פורסם 2006 במרץ 3119 שנים יש לי בעיה כי אני מנסה להתקין משחק והוא לא נותן לי להתקין משחק שהוא מעל 4 גיגה ב FAT32...בעיה רצינית.. איך אני משנה את סוג הכונן? בתודה
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים אל תיגע בפרטישן מגיקיהרוס לך את המערכתהתוכנה הזאת תמיד אומרת שיש שגיאותבדיסק על מערכות שעובדות ומתקנת ואז אין לך יותר מערכת הפעלה
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים יש לי אותה בעיה, וניסיתי עם פרטישן מג'יק אבל היא מזהירה שהיא אולי תצטרך לשנות לי שמות של קבצים אז עוד לא עשיתי המרה. צירפתי את ההודעה למטה.כדאי לתת לה להמשיך? (זה לא המחיצה של מערכת ההפעלה).תודה...---------------------------Warning---------------------------This operation requires file names to be convertedfrom one method of representing characters toanother method. This only affects file names; it doesnot change the contents of the files in any way.If your file names are English, French, German,Spanish, Italian, or Portuguese, you can use any ofthose language versions of this product withoutany conversion problems.Only convert a Japanese file system if this messageis displayed in Japanese.Only convert a Chinese file system if this messageis displayed in Chinese.Only convert a Korean file system if this messageis displayed in Korean.If you use an incorrect language version of thisproduct it may convert your file names intounrecognizable characters.---------------------------OK Cancel ---------------------------
פורסם 2006 באפריל 119 שנים למה אתה מסתבך?נתנו לך כבר דרך בטוחה, קלה ומהירה להפוך כונן לNTFShttp://www.ntfs.com/quest3.htm
פורסם 2006 באפריל 119 שנים מחבר תודה על העזרה אנשים.איך שאני עושה מה שרשום שם זה קורה ושום מידע לא יעלם? יש לי איזה 30 גיגה של חומר שאני לא ממש רוצה שיעלם לי...נ.באיך אני נכנס אל Command Prompt?
פורסם 2006 באפריל 119 שנים startrunthen type: cmdits 100% safe, as long as you dont pull the power plug or something
פורסם 2006 באפריל 119 שנים יש לך מחיצה אחת?אתה הולך להפוך את כונן המערכת ל-NTFS?למה שלא תעביר את מה שיש לך במחיצה אחת לשנייה עד להפיכה בשביל להיות רגוע?
פורסם 2006 באפריל 119 שנים ^^god!למה לסבך כל דבר??לא יקרה לו כלום. מסכיםזה הליך פשוט וחסר סיכון(ההליך ההפוך קצת פחות פשוט ויותר מסוכן)
פורסם 2006 באפריל 119 שנים מחבר יש לי שני מחיצות.. C+D D זה הבעייתי שהוא זה שאני צריך להפוך... כל הדברים נמצאים שם ולא יכנסו בכונן אחר רזה למה אין טעם לעשות את החלפת המידע כמו שאמרת אוקיי תודה על העזרה אני הולך לנסות לעשות את זה.. שבת שלום חברה
פורסם 2006 באפריל 119 שנים עשיתי את זה לפני כשבוע אם אותם חששות כמו שלך ולא נמחק לי כלום! (וגם התהליך היה מאוד מהיר)אגב הוא גם יודיע לך שיש קבצים בשימוש והוא יעשה את זה אחרי RESTART (לפחות לכונן שממנו רצה מ"ה)הסר חששות מליבך ידידי
פורסם 2006 באפריל 119 שנים מחבר אין בעיה אוקי עכשיו אני לא בדיוק יודע איך לרשום את הפעולה הזאת ב DOS רושמים הכל עם רווחים וזה? או שמישהו יכול רק לרשום לי את צורת הפעולה ככה שאני יעתיק ישר אל DOS... מצטער על ההטרדות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.