פורסם 2006 באפריל 219 שנים מחבר נראה קטלני וזה 4 ליבות שמחוברות ועוד 4 זיכרונות אז בטוח יש לזה ביצועים קטלנים ואם הרבה ליבות זה טוב כי אני גיימר כבד
פורסם 2006 באפריל 219 שנים שמע אני לא ידוע אם אתה קשה או שאתה משחק אותה כזה..תקשיב אני יגיד את זה ברורזה לא מעבד שאפשר לקנות או להפעילזה סתם לתצוגה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2006 באפריל 219 שנים מחבר חבל כי נראה לי מעבד חבל על הזמן ועד שיצא אחד כזה זה היה בתחילת 2007ואם כבר יש תמונות של המעבד שהיה ב2007
פורסם 2006 באפריל 219 שנים מחבר ואם כבר אז הכונרו או המרום הם היו ב2 ליבות ולכונרו אני מתכוון למחשב הרגיל
פורסם 2006 באפריל 219 שנים אני גם לא יכול להתאפק (מצטרף לבייגל טוסט)..מר.פותח התרד הקונרו (ולא כונרו) והמרום הם ליבות של אינטל (איפה שראיתה שתיים כאלה זאת אומרת מעבד כפול ליבה)..ותשתמש בכפתור עריכה..ותעשה חיפוש אלוהים....
פורסם 2006 באפריל 219 שנים מחבר אני חיפשתי ולא מצאתי מלאה חומר על המרום מצאתי רק תמונה אחת ולא מידע עליה למשל האם היא אם 2 ליבות והכונרו מצאטתי רק בנצים וזהו
פורסם 2006 באפריל 219 שנים PROSK8 14קרא דחוף את חוקי הפורוםאסור לכתוב מספר הודעות ברצףנוספה לך אזהרה (2 מתוך 3)ננעל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.