פורסם 2006 באפריל 319 שנים זה לא של הכרטיס מסך אחי !! אין ב5200 חיישנים !! חחחחחח זהו חשבתי על זה בגלל זה שאלתי
פורסם 2006 באפריל 319 שנים חחחח זאת היית שאלה !? חחח סטלן !! חחח כה... שמע שניה, ג'יפורס 4 MX ישן ובגלל זה הוא לא עובד ב- ati tools נכון?
פורסם 2006 באפריל 419 שנים לא חייב.. תתקין לו דרייברים ואולי הוא יעבוד !! ! מקסימום עם RT יצליח לך.. אני אישית שונא את RT אבל חולה בדם על ati tools ותראה אני עכשיו הורדתי דרייבר של NVIDIA אבל שאלה אחרונה לפני ההתקנה, אם אני מתקין את הדרייבר של NVIDIA אז הוא מוחק לי את הדרייבר של ATI? אני יכול להשאיר את שניהם על מחשב אחד וכל פעם כשאני מחליף כרטיס מסך זה יזהה את הדרייבר המתאים?
פורסם 2006 באפריל 419 שנים מה אצלי יש לי את התוכנה RT אבל אניח מנסה אוברקלוק אז הוא לא מעלה מה יכולה להיות הבעיה בכרטיס הישן הזה
פורסם 2006 באפריל 419 שנים מה אצלי יש לי את התוכנה RT אבל אניח מנסה אוברקלוק אז הוא לא מעלה מה יכולה להיות הבעיה בכרטיס הישן הזה אחי לא הבנתי אותך... תפרט ואיזה כרטיס יש לך
פורסם 2006 באפריל 419 שנים יש לי FX5200 ועוד מידע אנ ילא יודע כי זה ישן מאוד המחשב הזה מלפני 3-4 שנים
פורסם 2006 באפריל 419 שנים יש לי FX5200 ועוד מידע אנ ילא יודע כי זה ישן מאוד המחשב הזה מלפני 3-4 שניםתנסה לעשות לו אוברקלוק ב ati tools אם זה עובד לך שם אתה מלך כי זאת תוכנה מצויינתיש לך את הדרייבר הכי חדש?
פורסם 2006 באפריל 419 שנים טוב התקנתי את הדרייבר של נווידיה אבל לא מצאתי כלי אוברקלוקינג בתוכו.ניסיתי עם ati tools וזה לא מזהה אותו.איך בודקים ארטיפקטים ב powerstrip?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.