פורסם 2006 באפריל 319 שנים מחבר גם לא החליפו לי אותו בSD יאא יש לי ג'יגה ;D (אני לא רגיל לדברים כאלה, קודם הצלחתי להכניס בקושי 19 שירים)
פורסם 2006 באפריל 319 שנים אני רוצה לציין שגם שיחקתי עם ה זן ובזמנו חשבתי שהאיכות שלו טובה עד שקיבלתי את ה A2אין ... האיכות סאונד של iaudio מתעלה בכמה רמות על האיכות הזוועתית של creativeאולי בעבר creative נחשבו טובים כשאר לא הייתה להם תחרות בשוק קיום הכי טובים הם iaudio במקום הראשוןו iriver אחרייהם.מישהו כאן נסחף..."איכות זוועתית", טוב שלא הגזמת.אולי של הA2 האיכות טובה יותר, אני לא אומר שלא, אני אבל דיברתי בעקרון על נגנים, לא על PMP.
פורסם 2006 באפריל 419 שנים תמיד אומרים שהאכויתו של קריאטיב בHD מתעלה על כל הנגנים (איכות שמע, כן??) אתה בא להגיד שהA2 שהוא בכלל PMP עולה עליו???אין ספק שבפלאשים קריאטיב אכן זוועתיים, אבל בHD כולם משבחים אותו......
פורסם 2006 באפריל 419 שנים מישהו כאן נסחף..."איכות זוועתית", טוב שלא הגזמת.אולי של הA2 האיכות טובה יותר, אני לא אומר שלא, אני אבל דיברתי בעקרון על נגנים, לא על PMP.כאילו דהההברור שזה היה בהגזמהאבל עכשיו שאני מסתקל על מה שהיה ואיך שהיה ה ZEn photoהאיכות סאונד שלו הייתה דיי סבירההיא לא הייתה WOW כמו שהיה לי עם ה iriver וה iaudio לפני יומיים בערך שמעתי את ה iaudio 6 החדשמדהים! פשוט מדהים איזה צליל יש לו!
פורסם 2006 באפריל 419 שנים אין ספק שבפלאשים קריאטיב אכן זוועתייםטוב שלא הגזמתהפלאשים שלהם מצוייניםיצא לי לשמוע מTXFM האיכות מעולה
פורסם 2006 באפריל 419 שנים לפני יומיים בערך שמעתי את ה iaudio 6 החדשמדהים! פשוט מדהים איזה צליל יש לו!איפה שמעת אותו ??יש כבר בארץ ??
פורסם 2006 באפריל 419 שנים איפה שמעת אותו ?? יש כבר בארץ ?? if i will tell u i will have to kill you ;D אממ וכן בחודש הקרוב אמור להגיע לארץ נגן פשוט חלום, מדהים ! "תמיד אומרים שהאכויתו של קריאטיב בHD מתעלה על כל הנגנים (איכות שמע, כן??) אתה בא להגיד שהA2 שהוא בכלל PMP עולה עליו??? אין ספק שבפלאשים קריאטיב אכן זוועתיים, אבל בHD כולם משבחים אותו......" מה הקשר ?!!? זה שהנגן הוא PMP זה אומר שהאיכות שלו תיהיה פחות טובה?!?! אני מדבר על מנוע ה sound של הנגנים, לא על איך שהם נראים!
פורסם 2006 באפריל 419 שנים אף אחד לא דיבר על העיצוב של הנגנים ואם כבר מדברים אז הA2 ממש חתיך לטעמי., הקטע שלרוב בנגני PMP משקיעים יותר על הווידיאו והאיכות שמע פחות טובה מנגנים שהם רק של מוזיקה, אולי בA2 זה שונה- אני לא יודע להגיד בוודאות, אבל בכל מקרה האיכות של קריאטיב בHD היא מצויינת לדעת רבים.טוב שלא הגזמתהפלאשים שלהם מצוייניםיצא לי לשמוע מTXFM האיכות מעולההיא ממש לא! הצליל שלהם דיי עמום, לא הייתי קונה אחד כזה....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.