...

פורסם

אף לוח עד היום לא מתקרב לסדרת ה-lanparty של dfi זה הלוח הכי טוב לאובר קלוק אבל כמו ש-bung אמר יש לך את שתי הלוחות של asus שהם נחמדים.

פורסם

אף לוח עד היום לא מתקרב לסדרת ה-lanparty של dfi זה הלוח הכי טוב לאובר קלוק אבל כמו ש-bung אמר יש לך את שתי הלוחות של asus שהם נחמדים.

ברור אבל זה רק לAMD...

והP5WD2 עושה באינטל עבודת OC יוצאת מן הכלל...

פורסם
  • מחבר

סבבה אם כך אני אשמח לקבל המלצה ללוח אם תומך אינטל בסכום של עד 900 ש"ח ובלי מחשבה לגבי oc כאילו גם בין ביתר שיהיה לוח אם סבבה לoc אבל בעקרון יותר חשוב מצב הסטוק ;)

פורסם

סבבה אם כך אני אשמח לקבל המלצה ללוח אם תומך אינטל בסכום של עד 900 ש"ח ובלי מחשבה לגבי oc כאילו גם בין ביתר שיהיה לוח אם סבבה לoc אבל בעקרון יותר חשוב מצב הסטוק ;)

P5LD2:)

800~ שח בערך..

לוח מצויין מבוסס 945P.

פורסם

מה הפירוש מצב הסטוק

פורסם

סטוק - כמו שיצא מהמפעל

כלומר הכל כמו שהוא תוכנן

פורסם

אז ממה שאני מבין AMD יצאה "מהמשחק"?כי גם בפורום מפרטים(המוכנים) אינטל שולט?אז פתאום AMD כבר לא טובה למשחקים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים