פורסם 2006 במרץ 3119 שנים אני צופה ליפעמים בערוץ 8 ואני חיב להגיד שבזמן האחרון יצא לי ליראות תוכניות בריטיות מאוד טובותוהיום שרוב הערוצים האחרים מקרינים תוכניות דפוקות ומשעממותערוץ 8 מבחינתי הוא סוג של אור באפלה
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים ערוץ 8 תמיד היה ערוץ מעולה! אני אוהב לראות את הערוץ הזה. במיוחד את חדשות המדע אבל עם כל הכבוד לו, אין על ערוץ האינטרנט, אחרת לא היינו משיגים נארוטו
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים מחבר ערוץ 8 תמיד היה ערוץ מעולה! אני אוהב לראות את הערוץ הזה. במיוחד את חדשות המדע אבל עם כל הכבוד לו, אין על ערוץ האינטרנט, אחרת לא היינו משיגים נארוטו על תכניס לפה את נארוטו זה אולי סידרה מצוינת ואני מישתמש באינטרנט הרבה יותר מהטלויזיה אבל זה דיון רק על ערוץ 8 וזהו
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים לנו ביס יש גם ערוצים מעולים!דיסקברי\X סיינס\אנימל פלאנט\נשיונל ג'יאוגריק כמובן\טבע הדברים(בעע) ובטח יש עו איזה אחד ששכחתי..
פורסם 2006 באפריל 219 שנים רואה אותו לעיתים רחוקות שאני שומע שיש משהו מעניין, אבל בתכלס יש לו תכנים מעולים.
פורסם 2006 באפריל 219 שנים מחבר נארוטו הוא השטן. נארוטו הוא האוקגה הבא על תזלזל ;D אבל ברצינות התוכניות הבריטיות בערוץ 8 לא מענינות אותכם?
פורסם 2006 באפריל 219 שנים מעריצי אינוישה....חחחואני לא מת על ערוץ 8...אני אוהב את ערוץ דיסקבריאבל אני מחכה בעיקר לאגו!!!!
פורסם 2006 באפריל 219 שנים לא איכותי כמו פעם.אני מעדיף נשיונל גאוגרפיק.גם אני אבל תגיד לי מה הקטע לשדר את אותם המעברונים שוב ושוב ... זה מוציא אותי מדעתי והבעיה עם ערוץ שמונה היא שבתכלס הם מנסים לגעת בקהל יעד שכולל גם קשישים בניי מאה עם התוכניות ההיסטוריות האלו ....
פורסם 2006 באפריל 219 שנים מחבר גם אני אבל תגיד לי מה הקטע לשדר את אותם המעברונים שוב ושוב ... זה מוציא אותי מדעתי והבעיה עם ערוץ שמונה היא שבתכלס הם מנסים לגעת בקהל יעד שכולל גם קשישים בניי מאה עם התוכניות ההיסטוריות האלו .... צודק בקשר למעברונים זה מוריד הרבה נקודות מנשיונל גאוגרפיק לפי דעתי
פורסם 2006 באפריל 319 שנים נארוטו הוא האוקגה הבא על תזלזל ;D אבל ברצינות התוכניות הבריטיות בערוץ 8 לא מענינות אותכם? נארוטו סדרה לתינוקות היפראקטיביים מוגבלים שכלית שההורים שלהם לא קנו להם מספיק צעצועי פוקימון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.