פורסם 2006 באפריל 219 שנים creative inspire t7900http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=113&product=10321כרטיסי הקול הם:audigy 2 zsx-fi xtreme musicאני יקנה בקרוב את הx-fi musicואני רוצה לציין שבינתיים אני מאוד נהנה מהרמקולים והם נשמעים אחלה למרות שאני עובד על כרטיס קול ישן מאוד כרגע sblive 5.1
פורסם 2006 באפריל 219 שנים מחבר פשוט כל הזמן אומרים פה על לוג'יטק לוג'יטק לוג'יטקלוגי'טק פה לוגי'טק שםאפילו כאן למטה
פורסם 2006 באפריל 219 שנים זה שלוגיטק היא אחלה חברה זה נכון..אבל זה לא אומר שאין עוד חברות טובות בתחומים מסוימים..(הכול תלוי בתקציב/שימושים...וכו)..אחלה מערכת תהנה..
פורסם 2006 באפריל 319 שנים רמקולים מצויינים!!!חבל על הזמן תהנה מהם תחליף אבל כרטיס קול בשביל חוויית שמע יותר טובה
פורסם 2006 באפריל 319 שנים מחבר תודה רבהכן בקרוב מאודאני לא יודע אם אני צודק אבל נראה לי שעכשיו אני שומע צלילים במוזיקה שלא שמעתי עם הרמקולים הג'נריים הקודמים
פורסם 2006 באפריל 319 שנים תודה רבהכן בקרוב מאודאני לא יודע אם אני צודק אבל נראה לי שעכשיו אני שומע צלילים במוזיקה שלא שמעתי עם הרמקולים הג'נריים הקודמיםאתה צודק אתה באמת שומע צלילים שלא שמעת קודם עם הרמקולים הג'נריים...
פורסם 2006 באפריל 419 שנים כי הם לא יכלו לתת לך מה שמערכת 5.1 נותנת מין הסתם.הלוואי באיזה יום והייתי קונה את ה Z5500
פורסם 2006 באפריל 619 שנים כי הם לא יכלו לתת לך מה שמערכת 5.1 נותנת מין הסתם.הלוואי באיזה יום והייתי קונה את ה Z5500לישמוע מוזיקה שמקודדת בסטריאו על 5 רמקולים זה הורס לדעתי,נסה לשים במדיה פלייר שיר(שם זה מנגן כל קובץ על סרואנד)ואח"כ תעבור לווינאמפ תראה את ההבדל..מה שלא כן בסרטים שמקודדים בסטריאו ואתה שם אותם במדיה פלייר למשל וזה נשמע סבבה כי הדיבורים באים מהסנטר וזה ממש נחמד.
פורסם 2006 באפריל 619 שנים מחבר אני יודע שהרבה אנשים מעדיפים לשמוע מוזיקה ב2.1 אבל אני חייב לציין שיותר כיף לי לשמוע אותה בסראונדכל דבר שאני שומע בסראונד יותר כיף מסטריאו לא יודע למהאולי אני פשוט אוהב שזה בא מכמה כיווניםעריכה: שאלתי עכשיו את אמא שלי והיא אמרה שגם היא אוהבת יותר לשמוע את המוזיקה בסראונדאולי זה משהו משפחתי אצלנו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.