פורסם 2006 באפריל 219 שנים קניתי 10 נגדים+10 לדים ועוד דברים כמו דיודות, קבלים וכד'...אני רוצה לעשות נגיד פאן באס.. (ממש קטן, מאורר אחד, תציעו מה עוד אפשר להשים במערכת חוץ מזה...).אם אני מחבר את הנגד 180 אוהם+לד+מאורר+מפסק (3 מצבים)-> לחוט הצהוב והשחור של החיבור מולקס כל העסק אמור לפעול? או שמה הנגד חלש/חזק מדי עבור המערכת?עוד שאלה שקשורה ללוח הלחמה...קניתי לוח הלחמה נראה לי 10 על 10 (משהו די גדול)... איך אני מפעיל לתוכו דברים, אני חייב להלחים ואז לראות את התוצאה? כי ניסיתי נגיד להשים לד שמחובר בפנים ושמתי מתח שחמל (סוללות) על אותו טור (פס) של הלד.. והלד לא פעל למה? מה צריך לעשות נגיד שהוא יפעל?האם אני יכול לגזום מלוח ההלחמה חתיכה קטנה יותר על מנת ליצור בתוכו אינפרא אדום (כמו במדריך) או שמה זה הורס את לוח ההלחמה?תודה
פורסם 2006 באפריל 219 שנים דרך נגד של 180 אןהם אתה לא יכול להזריםהרבה ראה חוק אוהםמתח חלקי התנגדות שוה זרםV-R=I
פורסם 2006 באפריל 219 שנים מחבר אוקיי אז זה אומר הנורה תפעל חלש יותר? או שהנגד חלש והלד יתקלקל?כמה אוהם מומלץ אז לקנות לחיבור של 5 V של המולקס??
פורסם 2006 באפריל 219 שנים את הלוח אתה יכול לשבור בכיף180 אום רוב הסיכויים יגרום למאורר לא לזוז כי הוא גבוה מידיבכל מקרה בטח קנית נגד קטן (3 ממ) פשוט כזה. נגד כזה יכול לעמוד בהספק של 0.5W ואם תחבר לו מאורר יש סיכוי טוב מאד שהוא ישרף.
פורסם 2006 באפריל 319 שנים מאוור ב5 וולט בקושי יסתובבהלד נידלק מ 2 וולט בערךב180 אוהם או אפילו יותר הלד ידלק אבל למאוור תצטרך לחבר ישר ל5 וולט או12 וולט בהנחה שמאוור 8 סמ צורך כ 300 מיליאמפר10 אוהם יוריד כ 3 וולטאת הלד תוכל לחבר במקביל לאותו נגד דרךנגד ה 180 שיש לך כבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.