פורסם 2006 במרץ 3119 שנים נגיד ויש לי 4 סלוטים ואני קונה 4 זכרונות, כל אחד 1GB האם 4 זכרונות תורמים למשהו? יש הבדל בביצועים משני זכרונות של 1GB? וגם, האם זה יכול לפגוע בצורה כלשהי במערכת? (מהירות של 4GB).. תודה
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים היו על זה מליון דיונים..ובכללי במערכות מבוססות אינטל עדיף את האופציה של השתי סטיקים כי הם יעבדו בDC (מה שתורם הרבה לביצועים)...בAMD זה פחות עקרוני אבל עדיין יתרום לביצועים..
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים מחבר ובכללי במערכות מבוססות אינטל עדיף את האופציה של השתי סטיקים כי הם יעבדו בDC (מה שתורם הרבה לביצועים)...בAMD זה פחות עקרוני אבל עדיין יתרום לביצועים..זאת מערכת אינטל.אתה אומר שבלוח אם של אינטל, צריך מקסימום 2 זכרונות וזהו? לא עובד DC על 3 או 4?4 סטיקים לא "יחבידו" על המערכת , הם לא יעבדו כמו ש2 סולטים עובדים בכל מקרה לא צריך היום 4Gלמה הכוונה ש4 סטיקים לא יעבדו כמו ש2 סלוטים עובדים??ולמה לא צריך 4G??? תסביר!
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים במערכת אינטל יש אפשרות מינימלית ל-DualChannel עם 2 או 4 זכרונותבצ'יפסטים היותר חדשים שלהם אפשר גם DualChannel עם 3 זכרונות וזכרונות בנפחים שוניםאבל לא באותה אפקטיביות
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים מחבר אוקיי, ובחזרה לכמה שאלות..4GB משנה משהו במערכת?? מהירות?ו4GB יכולה לגרום נזק כלשהו??
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים מחבר אוקיי, ובחזרה לכמה שאלות.. 4GB משנה משהו במערכת?? מהירות? ו4GB יכולה לגרום נזק כלשהו?? ^^ לא ענית עריכה: אוופס איזה טיפש אני הודעת ה-300 שלי נפלה לי פה.. איזה טיפש אני
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים 4GB יכול לעזור ביישומים ספציפייםזה כמובן לא יגרום לנזק כלשהו, אלא אם הספק שלך או הלוח שלך לא מסוגלים לספק לזכרונות הללו מספיק חשמל, ואז אתה תחווה אי יציבות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.