פורסם 2006 במרץ 3119 שנים אין פלופי, והתקנתי את XP על דיסק PATA.לכל אורך הדרך מחובר דיסק SATA-II 200GB - ועובד.הכונן מוזהה ה-Device manager ובתוכנה של אינטל (Storage manager).אבל, לא מזוהה ב-My computer בכלל. אין גישה.לא חסרים דרייברים - הכל מעודכן והכל מותקן. אין OC ואין התנגשות התקנים.יש למישהו רעיונות?תודה
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים עשיתה פירמוט וחילוק למחיצות לSATA ?כי אני לא חושב שWIN יזה כונן בלי שיהיה לו מחיצה\ות
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים מחבר איזה לוח ?איזה ציפסת?כתוב במפרטאבל אם כבר הגבתי -לוח אם: Asus P5WD2-E Premiumצ'יפסט: Intel 975X + ICH7Rעשיתה פירמוט וחילוק למחיצות לSATA ?כי אני לא חושב שWIN יזה כונן בלי שיהיה לו מחיצה\ותלא עשיתי כי אין לי בכלל גישה אליו, כמו שכתבתי.הכונן פועל, ומזוהה ב-DM - אבל אין גישה אליו (לא מופיע ברשימת דיסקים קשיחים ב-My computer)
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים כנס אליו דרך הדיסק התקנה של הWIN או כל תוכנה אחרת שנותנת תגישה בלי מערכת הפעלה ונותנת אפשרות לחילוק מחיצות שWIN מזהותעשה פירמוט וחילוק למחיצות של FAT32 או NTFS רק על תפרמט תארד דיסק של הWIN בטעות
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים מופיע ב DISK MANAGER ?קליק ימני עליו שם ופרמט אותו.(קליק ימני על MY COMPUTER - NANAGE - DISK MANAGER
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים מחבר מופיע ב DISK MANAGER ?קליק ימני עליו שם ופרמט אותו.(קליק ימני על MY COMPUTER - NANAGE - DISK MANAGERתודהמפרמט כרגעבאותו נושא - יש אפשרות, ללא פלופי, להתקין XP על דיסק SATA?
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים לא. רוב הלוחות היום אינם זקוקים לדרייבר נוסף.אבלאם הם כן זקוקים אז זה תהליך ארוך ולא פשוט של יצירת דיסק התקנה שכולל בתוכו את הדרייברבתהליך שנקרא slipsreaming . משתמשים בו לניידים.למחשב רגיל פשוט ומהיר יותר לקנות פלופי בכמה שקלים או להשאיל מחבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.