פורסם 2006 באפריל 219 שנים טוב אני יודע שיש אחריות לכל החיים של iRiverוהדיסק הקשיח שלי עושה לי בעיות...אני רוצה לשלוח אותו לטאיוון כי קניתי אותו בארהבאז רציתי לדעת מה אני צריך לשלוח ואיך הכי כדאי...ודבר שני...אני מודע למחיר שזה יעלה ככה שאולי עדיף ללת ליבואן בארץ שיטפל בזה...כמה זה יעלה לי?תודה...
פורסם 2006 באפריל 219 שנים אתה יכול גם דרך Ups וגם דרך החברה הזאת שהסמל שלה הוא מגדל כזה.. לא זוכר את השם סורי ???
פורסם 2006 באפריל 219 שנים מחבר מי היבואן בארץ?יש מספר טלפון במקרה?תודה רבה...המכשיר אגב הוא iHP-120לא יודע אם זה משנה כי לא מייצרים אותו כבר
פורסם 2006 באפריל 219 שנים מחבר מה זה יש את זה ויש את זהבדר"כ יש יבואן אחדזה לא נשמע לי הגיונייכול להיות שאתה מדבר על ספק מורשה של היבואן?
פורסם 2006 באפריל 319 שנים לי יש את אותה הבעיה בדיוק, דיברתי עם בנדה והם לא ממש ששו לעזור...עם ארקדיה לא יצרתי קשר, אבל אשמח אם תץעדכן אותי בתוצאות!תודה מראשרום.
פורסם 2006 באפריל 319 שנים אם אתה שולח לבד בסוף... אז תשלח בUPS \ פדקס העיקר לא ב"רשות הדואר" , חבורה של דפרניקים שאיבדו לי את החבילה בדרך לחו"ל רק אחרי חודש וחצי זה הגיע !!! לשם בניגוד ליומיים שהם שלחו לי את החבילה בחזרה דרך פדקס
פורסם 2006 באפריל 319 שנים טוב אני יודע שיש אחריות לכל החיים של iRiverוהדיסק הקשיח שלי עושה לי בעיות...אני רוצה לשלוח אותו לטאיוון כי קניתי אותו בארהבאז רציתי לדעת מה אני צריך לשלוח ואיך הכי כדאי...ודבר שני...אני מודע למחיר שזה יעלה ככה שאולי עדיף ללת ליבואן בארץ שיטפל בזה...כמה זה יעלה לי?תודה...1. אין ל IRIVER אחריות לכל החיים!!!!!! לפעמים שנה לפעמים שנתיים2. היבואנים הם בנדא מגנטיק (לא מטפלים במכשרים שלא שלהם) והיבואן השני זה באג מחשבים3. יכול להיות שיהיה יותר זול לקנות דיסק קשיח חדש, מכיוון שאין לך אחריות יותר4. בדרך כלל לקחתי 200 ש"ח בשביל לשלוח IRIVERים לחו"ל אבל אולי המדיניות של באג השתנתה מאז שעזבתי את החברה, עדיף שתשאלבברכהישי
פורסם 2006 באפריל 319 שנים שמעתי שארקדיה שולחים בלי בעיה תמורת כסףאין דבר כזה אחריות לכל החיים של IRIVER
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.