פורסם 2006 באפריל 219 שנים קיימת אפשרות שמפלגת העבודה תאבד מנדט ותסיים עם 19 מנדטים בלבדבמידה וזה יקרה, מפלגת רע"ם-תע"ל תעלה ל4 מנדטים.מסתבר שספרו קולות שלהם בקלפי מסויימת בתור קולות של נץ (אירוני)
פורסם 2006 באפריל 219 שנים אם זה יקרה אז לשמאלמרט לא יהיה רוב יהודי לתוכנית שלו.דרך אגב, כמה מנדטים יש לערבים?
פורסם 2006 באפריל 219 שנים אם זה יקרה אז לשמאלמרט לא יהיה רוב יהודי לתוכנית שלו.דרך אגב, כמה מנדטים יש לערבים?זה קרה כבר
פורסם 2006 באפריל 219 שנים מחבר 1.זה כבר קרה2.ש"ס/יהדות התורה/ליברמן יכנסו לקואליציה בסוף3.עכשיו יש להם 10
פורסם 2006 באפריל 219 שנים מחבר בסוף אחד מהם יהיה בקואליציהבכל מקרה, אני לא מבין את הדה לגיטימציה שאתה עושה לחכ"ים הערביםהם נבחרו כמו החכ"ים היהודים והקול שלהם שווה בדיוק אותו דבראבל רק בגלל שכ"כ חשוב לך הרוב היהודימספר 3 בחד"ש הוא יהודי
פורסם 2006 באפריל 219 שנים הם יכנסו לקואליציה עם קדימה או עם העבודה?קואליציה עם קדימה כמובן, אם הם יהיו בממשלה.אם הם מחוץ לממשלה זה אופוזיציה.
פורסם 2006 באפריל 219 שנים קודם כל, אני לא היחיד שלא מחשיב את המנדטים הערבים כלגיטימיים לקבוע את גורלה של מדינת ישראל, ובטח שלא הראשון.שנית, לפי האוריינטציה של החכי"ם הערבים, הם אמורים לכהן בפרלמנט הפלסטיני ולא בכנסת ישראל.אל תתחיל שוב פעם עם הסיפור שכל בני האדם שווים...יותר משחשוב לי רוב יהודי, חשוב לי רוב ציוני.לגבי זה שמספר 3 בחד"ש הוא יהודי, אני לא יודע מי זה אבל זה שאדם נולד לאמא יהודיה לא אומר בהכרח שהוא יהודי (אני לא מתכוון מבחינת ההלכה).דרך אגב, למה שינית את החתימה שלך?שיהיה ברור שאני לא עויין את כל הערבים רק בשל היותם ערבים. אני דוגל באימרה "כבדהו וחשדהו", ולגבי הערבים יותר נכון לומר "חשדהו וחשדהו".
פורסם 2006 באפריל 219 שנים מחבר שיניתי את החתימה כי הבחירות נגמרו.בקשר לרוב הציוניאם אתה לא מחשיב את המפלגות הערביות, אז תעשה את זה עד הסוףיש שישים חברי כנסת יהודים שבעד (ובמקרה הטוב) 50 נגדזה עדיין רוב60/110>50%
פורסם 2006 באפריל 219 שנים לא התכוונתי לבאנר, אבל לא משנה.המפלגות הערביות הן אמנם אבן נגף בכנסת, אבל עדיין יש בכנסת 120 מושבים.
פורסם 2006 באפריל 219 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3235434,00.html"סופית: 4 מנדטים לרע"מ-תע"ל, 19 לעבודהועדת הבחירות המרכזית בדקה מחדש פרוטוקולים של חמש קלפיות וגילתה מנדט אבוד של רע"מ-תע"ל שהסתתר בגלל טעות ברישום. המפלגה הערבית ("חוגגים ניצחון מתוק") תתחזק על חשבון המנדט ה-20 של מפלגת העבודה. עבאס זכור ייכנס לכנסת ה-17 במקומו של שכיב שנאן. המשמעות: רוב יהודי של 60 מנדטים בלבד להתכנסות. העבודה: לא נוותר על המנדט, נבדוק תקלות "
פורסם 2006 באפריל 319 שנים אם הייתי מעלים להם מנדט, אז הייתי נותן אותו לאיחוד הלאומי - מפד"ל, ולא מחביא אותו בעבודה. דרך אגב, שמת לב שהקולות האלה הגיעו "בטעות" לנץ? :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.