פורסם 2006 במרץ 3119 שנים שלום קניתי לשני שנה LCD תצוגה של 4X20 הכל מחובר מצויין רק שזה לא עובד שאני מחבר מתח אני מקבל שתי שורות של בקרה (כמו שצריך להיות) אבל לעבוד זה לא עובד מה אפשר לעשות ? תודה
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים חחחחח האבתי שכול עובד אצלך מה שנשאר לעשות זה מה שצריך לעשות זה להתקין תוכנה ולהגדיר בה את המסך שלך בהצלחה
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים מספיק שרגל אחת לא מחוברת טוב וזה כבר לא עובד.כדאי שתעבור על החיבורים שלך אחד אחד, ותבדוק שלא טעית עם חיבורי הכניסה למדפסת.
פורסם 2006 באפריל 119 שנים מחבר בטוח יש איזו שהיא בעיה כי המחשב רק מאפס את התצוגה ולא כותב על המסךובדקתי עם פוטנצימטר שכל החיבורים אכן יושבים טוב ...ולא יודע כבר מה לעשות ....... ???האם יש כאן מישהו מאיזור המרכז שיכול לעזור לי??
פורסם 2006 באפריל 119 שנים חחחחח אני מהמרכז אבל לא הבנתי מה זה כל כך יעזור לך... קיצר תנסה לשחק עם הפוטנציומטר או הוא על מקסימום מה שעושה את המסך על הכי כהה... או שתנסה להחליף אותו...
פורסם 2006 באפריל 519 שנים מחבר ניסית וכלום יכול להיות שהתצוגה דפוקה?! או שהמחשב דפוק?! או שהחיבורים דפוקים ?!
פורסם 2006 באפריל 519 שנים אני חושב שיכול להיות שעשיתה הלחמה לא זהירה והלחמת 2 פינים ביחד שלי זה מרבה לקרות עם המלחם ה"אקסטרא-מקצועי" שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.