עבור לתוכן

XBIT במבחן ענק של קירור מים

Featured Replies

פורסם

הסימפוניה של ת'רמלטייק נראית מצוין

פורסם

מה שלמדתי מזה שלא שווה להשקיע בקירור מים עדיף אויר עים כבר קירור אז גז!!!

פורסם

אין מה להשוות

קירור מים טוב עולה רבע מקירור גז

ובתוספת פלטייה אפשר לרדת מתחת לאפס

הכל תלוי בכסף שאתה מוכן להשקיע

פורסם

קירור טוב לOC אכזרי זה קירור מים איכותי (1500 ש"ח+) עם פלטייר 200 וואט ומעלה ...

או קירור גז, חנקן, קרח יבש, נייטרו וכד'...

:xyxthumbs:

פורסם

בגדול עדיף קירור אוויר טוב וזהו..

אם כבר זה או ללכת על קירור אקסטרים או על אוויר..

ויש שמה קירורים שהם יותר גרועים מאוויר (כמעט כולם)..

וגם אם לא אז ההפרש בינהם הוא באיזה 2-3 מעלות בלחץ..

פורסם

ה-ProModz Cooled Silence Extreme Package זה הקירור היחידי שהייתי לוקח משם... כל השאר הייתי זורק... או שם אותם באקווריום :lol:...

פורסם

כמה עולה הפלטייר הזה ? ונגיד שקניתי כזה איפה אני מחבר אותו ? יש לי BIG WATER 745...

פורסם

פלטייר זה בין הדברים הטובים אבל שואבי חשמל ..... צריך ספק נפרד לפלטייר והוא פולט חום כאילו אין מחר ..... יש על זה סטיקי ב XS .... מומלץ לקרוא ...

Neo - הרגת אותי .....

פורסם

פלטייר זה בין הדברים הטובים אבל שואבי חשמל ..... צריך ספק נפרד לפלטייר והוא פולט חום כאילו אין מחר ..... יש על זה סטיקי ב XS .... מומלץ לקרוא ...

Neo - הרגת אותי .....

הפכת פלטייר לתחנת כוח...

הפלטייר הממוצע שואב 226watt מהשקע בבית שלך -> 68 שקל בחודש.

המדחס של גז שואב +- 200watt ואם אתה מוסיף את הקונטרולר, ה-LCD ועוד כל השטויות שאוהבים לדחוף לשם. הגעת +- לאותה צריכה...(הטמפרטורות שונות והמחיר בהתאם.)

פורסם

ומה עם הלופ מים שאיתו אתה מקרר את המע' ? גם זה השקעה לא קטנה ....... תקראו ותחכימו קצת כי פלטייר זה לא דבר פשוט . יש תלות בין הקר לחם .....

פורסם

הפכת פלטייר לתחנת כוח...

הפלטייר הממוצע שואב 226watt מהשקע בבית שלך -> 68 שקל בחודש.

המדחס של גז שואב +- 200watt ואם אתה מוסיף את הקונטרולר, ה-LCD ועוד כל השטויות שאוהבים לדחוף לשם. הגעת +- לאותה צריכה...(הטמפרטורות שונות והמחיר בהתאם.)

חחחחחחחחח למה נדמה לך שאם הפלטייר הוא 226 וואט אז זה החשמל שהוא לוקח מהחשמל הביתי...

רמקולים 1000 וואט באמת לוקחים 1000 וואט חשמל ?! בלחץ 400... ויש לי מערכת הגברה אני יודע מה אני אומר לך !!

שתי רמקולים 1000 וואט ומגבר 400 וואט... הוא מספק 1000 וואט לקמקולים אך הוא צורך 400 מהחשמל...

שנאי של פלטייר צורך בלחץץץץ חנוקקקקק 50-60 וואט...

פורסם

עוד לא נולד המכשיר שממיר 50-60W של חשמל ל226W של חום

אלא אם אתה מאמין בניסים ובאנרגיה שמגיעה משומקום

פורסם

נאו אתה צריך ללכת בידיוק הפוך ....... אין שום דבר בעולם שהוא תיאורטי ..... פלטייה צורך לפחות 250-275 וזה תלוי בגורם הטיב של הספק שלך !! בנצילות שלו ......

המלצה שלי - תלמד מעט חשמל ואז נדבר .......

פורסם

אני יודע מה אני אומר לך !!! זה כמו מגבר.. כמו ממיר 12 ל220 של אוטו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים