עבור לתוכן

מה דעתכם על המחשב הזה בבקשה. 6700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

המחשב נמצא בלינק הזה:

http://dll-pc.info/pc4.htm

נראה לי אחלה של מחשב אשמח לקבל תגובות . הוגנות ולא פלצניות בבקשה.

פורסם

ספק גנרי,

במחיר של ה830 אפשר לקנות 920,

אין קירור לכלום,

לא ידעתי שאפשר לשים כפול ליבה, על צ'יפסט 925,

איפה הכרטיס מסך?

מצטער שאני אומר את זה אבל מפרט :kopfpatsch:

בקיצור על ה6500 שקל החנות הזאת עושה רווח יפה מאד מאד.

תגיד למה אתה צריך תמחשב ואם אתה עושה OC, ונבנה לך מפרט הרבה יותר טוב.

קח דוגמא: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={697700C3-80E9-4415-96FA-F432D9CF9052}&details_type=1&itemid={0A21AE60-BE8D-486B-BA49-E5A423D96735}

המחשב הזה יעלה לך 1300 שקל פחות והוא יותר טוב ממנו כמעט בכל אספקט,

לא שאני אומר שתיקח אותו כי גם לו יש ספק ג'נרי,

אבל רק להראות לך כמה המפרט הזה לא שווה, ושאני לא אומר סתם.

פורסם

מרום26

ברוך הבא לפורום :)

ערוך בבקשה את כותרת ההודעה כך שתכיל את התקציב

קרא בבקשה את חוקי הפורום:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=59714.0

פורסם

ספק גנרי,

במחיר של ה830 אפשר לקנות 920,

אין קירור לכלום,

לא ידעתי שאפשר לשים כפול ליבה, על צ'יפסט 925,ברור שאפשר אם אתה מרגיש שלא ממש צריך את הליבה השניה ואחת מספיקה

איפה הכרטיס מסך?אם תצלצל בטח יגידו גייפורס ואז במקרה הטוב זה יהיה 6600 לאחר מחשבה אולי גם צריך לבדוק שזה לא AGP

מצטער שאני אומר את זה אבל מפרט :kopfpatsch:

בקיצור על ה6500 שקל החנות הזאת עושה רווח יפה מאד מאדמממממממממממממממממממש יפה

צודק מה עוד אפשר להגיד? הייתי מביע את דעתי על המפרט והחנות בפרט(יצא לי חרוז) אבל אני יכבד את חוקי הפורום וחיסוך מכולם לקרוא את הברכות שמגיע לחנות.

לדוגמא מפרט ב6700שח

סה"כ

Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1,695 ש"ח

Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 680 ש"ח

GeIL 2GB (2x1GB) PC2-4300 533MHz DDR2 Dual Channel 1,255 ש"ח לוח שתומך במעבד - מסתבר שזה לא מובן מאיליו?

eVGA GeForce 7600GT 256MB PCI-E 1,370 ש"ח כרטיס מסך שאם היה מגיע במפרט המעולל כנראה היה מודגש בו

Maxtor MaXLine III 250GB SATA 16MB 7200RPM 7B250F0 690 ש"ח

NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black

- אחריות : שנה 240 ש"ח

Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU 280 ש"ח מארז יותר מוצלח(או שלא כי כדי לומר יותר מוצלח צריך להשוות למשהוא מוצלח)

HEC Win420 420W 20/24PIN 425 ש"ח ספק - ראה למעלה

סה"כ 6,635 ש"ח

ודרך הגב אם המפרט מוצא חן בעינך

לפי המפרט הקודם הייתה מעונין במארז "מקושט" - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1571&products_id=9469 אבל אם זה לא משנה לך על הקודם.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אאאאאאמממ לשני המגיבים הראשונים הייתי קצת נזהר לפני שאני מגבי וכמו שהראשון אמר"יש חוקים לפורום"...

דבר ראשון ביררתי לגבי הלוח, והובטח לי שהדבר יתוקן בהקדם האפשרי. דבר שני לגבי כרטיס מסך. אני מציע לך תשסתכל שוב במפרט יש שם כרטיס מסך!

דבר שלישי מדובר במחשב כפול ליבה של INTEL ולא של AMD ככה שאין מה להשוות (ככה נאמר לי). כאשר יועלו מפרטים של AMD תעשה השוואות. כרגע התגובה שלך מתלהמת ולא משכנעת אותי (תגובה ראשונה אני מתכוון). ודבר רביעי: במחשב שאתה מציע המחיר שלו ללא מבצע 7990 ש"ח!!! במצבע 4990 ש"ח! כאשר אותה חנות שעושה את המבצע הזה מוכנה לוותר ככה בקלות על סך של לא פחות מ3000 שקל רווח!!! תגיד לי נראה לך שאני קונה בכלל את מה שאתה מציע??? :bash:

כמו כן אולי תציץ בלינק הזה : http://dll-pc.info/linux.htm ותראה מה אתה מקבל בנוסף למחשב עצמו באותו אתר (שהוא בהתחדשות לפי מה שנמסר לי).

כמו כן לכותב התגובה השניה אפשר להתייחס קצת יותר ברצינות . נערך.

אני מציע לך שתכתוב שוב מחדש את התגובה שלך ותביע התנצלות כמקובל בין אנשים הגונים.

המך שבוע נהדר לכם.

נ.ב- אשמח לקבל תגובות עיניניות והוגנות בבקשה :s05: :kopfpatsch:

פורסם

מרום, תשים לב שההודעה שלך נערכה שכן ביטויים שהיו בה לא מקובלים פה ואין לדון על חנויות.

לגבי המפרט שלך, שני החברה שהגיבו צודקים.

למה?

אפשר בסכום דומה לקנות מחשב טוב יותר.

אין צורך לקחת יותר מ 820\920. ההפרש בביצועים לא מצדיק את ההפרש במחיר.

אם לוקחים כזה מעבד אז מומלץ ביותר קרור רציני יותר שכן הוא מתחמם מאוד, מה שלא מצוי בהצעה שהבאת.

לוח של אינטל יהיה יציב אבל מוגבל. אם מחר תרצה לעשות OC לא תוכל.

לא שמים שני דיסקים ברייד 0 כי זה לא ממש יעזור למחשב דסקטופ וזה מגדיל את הסיכוי לאובדן מידע משמעותית.

כרטיס המסך מיושן.

לא כתוב מאיזו חברה ובאיזו מהירות הזכרונות.

המארז הזה הוא חיקוי של ה ALIEN של ATOP

לא כתוב איזה ספק בא עם המארז. רוב הסיכויים שזה ספק גנרי מאפן כמו ברוב ההצעות מהסוג הזה מה שיסכן את המערכת שלך.

לא ממש ברור לי מה אתה מקבל בתוספת למחשב?

אני מציע שתקרא את זה:

http://hwzone.co.il/specslist/index.php

ובמיוחד את "ההסבר המפורט".

ואת זה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160981.0

אם תגיד באיזה חנויות עוד אתה מוכן לקנות, אפשר יהיה לעזור לך לבנות מפרט יותר טוב. כמו כן, רצוי לדעת לאיזו מטרה המפרט.

עריכה:

אני חושב שאני מבין למה אתה מתכוון שנותנים לך. לינוקס ואופן אופיס בחינם. ובכן, לינוקס היא לא ממש מערכת לאנשים שלא מבינים ואופן אופיס כבד. כמובן ששתיהן חינמיות ואתה יכול להוריד אותן לבד. אני ממליץ לך להשאר בשלב זה עם WIN XP ואופיס 2003.

פורסם

מרום אם אתה רוצה לקנות את המחשב של האתמול במחיר של המחר BE MY GUEST.

הצעתי לך מפרט הרבה הרבה יותר טוב ביותר זול ואתה אומר שאני מתלהם.

למעבד 820 יצא דגם חדש שהוא ה930 ושניהם מיותרים ועדיף ה920 או ה805 כי הם נותנים יותר תמורה לכסף.

במפרט של הAMD שהצעתי לך, המעבד שווה במינימום ל840.

הכרטיס מסך 6600GT אנחנו נשים במערכת שעולה 4500 לא 6500. הרטיס הזה היום נחשב בתחתי הMID END, שאפשר להביא לך את ה7900GT שטוב ממנו פי כמה רמות.

אבל מה במפרט שהם הציעו אם תשים כרטיס מסך איכותי כמו ה7900 תקבל גוש פחם נחמד, כי הם מציעים לך את אותו חרא של ספק כמו שמציעים במחשבים של 1500 שקל.

שוב, אם הייתי מתייחס לאנשים פה יפה, הייתי מרכיב לך את אותו מפרט ומראה לך שאפשר להשיג אותו בסיביבות ה4500-5000. אבל לך בזבז תכסף...

פורסם

למה אתה יורד על אנשים שעוזרים לך?

אתה לא מבין שהחנות סתם רוצה להרוויח עליך?

אנשים פה יותר מבינים ואפשר לבנות לך מפרט מעולה!..

פורסם

לאחר מחשבה רבה הבנתי שטעיתי וסתם ירדתי על המפרט שלך, ועם כרטיס המסך הכל כך איכותי ולוח תאום ואופן אופיס (בחינם - ואייייייי נדיבים)

וגם לינוקס ללא תשלום([glow=red,2,300]נדמה לי שהם מפסידים על המחשב[/glow])

[גם אני קונה את המחשב הזה ומציע לכולם לקנותו(אולי על הדרך אני ישדרג למסך CRT 15 במחיר מציאה של 2500)

ולפותח התרד אתה מביע לפו מפרט שואל מה דעתנו עליו , ואז אני נותן תגובה חריפה עליו דבר שמגיע למפרט(אם משהוא חוץ ממך חושב שאני לא בסדר בבקשה שיגיב) אתה במקום להגיד תודה למגיבים על זה שמענו ממך לקנות מחשב מעפן באלפי שקלים יותר ממה שהוא שווה, אתה מתעצבן

אז באמת חבל שאתה בכלל פותח תרד אם אתה לא מעונין בתגובות ואני מקווה שלא ימליצו לך על מפרט אחר עד שתבין את מעוט הפורום הזה,ולגבי חוקי הפורום שים לב אותנו לא צנזרו ואותך כן(מענין מה רשם)

אפשרות נוספת לגביך - (דבר שכבר נתקלתי בו )זה שאתה תכנאי מחשבים מעפן שרוצה למכור מפרט ואין לך מושג בזה ואתה מתעצבן על התגובות למפרט(כי הרי למה שהייה אכפת למשהוא אם הוא יתן מפרט ויגידו לו שהוא מעפן, להפך בדרך כלל אומרים תודה ולא ידעתי שזה כך ממש עזרתם לי וכו'. האדם היחיד שיתעצבן אמור להיות אולי המוכר מה שגורם לי לחשוב שזה אתה

והמפרט השני שנתנו (לא שלי ) למרות החסרונות שציינו עדיף על שלך

פורסם

דרך אגב סימן מספר 1 לחנות גרועה: היא מתגעה שהיא נותנת לך משהו חינם / מוצר גרוע.

פורסם
  • מחבר

טוב נו הבנתי את הראש של האתר הזה : "במקום לעזור ולחוות דעה הוגנת על מפרט מחשב, ובאמת לעזור בנתים ניסיתם למכור לי כמה מחשבים כל אחד והחנות שלו..."

זה ממש שקוף.

בסך הכל ביקשתי לקבל דיעה על המפרט - ולא בשביל להריץ על המחשב אימולציות של גיימרים ולעשות איזה OC וכל זה... בסך הכל אך המפרט הזה נחשב כמחשב לבנאדם מין השורה (לא אמרתי שאני מחפש מחשב בתקציב כזה וכזזה או לדבר כזה או אחר. מלא אם הייתי שואל: האם המפרט הזה הוא מתאים להרצת ישומים של משחקים ודברים ספציפים ומיוחדים, אז מין הסתם גם הייתי מצפה לתגבות כמו שכתבתם....שיורדות לפרטי פרטים. אבל מה לעשות זה לא ביקשתי (ראו לעיל).

מכל מקום לפני שנתים קניתי מאותו בחור טכנאי מחשב. בלי עין הרע הוא עובד עד היום פיקס! בלי רעשים ספק מעולה מריץ לי תוכנות גרפיקה לא קלות והיד עוד נטויה.

בקיצור לא מצא חן בעיני שבקשתי המלצה ואתם בכאילו ממליצים (ואין ויכוח שאתם בהחלט יודעים על מה אתם מדברים ויש לכם כאן הרבה ידע מעמיק) ועל הדרך משחילים את המוצרים שלכם. ויתרה מזאת יורדים על אחרים - כאשר אתם בכלל לא מכירים את החנות או הבחור שמוכר ואת איכות השירות של החנות.

בקיצור היה נעים - תודה תודה - שלום ולא להתראות.

לא נראה לי שאני הקנה מאחד ההמלצות שלכם (דווקא).

אני מעדיף לקנות מעיתון 7 ימים ולא ממכם!

:silly:

פורסם
:screwy::imwithstupid: :imwithstupid:
פורסם

:funnypost:למה להתעצבן באמת כולנו חושבים שזה מפרט מעולה ועל הבוקר אני יזמין אחד

ב7 ימים אני די בטוח שאין דיל כזה גרוע אז אולי תבדוק גם שם

ודרך אגב תבדוק שהפתק לא נפל לך מהגב

:screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy:

פורסם

טוב, אני חושב שהטרד מוצה

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים