פורסם 2002 בספטמבר 1923 שנים מחבר אנשים, אתם מתחילים עם השטויות.........RockFord- המקדונלדס סגור, דאבל יהיה רק מחרPrototype- זה בסדר אני פה, אז הרמה לא תדרדרAre we clear?
פורסם 2002 בספטמבר 1923 שנים אתה כנראה לא מעודכן פנטום ידידי, אצלי בת"א, יש משלוחים עד 2 בלילה!!!!!!!
פורסם 2002 בספטמבר 1923 שנים אנשים, אתם מתחילים עם השטויות.........RockFord- המקדונלדס סגור, דאבל יהיה רק מחרPrototype- זה בסדר אני פה, אז הרמה לא תדרדרAre we clear?אני מבקש , זה PrototypE , לא Prototype !
פורסם 2002 בספטמבר 1923 שנים מחבר You got 32 minutes, my friend You better hurry up ==================== ובבקשה נחזור לנושא המקורי.......... מישה one more time - תחזור!!!!!!!! נ.ב התנצלות מיוחדת לPrototypE, שגם לקח לעצמו את הכינוי המוזר העונה לשם "פבל" :-\ ???
פורסם 2002 בספטמבר 1923 שנים מחבר מחאות ברחבי העולם.... אני בד"כ לא מגיב בסמיילים מרובים אבל הפעם..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם 2002 בספטמבר 2023 שנים סליחה?! הוא מדבר איתי דרך שליחים? היו לו לפחות 6 דרכים (ICQ, הודעה באתר, אימיל, טלפון, פקס ועוד) להגיד לי לעשות כן, אבל הוא לא עשה! אלא רק קרא לי מוצץ כריות.....בכל מקרה, מישה, אני מתנצל אם פגעתי בך, אני מתחנן בשמי ובשם סקורפיון שתחדש את החדשות המעולות והאיכותיות שלך. (אני מתאמץ לא להוסיף כלום אחרי המשפט הזה.)
פורסם 2002 בספטמבר 2023 שנים FFSמה זה פה? גנון?!'הוא העליב אותי, אני העלבתי אותו, תתנצל, לא רוצה...'WTF?!?!בני כמה אתם? 5?!
פורסם 2002 בספטמבר 2023 שנים 14.7אמרתי כבר שאני לא הולך להתנצל.יש לו בעיה עם זה? שלא יקשר אותה לחדשות של האתר
פורסם 2002 בספטמבר 2023 שנים GTFU!!! (Grow The Fuck Up) כל כך קשה לך להתנצל?! למה? הכבוד שלך ייפגע? אוי, כמה חבל...
פורסם 2002 בספטמבר 2023 שנים שום כבוד.יש לו בעיה איתי? בסדר גמור.שיקשר אותה אליי(עשה את זה כבר) ולא יקשר אותה לאתר ויבכה שלא מעריכים אותו.הוא יודע טוב מאוד שמעריכים אותו פה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.