עבור לתוכן

אזה אנטי וירוס יותר טוב? AVG vs NOD32

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת אזה מבינהם הכי טוב? או שיש יותר טוב מיהם....... :)

נוד32 או AVG ? :hat:

פורסם

Kaspersky

:yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

Kaspersky חביב, אבל הוא לא עולה על ניסיונות כניסה של וירוסים באונליין אלא רק בסריקה..

Nod32 עושה זאת ולכן הוא מומלץ.. וחוץ מזה, מי שאל בכלל על הקספרסקי...

פורסם

Kaspersky חביב, אבל הוא לא עולה על ניסיונות כניסה של וירוסים באונליין אלא רק בסריקה..

שטויות !! תמיד הוא מודיע !!

Nod32 עושה זאת ולכן הוא מומלץ.. וחוץ מזה, מי שאל בכלל על הקספרסקי...

רציתי לדעת אזה מבינהם הכי טוב? או שיש יותר טוב מיהם....... :)

נוד32 או AVG ? :hat:

:xyxthumbs:

פורסם

Kaspersky באמת הכי טוב

פורסם

חיפוש הכי טוב!

פורסם

NOD.

פורסם

NOD שווה בדיוק למה שהיא נראית !! :lol:

היא עשתה לי הרבה בעיות ביומיים שהיא הייתה לי על המחשב !!

כבר חצי שנה בערך יש לי קספרסקי וזה האנטי וירוס הכי טוב שהיה לי אייפעם.. והיו לי המון חחחח..

פורסם

אתה אובייקטיבי אשש...

אני יכול באותה מידה שבגלל שקספרסקי גרם למסכים כחולים אצלי הוא אנטי וירוס גרוע..

::)

פורסם

לא, זה בגלל שיש לך משהו עם המחשב

פורסם

ת'אמת גם לי הוא עשה פעם אחת מסך כחול בזמן איחוי.. אז לפני שעוישם איחוי יוצאים ממנו לגמרי וזהו !!

פורסם
  • מחבר

תודה לכם אנשים אז נוד32 הוא הבסט של הבסט כמו שניקרא!!! ;D

מי שאמר פה לגבי קספרסקי שהוא לא תופס כיאלו בזמן אמת זה נכון באמת קספרסקי מפשל בזה. המנגנון שלו בקטע הזה על הפנים! :lol:

אני לא מבין חשבתי יגידו מילה שניים לפחות לAVG ולא אמרו הרי הוא מקבל פידבקים טובים מאתרים הוא נחשב גם אחד טוב, וגם הרבה מישתמשים בו כי הוא בחינם. אני רואה שלפי דעתכם הוא לא בין המומלצים. אז בקיצור מה שיצא בסיפור הזה זה מילחמה שלא תיפסק גם בעוד שנה קספרסקי נגד נוד32 חבל ששני החברות לא משתפות פעולה הם יכלו לעשות היסטוריה בעידן הזה של אנטי וירוסים יכולים ליהיות נמבר 1 בקטגוריה הזאת! אני לא מבין תחברות האלו הרי שנה אחרי שנה הם רק בהפסדים אז מה יוצא להם מיזה בימקום שיהיה מלך אחד בקטגוריה הזאת של "אנטי וירוס" יש מילחמות :s07: מתי הם יפסקו כבר יאללה זה לא מעצבן אותכם?!

מי צריך לעזעזל יותר מ30 סוגים של אנטי וירוסים! +/- זה סתם מבלבל לציבור תמוח בימקום שיהיו אזה 1 2 3 פייבורטים יש הרבה מאוד חברות קטנות שצצות לאט לאט לעסק. מי צריך את זה למה מה הם חושבים שהם יוכלו להיתמודד מול הגדולות ועם כל הניסיון! חה..חה..חה.. הצחקתם אותי. :lol:

כמה שאני רוצה שתתחיל מדיניות אחרת שחלשות היתאחדו עם חלשות וחזקות עם חזקות או ההפך שאנשים יתחילו להבין מה שווה ומה לא שבאמת אפשר להגיד שיש טעם שיש אקשן ;) לכל הסיפור הזה.

נימעס מיכל החברות הקטנות האלו שנידחפות כל פעם, וגם החברות הקיימות שמוסיפות לקו מוצרייה אנטי וירוס ואני לא ינקוט בשמות. :o

פייבוריט צריך שיהיה לו אזה וותק של 20,10 שנה שאפשר להגיד כן זה צריך ליהיות האנטי וירוס מיספר אחד ושיש לו ניסיון והכל.

מתי בעלי החברות הגדולות והקטנות יבינו שוואלה צריך לעשות משהו בנידון וזה קשור לכל קטגוריה כגון: אנטי רוגלות,ספאם,פייראול וחוליי... זה העיניין לדעת תדרך הנכונה שוואלה תביא לך גם תכסף וגם את כס המלכות ואת הפופולריות בקרב הציבור, גם אם הקשיים וגם עם הקטעים וגם עם הכל צריך ללכת עד הסוף עד גבול האפשרויות עד שתצליח לנתב לך תדרך להגיע לפיסגה ואני רואה שכימעט כולן לא מבינות את זה!!! אולי הן פוחדות? אולי משהו אחר? וואלה אנחנו נישארים בדילמה בסוף. אזה באסה זה שתמבולבל מכל התוכנות האלו שממש אין להן סוף?!

בסוף הסיפור הבנתי שמי שתיהיה לבד תיהיה חלשה מזאת שתיהיה לא לבד זה אומר שחברה צריכה לילמוד מחברה צריך לשתף פעולה אחד עם השני זה הקטע זה הכיף בזה זה לשלב רעיון ברעיון לעשות משהו ביחד להרכיב משהו ביחד להביא תנוסחה המנצחת ביחד לא לבד! וחבל מי שלא עושה זאת סתם נישארת לבד וכולם יודעים שמי שנישאר לבד ימות לבד אז למדנו משהו. לילה טוב לכולם . :yelclap:

ותיזכרו בסופו של דבר כל אחד יזדקק לעזרתו של השני ויש שיפלו במערכה ויש שינצחו הכל תלוי באיזה דרך אתה הולך והאם היא נכונה.

ואל תישכחו אל תיהיו לבד תמיד מישהו יחכה לכם מעבר לפינה רק צריך לגשת לשם ומישם רק אתם תחליטו מה יהיה הלאה לילה טוב. :)

זה העיניין באבטחת מידע!

פורסם

NOD.

פורסם

גולן הפצצת בהרצאה...

:yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים