פורסם 2002 בספטמבר 1923 שנים אוי לא.... נו מה אתכם והשאלות האלה??על חיים שמעת? חברים? יומן? אמא/אבא?בכל מקרה, כן, יש חופש
פורסם 2002 בספטמבר 1923 שנים זאת אומרת חוזרים ביום שני, נכון?כן..יום ראשון זה אסרו חג זה נחשב ליום חופש
פורסם 2002 בספטמבר 1923 שנים זאת אומרת חוזרים ביום שני, נכון? אקוצ'י קו! מי גאון של אמא?! אני, אני! לא, האמת שביומן שלי (מין יומן מעוות כזה, לא ממש לתלמיד) יופ ראשון נחשב יום רגיל, לא חג.
פורסם 2002 בספטמבר 1923 שנים שלום כתה א'! היום האחרון של החופש הוא ביום ראשון. ומה היום שבא אחרי יום ראשון, ילדים? יום שני! נכון! יום שני. וזה אומר שחוזרים ללמוד ביום שני! ויייי
פורסם 2002 בספטמבר 1923 שנים אני משלים עכשיו לימודים אקסטרניים...4 ימים בשבוע, כ4 שעות לימוד בכל אחד מהם... וזהו, עד הצבא וגם עובד תוך כדי.
פורסם 2002 בספטמבר 1923 שנים כוסית רדבול לכבוד שובו של רוקי לספסל הלימודים! :lol: מצטער רוקי, היתי חייב..
פורסם 2002 בספטמבר 1923 שנים תשמע, יש כמה הבדלים ביני לבינך... אני יכול להסתלבט בכיף ואין עלי את הלחץ של כל שאר המקצועות "הלא חיוניים".אין לי שעות אפס, אין שיעורים או מבחנים (למעט מבחני המגן והבגרות בסופו של דבר...).אני בא למעט שעות ונהנה.נראה לי שאתה הוא זה שבינתיים "אוכל אותה". 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.