פורסם 2006 באפריל 319 שנים יש לי לד... ויש לי מקור מתח ונגד נגיד של 180 אוהם...אני רוצה לחבר אותם איך אני מחבר ניסיתי כמה וכמה שיטות עם + ו- וזה לא פועל....מישהו יכול להביא לי תרשים?תודה!
פורסם 2006 באפריל 319 שנים מצריצה מחולקת לטורים ושורות !! כל שורה ממוספרת 1,2,3..... היא מחוברת !! הטורים עצמם לא מחוברים אחד עם השני !!
פורסם 2006 באפריל 319 שנים מצטער שאני נדחף, פשוט חבל לפתוח ת'רד על שאלה כזאת...כמה בערך עולה מטריצה היום?
פורסם 2006 באפריל 319 שנים אולי לא הבנתם אותי, או שאני לא השתמשתי בשם הנכוןאני התכוונתי למטריצה מפלסטיק שמרכיבים עליה את המעגלים לפני ההלחמה לבדיקה...
פורסם 2006 באפריל 319 שנים פיי וחשבתי שזה עולה הרבה יותר.. אני אקנה אחת בהזדמנות, זה הרבה יותר נוח להכין על אחת כזאת את המעגל ולא ישר להלחים על לוח הלחמות ואח"כ עם יש בעיות להתחיל להתמודד איתן עליו.תודה רבה על התשובה.ועכשיו, בואו נחזור לשאלה של פותח הת'רד, גנבתי לו אותו מספיקיש לי לד... ויש לי מקור מתח ונגד נגיד של 180 אוהם...אני רוצה לחבר אותם איך אני מחבר ניסיתי כמה וכמה שיטות עם + ו- וזה לא פועל....מישהו יכול להביא לי תרשים?תודה!
פורסם 2006 באפריל 319 שנים הינה החיבורים כל פס מחבר בין 5 חורים הפסים הכחולים מחוברים בשתי שורות עד האמצע בכל צדובדקתי באריהב זה עולה 24 ש"ח[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באפריל 419 שנים מחבר אוקיי הבנתי וזה גם יצא לי ופעל אבל יש לי כמה שאלות...נגיד אני רוצה להכין על המטריצה אינפרא אדום לפי המדריכים שהביאו פה איך אניעושה את זה אין מספיק חורים במטריצה...זה בעייתי...כמו כן קניתי אותה ב- 22 ש"ח
פורסם 2006 באפריל 419 שנים אם אתה מדבר עם אדמה ומתח וז בדרך כלל ממקמים אותם בשורות הקיצוניות (הפסים הכחולים)ואתה תמיד יכול לקצר שתי פסים אדומים טאז יש לך יותר חורים
פורסם 2006 באפריל 419 שנים מחבר לא הבנת אותי...נגיד אני רוצה לחבר מייצב מתח למקלט של אינפרא אדום כאשר בכל אחד מהם יש 3 רגלים איך אני עושה את זה? 0 | | | - נגיד זה המקלט אינפרא אדום אז אני שם אותו לרוחב על פס אחד של 5. ואני רוצה לחבר אחד מהרגילים למייצב מתח שגם לו יש 3 רגילם איך עושים את זה? תמונה או תרשים מאוד מאוד יעזרו תודה!
פורסם 2006 באפריל 419 שנים שמע במטריצה יש מספיק חורים, משתמשים בחוטים כדי לגשר ממקום למקום כמובן.תן את התרשים כדאי שנוכל להסביר לך איך לחבר.ואת המקלט צריך לחבר ככה שיתפוס שלושה שורות מהמטריצה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.