עבור לתוכן

יצא לכם ליראות ערוץ 8 בזמן האחרון?

Featured Replies

פורסם

גם אני אבל תגיד לי מה הקטע לשדר את אותם המעברונים שוב ושוב ... זה מוציא אותי מדעתי

והבעיה עם ערוץ שמונה היא שבתכלס הם מנסים לגעת בקהל יעד שכולל גם קשישים בניי מאה עם התוכניות ההיסטוריות האלו ....

כן באמת מעצבנים המעברונים האלה.
פורסם

המעברונים בכל ערוצי המדע הלא ישראליים - פשוט מפגרים, חוזרים על עצמם, בשביל מה?!

ערוץ 8 של HOT ממש נחמד, והתוכניות הדוקומנטריות הבריטיות ממש איכותיות.

גם ערוץ 8 של YES נחמד, לפעמים מפציץ בכל מיני סרטים ממש איכותיים, אבל לרוב זה דרעק ישראלי

אני מסתכל קבוע בדיסקוברי\דיסקוברי סיינס\ערוץ ההיסטוריה (לפעמים יש דברים מעניינים)

הכי מעניין זה mythbusters ו-brainiac

פורסם

המעברונים באים במקום פירסומות, הערוץ משודר לייב מחול כאשר בארץ רק מוסיפים את התריגום ומורידים את הפירסומות

פורסם
  • מחבר

המעברונים באים במקום פירסומות, הערוץ משודר לייב מחול כאשר בארץ רק מוסיפים את התריגום ומורידים את הפירסומות

זה מסביר הרבה

אבל בכל זות היתי מעדיף שידור לא ליב אבל בלי פירסומות

סך הכל המומיות הטיגריסים ומילחמת העולם השניה יכולים לחכות ;D

פורסם

האדם הוא השטן

בוא נראה..

ניצול משאבים מסיבי עד כדי העילמות משאבים

התעללות בחיות אחרות

הריסת הטבע

בלה בלה בלה

כן האדם הוא השטן

פורסם

המעברונים נעדו פשוט לחסוך עלויות , המעברונים תופסים בערך כ- רבע מהזמן, כלומר על ערוץ שאמור היה להיות משודר כל הזמן 6 שעות הולכות על מעברונים וזה כאמור תרגיל מסריח של חברת הכבלים בחיסכון ולרכוש פחות תכניות מנשיונל גאוגרפיק העולמית

עד שהצרכנים לא יתלוננו על זה , הם ימשיכו לכרסם עוד בעוד עם המעברונים על חשבון זמן שידור תכניות.

פורסם

לא... זה פשוט כמו שאמרו קודם... בחו"ל הם משדרים עם פרסומות באר. אסור להם לשדר פרסומות אז הם משדרים במקום הפרסומות מעברונים....

פורסם

לא נכון, ככה הNG וחלק מהערוצים שמייצוגים ומרוכבים ע"י חברות הכבלים והלוויין עובדים, ערוץ 8 מרכיב את לוח השידורים שלו בעצמו ומשדר מה שבא לו. הוא קונה תוכניות אבל זה לא כאילו שהוא משדר ישירות מערוץ אחר. בערוצים כמו MTV, BBC, StarTV אנחנו רואים גם את הפרסומות שלהם כי אנחנו קונים את כל הערוץ.

פורסם

לא נכון, ככה הNG וחלק מהערוצים שמייצוגים ומרוכבים ע"י חברות הכבלים והלוויין עובדים, ערוץ 8 מרכיב את לוח השידורים שלו בעצמו ומשדר מה שבא לו. הוא קונה תוכניות אבל זה לא כאילו שהוא משדר ישירות מערוץ אחר. בערוצים כמו MTV, BBC, StarTV אנחנו רואים גם את הפרסומות שלהם כי אנחנו קונים את כל הערוץ.

אני לא דיברתי על ערוץ 8... ערוץ 8 הוא ערוץ ישראלי... אני דיברתי על נאשטיונאל ג'יאוגרפיק וכו'....

פורסם

לנו ביס יש גם ערוצים מעולים!

דיסקברי\X סיינס\אנימל פלאנט\נשיונל ג'יאוגריק כמובן\טבע הדברים(בעע) ובטח יש עו איזה אחד ששכחתי..

ושכחת את יס דוקו

וTECHTV ז.ל שהיה הערוץ הכי טוב! XPLAY SCREENSAVERS אפילו CALL FOR HELP וTECHNEWS ותוכנית הגאדג'טים.

פורסם

אני לא דיברתי על ערוץ 8... ערוץ 8 הוא ערוץ ישראלי... אני דיברתי על נאשטיונאל ג'יאוגרפיק וכו'....

גם NG הוא ערוץ ישראלי בגלל זה אין פרסומות, יש לך את NG ישראל והם לא יכולים לשדר פרסומות. מותר להם לשדר פרסומות כל עוד חברת הכבלים לא מרוויחה מזה. בכלל שNGI הוקם ע"י חברות הכבלים הם לא יכולות לשדר בו פרסומות. כאשר הם קונות ערוצים שלמים ללא מעורבות בעניין אין שום הגבלה על זה.

פורסם

נו אז לא הבנתי מה אתה רוצה...

NG בחול משדר פרסומות... אני לא זוכר אם הוא משדר 24 שעות ביממה אבל למען הסדר נגיד שכן.... אם נלך לפי הסדרה 24 אז הערוץ משרד תוכניות נטו 16 שעות ביממה....

NG בארץ לא יכול לשדר פרסומות אז יש שלוש אפשרויות לשדר רק 16 שעות ביממה או לשדר 24 שעות ביממה עם מעברונים או לשדר 16 ביממה ועוד 8 שעות של שידורים חוזרים... בפיתרון הראשון אתם תבכו שNG בחול משדר 24 שעות ובארץ משדר רק 16 שעות בשני תבכו שיש מעברונים ובשלישי תבכו שיש יותר מידי שידורים חוזרים... בכל מקרה אנשים ימצאו על מה לבכות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים