עבור לתוכן

מכתב להרקולס - האם בסדר?

Featured Replies

פורסם

קראו את המכתב בבקשה, האם המכתב בסדר? אני לא כ"כ לבטוח בקשר לזה.

Dear madam\sir,

I am writing in order to receive actual information regarding to how I can realize my warranty options.

Firstly, on 18 December 2003, I bought the Hercules Redeon 9800SE AIW video card from the Israeli located company called "Pandas", which is, if I may say, an excellent and satisfying product. However, last year it stopped working. Therefore, I sent it to "Pandas" to hopefully execute the warranty I have for it. A few days later I received back the non-working video card back from "Pandas" with a response letter from the company claiming that you have stopped producing video cards and as a result, I will probably have to contact your web-support in order to execute the warranty.

Never have I heard about this kind of warranty operating, yet, this may be the only way to get a working video card.

Please send me the instructions and details about this way of warranty to the Email address *******@013.net.il

Yours sincerely,

פורסם

אתה מנסה לעבוד עלינו בגלל 1 באפריל?

הכרטיס נקנה ב2003 והפסיק לעבוד ב2004 ועכשיו אתה שולח להם אימייל?

:lol:

פורסם
  • מחבר

חחחחח אני רציני, זה לא על אחד באפריל אפילו שזה היה דיי נחמד אם זה כן היה ;D

פשוט לא היה לי כוח לשלוח את זה :nixweiss:... לא ממש היה אכפת לי מהכרטיס אבל מצאתי אותו פתאום בארון כולל מכתב שרשום שהביטוח הוא עד העשירי 2006 אז חשבתי לעצמי - למה לא?!

פורסם

לא pandas אלא panda.

פורסם

תשלח תראה..

אם האחריות עדיין בתוקף אז אין סיבה שהם לא יענו לך בחזרה..

פורסם
  • מחבר

עדיין יש אחריות.

הכוונה היא גם שהאם המכתב עצמו בסדר באנגלית ובפורמליות שבו.

באתר של פנדה רשום PANDAS. תודה, אני אשנה ל PANDA

פורסם

צריך לשנות את הניסוח של המשפט הראשון, לפי מה שכתוב שם פנדס זה מוצר מצוין ומספק ולא הכרטיס...

אה, ובסוף תשנה את זה מ Yours sincerely , ל Sincerely yours, אולי זאת לא טעות אבל לי אישית זה מציק כשכותבים ככה...

פורסם
  • מחבר

ואללה צודק :xyxthumbs::yelclap: אפילו לא קראתי את מה שרשמתי...

יאללה אני שולח עכשיו את המכתב תודה לכולכם.

פורסם

בהצלחה! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים