עבור לתוכן

אבא נוסע לתאילנד צריך להגיד לו מה לקנות לא??

Featured Replies

פורסם

אז ככה...

כרגע יש לי AMD ATHLON 3200 939 venice core חשבתי בהתחלה להגיד לו להביא לי ביג טייפון שיהיה לי קירור ואז חשבתי למה שלא יביא לי כבר מעבד חדש? חשבתי להגיד לו להביא לי את ה-3800 DC או את ה-4200 DC מה אתם אומרים מה כדאי לי להגיד לו להביא לי?

פורסם

באיזה תקציב?

לאיזה שימושים?

מה המערכת הנוכחית?

פורסם

אני יכול להגיד לך מניסיון(אומנם לא קשור לת'רד אבל..)שאם הוא לא יוגע מאיפה קונים הוא עלול למצוא את עצמו פותח את האריזה במלון ומוצא שם מצית..חחח

ואני מדבר מניסיון. :bash:

פורסם
  • מחבר

חחחח לא, אני שולח אותו לקניון שהוא גם מכיר פנטיפ פלזה רק למחשבים על רמה לא סתם והמערכת הנוכחית למי ששאל היא:

Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE

Gygabyte K8N-SLI (NF4, s939, PCI-E)

שני כרטיסים: 512MB 400MHz samsung CL2.5

Gil Forsa 7800GT 256MB Dual DVI, VIVO

Westron digital 160GB SATA II 7200RPM 8MB

NEC 3550A DV

?HEC Compucase CI-6A21 400W?

ותראה אין לי תקציב מסוים לא יקר מדי זה מה שאני יכול להגיד לך כי אני לא טחון אבל גם אבא יוציא על זה כסף

פורסם

OK...

אין הרבה מה לשדרג במערכת הזאת ^^

אם אתה ממש רוצה, אתה יכול לבקש ממנו כפול ליבה - משו כמו 805D או 920D (כפולי הליבה של AMD + לוח יעלו לך הרבה יותר...)

פורסם

אני לא חושב שזה ממש יותר זול.ומה עם אחריות?מנסיעות רבות שלי המותגים יקרים בערך כמו בארץ,ואתה צריך לשבור את הרגליים בשביל למצוא זול יותר.

אירופה בכלל חבל"ז על היוקר.

הייתי מביא אוזניות טובות שפה עולות 1000 ושם קצת פחות.אולי כרטיס קול איכותי..

פורסם

תגיד לו שיביא לך רמקולים מסקאל

בתאילנד לא הייתי קונה שום מכשיר אלקטרוני, צריך מזל בשביל להצליח.

פורסם

מסקאל? :nono: :nono: :nono: יקרנים.שירות חרא,אין את הדגמים ב-OUTDOOR.

ולגבי תאילנד..חחח כמו שאני אמרתי לו.

פורסם

מהכרותי האישית של המקום (פנטיפ פלאזה)

יש שם הרבה מציאות והרבה זבל גם.

לא הייתי משנה אצלך כלום,אולי ספק הייתי שוקל לקנות

כי בתאילנד הם זולים יותר מהארץ - מה שכן ספק

כמו שרציתי לא היה להם (OCZ) וזה אחרי שחרשתי

כול מטר ב-5 קומות המטורפות שיש שם....

פורסם

קח 3800+ או בכלל איזה 165, אתה לא תתחרט

פורסם

יהיה לו קשה למצוא את הדברים האלה שם.

פורסם

היי אני יכול לבקש טובה --- אם תועיל בטובך לבקש מאבא שלך להבריח במזוודה שלו איזה תאילנדי צעיר { במצב טוב } אני זקוק לאחד שינקה את הבית לכבוד החג לצערי חיפשתי בגוגל גם בזאפ ואפילו בE-BAY אבל לא מצאתי .

את כולם החזירו לתאילנד { לא יודע למה משהו עם פגם ביצור או משהו כזה ] פשוט היה לי אחד אבל הוא התקלקל והחזרתי אותו ליבואן והוא אמר שזהו אין יותר יבוא לארץ של אותו הדגם {Thailand-XeXtreme-WORK-GT 7200} וזהו אני אודה לך אם תעזור אני אשלח לך כסף בתמורה ואתה רק תפקסס לי את התאלנדי

או תשלח לי אותו בדואר

תודה MYST

פורסם
  • מחבר

חחחחח

עכשיו ברצינות מנה הבעיה אני אגיד לו להביא לי את הדואל קר 3800 ימצא ימצא לא ימצא אנ יאגיד לו שיביא לי ביט טייפון שאגב מתאים נכון?

פורסם

מה זה עד כדי כך זול שמה

אם זה ככה עדיך שתביא מעבד מאשר קירור כי ככה תחסוך יותר כסך

פורסם

תקשיב...אל תצפה לכלום מהפנטיפ פלזה...הייתי שם בחנוכה (לפני 4 חודשים).

נתחיל מזה שאתה חייב(!!!) כמעט יום שלם כדי לעבור על כל המקום, זה פשוט מקום עצום, 6 קומות ענקיות.

לא רק שהם ענקיות כל קומה מסובכת כמו מבוך, אתה ממש תרגיש שם שאתה לא יודע לאן אתה הולך.

עכשיו לגבי המבחר, אני ציפיתי לקנות שם מחשב ממש מאפס (כמובן שבלי מארז וציוד היקפי), בסוף התברר לי שהם לא מתקדמים שם בכלל והחומרה שם ממש ישנה.

תאמין לי מחשב כמו שלך נחשב שם שיא הטכנולוגיה.

היו יוצאים מהכלל, ראיתי 7800GT של חברה לא הכי מוכרת (אני לא מצליח להיזכר בשם), רוב המוצרים שם הם:

ASUS, GIGABYTE, LEADTEK, זהו בעיקרון, היו נדירים פה ושם של חברות אחרות.

DFI אתה לא תמצא שם.

EVGA או POINT OF VIEW גם לא תמצא.

ביג טייפון היה רק במקום אחד, ליד הדרגנועים שבחלק האחורי (איזור השירותים) בקומה השנייה או השלישית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים