עבור לתוכן

מה יהיה עם חלוקת דו"חות העירייה במדינתנו ?

Featured Replies

פורסם

היום שכבר כול עירייה עובדת עם חברה פרטית לכול הגופים יש אינטרס לחלק דו"חות - כולם מרוויחים כסף על חשבון האזרח המשלם.

מה יהיה אם השחיתות הזאת שהיום לא ניתן לחנות בשום מקום בערים הגדולות לא ת"א לא ראשל"צ לא הרצליה , זה ממש מגוכך כבר

אני כול כך מתוסכל .

צריך לשים קץ לדברים כאלה , היום בנאדם כבר לא יכול לחנות מתחת לבית שלו ...

פורסם

כמה קיבלת? ;D

פורסם
  • מחבר

מצחיק , נראה שזה ייצא מכיסך

נראה לי שכבר מאיר ניצן קנה אוטו חדש על חשבוני

פורסם

לא יודע מה איתך,לי באוטו יש תו חניה שמאפשר לי להחנות את המכונית בכל מקום שאני רוצה בעיר שלי...

פורסם

חחחח אני יכול לממן שכונה חדשה עם כל הדוחות שלי... זה כבר נהיה ממש זוועה אפילו באזורי תעשייה וחניונים עירוניים הכל כחול לבן

כל פעם שאני יוצא בשישי לת"א אני רואה גדודים של פקחים מלווים בצי משאיות שגוררות כל מה שעובר מתחת למנוף, מעניין שפתאום זו עבודה שדוחה שבת

ככה זה כשנותנים לחתול לשמור על השמנת... רק בישראל

פורסם

מצחיק , נראה שזה ייצא מכיסך

נראה לי שכבר מאיר ניצן קנה אוטו חדש על חשבוני

שאלתי ברצינות, לא התכונתי לעקוץ, תאמין לי שגם אני תרמתי את חלקי לעירייה

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה איתך,לי באוטו יש תו חניה שמאפשר לי להחנות את המכונית בכל מקום שאני רוצה בעיר שלי...

גם לי יש תו חניה וכבר גררו לי את האוטו נחש מאיפה ? מתחת לבית , עירערתי וקיבלתי - שפעת העופות , שילמתי כמו גדול, והכי מתסכל זה שלם לאלה שגוררים לך את האוטו , מחפש לחפש את הסריטה שהם עשו לך לאוטו , ש"היית כבר שם " ....

שאלתי ברצינות, לא התכונתי לעקוץ, תאמין לי שגם אני תרמתי את חלקי לעירייה

בכללי מעל 2500 ש"ח כבר על דו"חות

פורסם
:pissed: :pissed: :pissed:
פורסם

זה כבר נהיה זוועה מה שהולך במדינה הזאת,במקום שהם ילכו לתפוס את הפושעים הם נטפלים לאזרחים הטובים משלמי המיסים ושומרי החוק.

שלא נדבר,ראיתי פעמיים שוטר בכחול לבן שמדבר תוך כדי נסיעה בטלפון.

פורסם

תיראו מה אתם רוצים היום לכל תינוק יש רכב

ככה שזה דבר טיבעי שיקחו "מיסים" מבעלי רכב

חבל שאנחנו לא לומדים מהאיטלקים וקונים ריכבי עיר (אני מדבר על הרכבים הקטנטנים שיש באיטליה)

בעיר שאני גר אני רואה המון גיפים גדולים

אפילו צבונבוניות נוהגות בגיפים

ככה שתוקעים לכם קנסות לפי דעתי זה דבר טוב

למי שיכול להרשות לעצמו איזה 10 אלף בשנה רק להחזיק רכב אני לא מבין מה הוא מיתלונן על קנסות

יש אופנים אוטובוסים מוניות ורכבות

שגם יחסכו לכם זמן במוסך טסט ותחנות דלק

וגם בהרבה מאוד מיקרים יחסכו הרבה כסף

פורסם
  • מחבר

אז לפי מה שאתה אומר , שבמדינה מתוקנת כמו שלנו , לא לנסוע ברכבים , זאת פריבלגיה מיותרת , אולי נתחיל גם ללכת יחפים

אני ממש לא ילד וגם אין לי ג'יפ ואני עובד קשה כדי להחזיק את הרכב .

גם אם לא יהיה לך מחשב אז את תחסוך חשמל ואם תתקלח במים קרים אתה תחסוך עוד הרבה יותר כסף , אז אתה עושה את זה ?

לך יש רכב ?

וחוץ מזה נהגי מוניות הם נוכלים ותחבורה ציבורית מתייקרת יום יום , ואתה צריך לקחת פור של שעתיים לפחות כדי לנסוע בתחבורה ציבורית , אם התחבורה הציבורית הייתה יעילה כמו בארצות מסויימות בחו"ל אז אולי מה שאמרת היה נישמע הגיוני

פורסם

תיראו מה אתם רוצים היום לכל תינוק יש רכב

ככה שזה דבר טיבעי שיקחו "מיסים" מבעלי רכב

חבל שאנחנו לא לומדים מהאיטלקים וקונים ריכבי עיר (אני מדבר על הרכבים הקטנטנים שיש באיטליה)

בעיר שאני גר אני רואה המון גיפים גדולים

אפילו צבונבוניות נוהגות בגיפים

ככה שתוקעים לכם קנסות לפי דעתי זה דבר טוב

למי שיכול להרשות לעצמו איזה 10 אלף בשנה רק להחזיק רכב אני לא מבין מה הוא מיתלונן על קנסות

יש אופנים אוטובוסים מוניות ורכבות

שגם יחסכו לכם זמן במוסך טסט ותחנות דלק

וגם בהרבה מאוד מיקרים יחסכו הרבה כסף

התגובה שלך ממש בלי קשר ובלי הבנה בסיסית

קודם כל אנחנו לא אירופה ולא ארה"ב ... מתי שתהיה תחבורה ציבורית אמיתית , איכותית , מדוייקת ,24/7 וכוללת את רוב אזורי המדינה

רק אז תברברו על "תחבורה ציבורית" עד אז אי אפשר להסתמך על תחבורה ציבורית

מה שעושים במדינה הזאת זה שנותנים לחתול לשמור על השמנת ! נתנו לכמה מקורבים לנהל ציי גררים וחניונים בשיתוף עם העירייה שנותנת להם סמכות "חוקית" :police: ואז

מה שהם עשו זה פשוט צבעו את כל העיר בכחול לבן בלי שום הקצאת חנייה מינימלית לתושבים שלא נדבר על מי שגר בת"א שאין לו חנייה אפילו לייד ביתו (שמנוגד לחוק ד"א) כמו כן הגדילה עריית ת"א לאכוף את העברות הנוראיות האלה גם בשבת כי הרי ידוע שקיפוח נפש דוחה שבת

לא לכולם יש גי'פים ענקיים , גם אני לא סובל את כל הצפונבוניות שנוסעות להן בלינקולן נווגייטור ... ובכלל את התופעה הזאת של ג'יפ כסמל סטטוס ופוזה ולא באמת למי שאוהב לרדת לשטח ולהצדיק את המטרה של הרכב הזה

נ.ב היתי באיטליה ואני לא יודע מה איתך אבל אני לא יעיז להכניס את עצמי לתוך קופסאת השימורים הזאת ובטח שלא בארץ...

ד"א פקח זה אחד מהעבודות הכי נחותות שיש !!! ואני מכיר אחד כזה... הוא פשוט נהנה לדפוק לאנשים דוחות :bash: :bash: :bash:

פורסם
  • מחבר

תבינו שהיום כנכנסתי לסופר פארם ליד הבית חניתי שם בדיוק ל 10 דק' , מסתבר שיש שפ פקח שמתחבא מאחורי פח זבל (נמוך מאוד) , ומחכה שתיכנס לסופר פארם ואיך שאתה נכנס הוא כבר רושם את דו"ח במחבוא שלו , בא ושם לך אותו , שיצאתי הוא הניח לי את הדו"ח , אמרתי לו שהוא לא רציני ושיבטל

אז הוא חייך באדיבות הבן זונה ואמר לי שאני יכול לערער , ואז ברח למחבואו . והמשיך ברוטינה :pissed:

הגשתי היום פניה לנציב תלונות הציבור אני מאוד מקווה שיקראו את התלונה - כי יש דברים בגו

לא הגיוני שהיום מרכז ההכנסה של עיריית ת"א וראשל"צ זה יהיה מדו"חות חניה

אגב , אני בכלל חושב שהפקחים של העירייה הם גם חברה חיצונית "מקורבת" . צריך לבדוק זאת

ובכלל צריך לעשות בדק בית בנושא הזה בכול עיר גדולה

פורסם

אז לפי מה שאתה אומר , שבמדינה מתוקנת כמו שלנו , לא לנסוע ברכבים , זאת פריבלגיה מיותרת , אולי נתחיל גם ללכת יחפים

אני ממש לא ילד וגם אין לי ג'יפ ואני עובד קשה כדי להחזיק את הרכב .

גם אם לא יהיה לך מחשב אז את תחסוך חשמל ואם תתקלח במים קרים אתה תחסוך עוד הרבה יותר כסף , אז אתה עושה את זה ?

לך יש רכב ?

וחוץ מזה נהגי מוניות הם נוכלים ותחבורה ציבורית מתייקרת יום יום , ואתה צריך לקחת פור של שעתיים לפחות כדי לנסוע בתחבורה ציבורית , אם התחבורה הציבורית הייתה יעילה כמו בארצות מסויימות בחו"ל אז אולי מה שאמרת היה נישמע הגיוני

אני לא חושב שהבנתה אותי נכון

מה שרציתי להגיד זה שלהחזיק רכב בארץ זה קשה מאוד להרבה אנשים ואת הזמן שאתה חוסך אתה מבזבז במוסכים

תחנות דלק טסטים

וליפעמים גם גרירה ותיקון פנצר

וזה בלי לדבר על תאונות וגנבות רכב

יש לך את כל החיפוש איזה ביטוח יותר מישתלם פעם בשנה שגם לוקח הרבה זמן

ביגלל זה אני חושב שהרבה אנשים לא צריכים להחזיק רכב ויצא לי להכיר אנשים שהיו היתי בצבא ובזמנו היה להם רכב

והם מכרו אותו אחרי הצבא-לא כולם רק 2 שאני מכיר

בכל מיקרה התשלום קנסות זה חלק קטן מהחזקת רכב ואני לדוגמה עובד מהבוקר עד 2-5 בצהרים

בעבודה שלא מצריכה רכב (אני עובד אם אחי ולו יש תרכב)

ושאני צריך להגיע לאיזה מקום אחרי העבודה בדרך כלל אני נוסע באופנים או הולך ברגל וזה ביכלל לא נורא כמו שאתם עושים מיזה

וזה בטח עדיף מלהיות תקוע בפקק או לחכות במוסך

שיש לי נסיעות יותר ארוכות אני נוסע באוטובוס וזה גם לא כל כך נורא

זה שהרבה יתרגלו לרכב לא אומר שאין תחליפים

ולכן מבחינתי למי שיש תכסף ותזמן או למי שבאמת חייב רכב

אני יכול להבין אותו

אבל במציאות של העיר שאני גר בה (רעננה) הרבה אנשים נוסעים בגיפ שטח שלהם לסופר ואחרי זה בוכים שאין חניה

יצא לי ליראות אפילו בלונדינית קטנה שבקושי מגיעה לגז נוסעת בגיפ וביגלל זה היחס שלי כלפי בעלי רכבים קצת שלילי

פורסם
  • מחבר

סבבה ,אבל אל תכליל

כי יש אנשים שרכב זה הפרנסה שלהם בידיוק כמו אחיך .

והוצאות של ביטוח ודלק זה משהו מקובל אומנם יקר מאוד בלי הצדקה אבל מקובל

דו"חות זה לא משהו שלוקחים בחשבון

תחשוב כמה כסף העירייה מבבזת על להעסיק צי של פקחים , אז ברור שהם צריכם לפרק כול יוםפ איזה פנקס שלם של דו"חות

ביזיון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים