פורסם 2006 באפריל 119 שנים איזה שטויותאיכות.IriverIaudiocreativeapplesandiskאצל הרוב המוחלט של האנשים שאני מכיר זה מדורג ככה,אולי שניים לא מסכימים איתי לגבי איאודיו ואיריבר.
פורסם 2006 באפריל 119 שנים מבחינת איכות נגן אז IRIVER וIAUDIO ביחד לוקחיםאבל מבחינת סאונד קריאטיבהתכוונתי לאיכות הסאונד.
פורסם 2006 באפריל 119 שנים איזה שטויותאיכות.Iriver Iaudio/creativeapplesandiskאצל הרוב המוחלט של האנשים שאני מכיר זה מדורג ככה,אולי שניים לא מסכימים איתי לגבי איאודיו ואיריבר.
פורסם 2006 באפריל 119 שנים מחבר טוב הבנתי בכללי.תוכלו לתת לי דירוג של הנגנים מסויימים (אני רוצה כמה דיעות בשביל לקבל כיוון סופי)?
פורסם 2006 באפריל 119 שנים מחבר הנגן הספציפי הזה הוא Way Over מהתקציב שלי.. וגם אני מתכנן (במידה ואני לא אקח IAudio) לקנות אוזניות כי האוזניות שמגיעות עם רוב הנגנים שוות לאתם יודעים מה.
פורסם 2006 באפריל 119 שנים אז תיקח את הE250המחיר מאוד גבוה בארץבגלל זה אני מביא מארה"באם תוכל מארה"ב אז זה בטח יכנס בתקציב שלך
פורסם 2006 באפריל 119 שנים אכן סדרת E200 נראת חריפה הם קיבלו ציון 82 בדאפריווי אבל שום חסרון שהם ציינו לא היה רציני, סתם הכול היה קטנוני, נגן של 90. גם אני שוקל לרכוש לי אחד אולי :DJsmile:
פורסם 2006 באפריל 119 שנים אני קונה בחופש הגדולכבר מכרתי את הH340 הגדול שלי כדי לקנות את זה...לא מתאים לי נגן גדולהE200 סדרה ממש טובה לדעתי
פורסם 2006 באפריל 119 שנים מחבר אז אין הבדלי איכויות (מבחינת סאונד) בין הM230\240 של סאן דיסק לבין הU2 או G3 של IAudio?
פורסם 2006 באפריל 119 שנים לפי דעתי הסאןדיסק הוא מספיק איכותי, אם מישהו רוצה משהו ממש משש איכותי אז שיקח את ה IA אבל ככה הSND מספיק (גם אני קונה אותו)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.