פורסם 2006 באפריל 219 שנים לא משנה כל כך אם זה ATI או NV... שתי התוכנות, ATITool ןRiveTuner מעולות לשתיהם !!
פורסם 2006 באפריל 319 שנים אם אני אנסה להפעיל ati tools ולעשות אוברקלוק על כרטיס של NVIDIA זה יעבוד? יש לי ניסיון מצויין עם ati tools ואני אשמח להעביר אותו לכרטיס NVIDIA שלי
פורסם 2006 באפריל 319 שנים תמיד אפשר לנסות ודרך אגב אני אוהב לעשות דרך הדרייברים אובר קלוק גם נוח...וגם יש בדיקות ליציבות הכרטיס
פורסם 2006 באפריל 319 שנים א. ATITOOL החל מהבטא 14(נדמה לי) כן תומכת בNV...ב. הכי נוח זה ATITOOL כי יש לה FIND MAX MEM וFIND MAX CORE שזה נורא נוח.כמובן גם POWER STRIP היא תוכנה מצויינת!
פורסם 2006 באפריל 319 שנים ATITool תומכת בכרטיסים של Nvidia... ודווקא עם התוכנה הזה הגעתי לOC רחוק יותר מהRT....
פורסם 2006 באפריל 319 שנים ati tools לא זיהתה את הכרטיס ג'יפורס 4 MX שלי...יכול להיות בגלל שהוא ישן אבל אני מאמין שגרסאות חדשות יותר תומכות
פורסם 2006 באפריל 319 שנים הג'יפורס עם דרייברים חדשים ?! לא יודע... בעיקרון כרגע יש לי רדאון 9550 והוא אחלה אבל הישן שלי היה 4 MX ואין לי מושג לגבי הדרייברים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.