עבור לתוכן

מה יהיה עם חלוקת דו"חות העירייה במדינתנו ?

Featured Replies

פורסם

zoxs, אם יש לך תו חניה אל איזור המגורים שלך, והסופר פארם ליד הבית, איך נתנו לך דו"ח?

אני גם תושב ת"א, לבניין שלי אין חניה, וכשאני כן מקבל את הרכב מההורים זה פשוט סבל (ללא תו חניה).

בהתחלה הייתי מסתובב חצי שעה ברדיוס ק"מ מסביב לבית מחפש חניה, אבל אם זה סופי שבוע אני מחנה על המדרכה ולא חושב על זה אפילו. במצב שלא גוררים אותי.

יש לך חבר שבד"כ מחנה לידי בשישי כשאנחנו הולכים לקורס שלנו, ובינתיים פעמיים ברציפות נתנו לו דו"ח. הוא שם עליהם ז*ן וזורק את הדוחות לרצפה.

בת"א עצמה אני יכול להסתדר עם האופניים, או ללכת ברגל - ואפילו מעדיף את זה ברוב המקרים על רכב. כי ברגע שיש לי רכב אני צריך להתחיל לחפש חניה ובד"כ גם לשלם על זה עוד כסף.

לסופי שבוע אני דיי חייב רכב אם אני רוצה לצאת מחוץ לת"א.

אבל אני רואה גררים שעובדים גם בשבת וזה פשוט מגעיל אותי.. אנשים באים לצאת לת"א וכשהם יוצאים החוצה מגלים שאין רכב או שדפקו להם דו"ח.

תנו לאנשים לפחות יום אחד של שקט, מה כבר ביקשנו?!

פורסם

גם אני פעם שמתי זין וזרקתי דוח"ות חנייה ... אחרי זה הכפילו ושילשו לי אותם ונשברתי והלכתי לשלם ... :nixweiss:

"התרעה אחרונה לפני טיפול משפטי" זה לא משפט כזה נחמד לראות על הבוקר בדואר

כ** אמא שלהם.

פורסם

גם אני פעם שמתי זין וזרקתי דוח"ות חנייה ... אחרי זה הכפילו ושילשו לי אותם ונשברתי והלכתי לשלם ... :nixweiss:

"התרעה אחרונה לפני טיפול משפטי" זה לא משפט כזה נחמד לראות על הבוקר בדואר

כ** אמא שלהם.

לפי מה שהבנתי המישפטים של העירעורים ושל זה שלא שילמתה קנסות ביזיונים

ועל זה אני מבין תמיתלוננים

לפי מה שהבנתי בקושי נותנים לך לדבר וסוגרים עינין מהר מאוד

פורסם
  • מחבר

מה שהיה אם ההסדרי דו"חות זה היה דו"חות משטרה , דו"חות עירייה העירייה לא מוותרת בחיים.

ואצלי מתחת לבית גם אי אפשר להחנות על המדרכה כי אז אתה מקבל 250 ולא 100 גם ביום שבת בצהריים - קיבלתי וגם ביום שישי ב 4.00 לפנות בוקר

חבר שלי קיבל כשבא אליי .

יש ימים שאני מחנה ממש רחוק מהבית ואפילו אחרי חצי שעה של סיבובים.

אתם צריכים להבין שהיום הגרירות והפקחים זה חברות חיצוניות , שמבחינתם זה עסק שמטרתו להרוויח .

פורסם
  • מחבר

מה שהיה אם ההסדרי דו"חות זה היה דו"חות משטרה , דו"חות עירייה העירייה לא מוותרת בחיים.

ואצלי מתחת לבית גם אי אפשר להחנות על המדרכה כי אז אתה מקבל 250 ולא 100 גם ביום שבת בצהריים - קיבלתי וגם ביום שישי ב 4.00 לפנות בוקר

חבר שלי קיבל כשבא אליי .

יש ימים שאני מחנה ממש רחוק מהבית ואפילו אחרי חצי שעה של סיבובים.

אתם צריכים להבין שהיום הגרירות והפקחים זה חברות חיצוניות , שמבחינתם זה עסק שמטרתו להרוויח .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים