עבור לתוכן

ZALMAN TNN 500AF ב7600 - 0 DB

Featured Replies

פורסם

המחשב לא מיועד לאנשים כמוני וכמוכם שרעש ברמה כזאת של מאוררים לא איכפת להם...

היא מיועדת יותר לאולפן הקלטות ששם צריך את הסאונד הכי נקי שיש וכמה שפחות הפרעות....יש מיקרופונים שמקליטים זימזומים של מאוררים אפילו שהמאורר מפיק רק 16DbA.....זה מיקרופונים רגישים בטירוף....ושקט של 0DbA (קרוב כמה שיותר...עדיין שומעים זמזום חלש של חשמל...) הוא ממש חובה...

ממש לא ככה...

אין מחשב בתוך החדר הקלטות.

יש אחד מחוץ.

בתוך החדר יש רק קירות מספוג ומיקרופון שעולה פעמיים המארז הזה...

ככה שמזה לא איכפת להם מהרעש.

פורסם

המארז הזה הוא היט סינק אחד ענק.

אגב, הוא ממש לא מתאים לאלו שרוצים לבנות מחשב על למשחקים וכו', יכולת פיזור החום שלו נמוכה

הוא יתאים למפרט ממוצע-נמוך, כמו AMD3200 , לא משנה עם כמה זיכרון, כרטיס מסך עד 6600 או X700 (או מה שלא עובר את רמת תפוקת החום שלהם)

ושאר ירקות.

שימו בו 7800GT ותוכלו לשמוע אותו צורח בגלל החום מבפנים

בסקירה שהביאו בתחילת הדיון השתמשו ב6800GT..... ככה שאפשר בכיף לשים גם איזה 7900gt שפחות חם.

פורסם

פרט למחשבים נטולי סידירום (שעלול לעשות רעשים כמו הגהנום) ובעלי הארדיסק פלאש...אני לא חושב שיש מחשבים ביתיים של -DB על אמת (כלומר בלי חלקים נעים בכלל)

ההארדיסק והסידירום הם עדין מוקדי רעש

פורסם

ממש לא ככה...

אין מחשב בתוך החדר הקלטות.

יש אחד מחוץ.

בתוך החדר יש רק קירות מספוג ומיקרופון שעולה פעמיים המארז הזה...

ככה שמזה לא איכפת להם מהרעש.

BUNG אתה ספאר מש'ו לפרצופים !! אם תסתכל תראה כמה תגובות מעלייך, תגובה שלי ורשום בה אותו דבר.. אם אתה סתם מגיב כדאי שתקרא את כל הת'רד לפני...

:xyxthumbs:

פורסם

BUNG אתה ספאר מש'ו לפרצופים !! אם תסתכל תראה כמה תגובות מעלייך, תגובה שלי ורשום בה אותו דבר.. אם אתה סתם מגיב כדאי שתקרא את כל הת'רד לפני...

אתה יודע גם זה ספאם. יכלת להגיד לי את כל זה בפרטי.

פרט למחשבים נטולי סידירום (שעלול לעשות רעשים כמו הגהנום) ובעלי הארדיסק פלאש...אני לא חושב שיש מחשבים ביתיים של -DB על אמת (כלומר בלי חלקים נעים בכלל)

ההארדיסק והסידירום הם עדין מוקדי רעש

אתה צודק ב100% הסידירומים וההארדים מרעישים גם, במיוחד סידי במהירות 52X מרעיש כמו מטוס סילון.

פורסם

אז אפשר להסתדאר עם CD במהירות נמוכה יותר !!! מי ישמע כמה משתמשים בדבר הזה היום !!!

גם ככה משחקים מורידים ומשתמשים בכונן וירטואלי... מוזיקה ?! מורידים... כמו סרטים !!!

פורסם

אז אפשר להסתדאר עם CD במהירות נמוכה יותר !!! מי ישמע כמה משתמשים בדבר הזה היום !!!

גם ככה משחקים מורידים ומשתמשים בכונן וירטואלי... מוזיקה ?! מורידים... כמו סרטים !!!

וואלה, אתה מודע לכך שמי שצריך את המארז הזה הוא לא גיימר או משתמש רגיל.

אז אלה שכן משתמשים חייבים הכל מקורי..

פורסם

וואלה, אתה מודע לכך שמי שצריך את המארז הזה הוא לא גיימר או משתמש רגיל.

אז אלה שכן משתמשים חייבים הכל מקורי..

הבנתי אותך !!

ואם יש לך בעיות איתי דבר איתי בפרטי !!!

פורסם

הבנתי אותך !!

ואם יש לך בעיות איתי דבר איתי בפרטי !!!

נאו אנדרסון אתה הורג אותי אחי חחחחחח (תותח)

בקיצור המארז הזה לא שווה את המחיר בארץ בחו''ל הוא הרבה יותר זול וזה מארז מטורף כל מי שחרטט שהוא חנוק מבפנים עם יש לו כרטיס מסך חזק ומעבד חזק לא יודע מה הוא מדבר הכל שם מחושב על ידי המקצוענים של זלמן הם לא היו בונים דבר כזה ועוד במחיר כזה עם זה לא היה מקרר טוטאלית את כל החלקים ולא משנה איזה חלקים

זהו.............

פורסם

נאו אנדרסון אתה הורג אותי אחי חחחחחח (תותח)

חחחחחחחחח יש קרציות פה ושם !!

בהשוואות שאני ראיתי באמת של זלמן יש הבדל בינו לבין ה9500 הבדל של 2-3 מעלות יותר במאמץ ובמנוחה !!

אבל עדיין לא שווה ת'מחיר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים