עבור לתוכן

ספק אחד נותן 11.5V ואחד נותן 12.5 מי פחות מזיק למחשב ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יש לי רב מודד

איך אפשר לדעת אם הספק יורד באמפר ?

או יורד במתח בכלל למחשב ?

לאן לחבר ועל איזה מתג לשים :) :s05:

לבדוק 12 או 5 V אני יודע לא בעיה ...

• תגובות 35
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בדיקת אמפרים ל12 וולט !!

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

http://www.zicotech.com/index.asp?mode=products&id=255

את רב מוד הנ"ל יש לי ...

עם האיזור של V אני יודע למדוד

עכשיו מה שייך ל A ?

יש פה

200M / 2M / 200K / 20K / 2K /

200 (למטה לא רשום כלום)

סימן כזה שבודק מעגל חשמלי +<-- (((0

HFE

10A / 200M / 20M / 2M / 2000U ולכל אלה משותף סימן של -A עם 3 נקודות מתחת לקו הזה- ...

אשמח אם מישהו שמבין טוב יסביר לי אפילו על כל אחד מהנ"ל למה משמש או לפחות בכיוון האמפר ...

מחכה לתשובה והרבה תודה

אסף.

פורסם

אוהו.. נאו אנדרסון, אם אתה לא מבין במשהו, אל תענה סתם. (ואני לא אומר את זה כי יש לי משהו נגדך, זאת פשוט תופעה שחוזרת על עצמה אצלך.)

אין ביכלל צורך ברב מודד במדידה הזאת (רק אם תרצה לוודא את תשובות התוכנה) ולא צריך למדוד כאן זרם (אמפרים) ביכלל.

פתח את התוכנה שבאה עם הלוח אם שלך או תוכנה חלופית לניטור טמפרטורות ותראה שם את מתח ה12V שלך

אתה אמור להסתכל על המתח הזה בכל אחד מהמצבים בהם אתה רוצה לבדוק את הספק במתח הזה ולראות שהוא אינו חורג מטווח ה12V ביותר מ10% למעלה או למטה.

פורסם
  • מחבר

אחי תודה רבה :hi:

הארת את עיני זה זמן רב אני משתמש עם ספיד פאן

והיא מציגה הכל שם רק שלא עיינתי בעצלנותי

רק קראתי הודעה שלך עלה מיד הרעיון :)

בכל אופן מה שאני שואל זה גם לגבי המכשיר והשימוש בו בכלליות ...

פורסם

בקשר לספיד פאן, הייתי ממליץ לוודא עם התוכנה של יצרנית לוח האם שלך או הביוס ולבדוק את האמינות של ספיד פאן, התוכנה הזאת זייפה בנתונים לא פעם אחת.

בקשר לשימוש במכשיר שלך, אני לא יכול לעזור לך יותר מידיי, אם יש לך שאלות ספציפיות בקשר לצורת מדידה או בדיקה של דברים בעזרתו, שאל ואני אנסה לעזור, אני לא רוצה להטעות אותך עם מידע שאני לא בטוח לגביו, מה גם שאני לא מכיר את המכשיר שלך ככה שקשה לי (יותר מלמישהו בעל ניסיון רב יותר עם מספר דגמים של מכשירים מהסוג הזה) להיות יותר מידיי ספציפי בהסברים.

פורסם

אני חושב שבתוכנה הזאת או אחרת אי אפשר לימדוד אמפרים

אני יסביר לך איך להישתמש ברב מודד כדי לימדוד אמפרים

את השחור (-) אתה שם בCOM שזה (אום\אוהם) ואת האדום (+) באחד מהשנים האחרים כי בחיבור שמודדים מתח אפשר גם עד 2A שזה מלא ובשני אפשר עד 10A שזה המון עכשיו שאתה מחבר את העטים לחיבור 12\5 וולט שבספק (במולקס) ואז אתה מתחיל לסובב את ה מחוגה לכיוון הA\I

נתחיל מהראשון שמת על הראשון אם מופיע מיספר אז זה האמפרים שלך אם לא מופיע מספר אז אתה עולה לאט לאט אחד אחד עד שיהיה רשום אם לא רשום באף אחד כלום אז אתה לא מחבר את העטים טוב למולקס בהצלחה :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

אני חושב שבתוכנה הזאת או אחרת אי אפשר לימדוד אמפרים

אני יסביר לך איך להישתמש ברב מודד כדי לימדוד אמפרים

את השחור (-) אתה שם בCOM שזה (אום\אוהם) ואת האדום (+) באחד מהשנים האחרים כי בחיבור שמודדים מתח אפשר גם עד 2A שזה מלא ובשני אפשר עד 10A שזה המון עכשיו שאתה מחבר את העטים לחיבור 12\5 וולט שבספק (במולקס) ואז אתה מתחיל לסובב את ה מחוגה לכיוון הA\I

נתחיל מהראשון שמת על הראשון אם מופיע מיספר אז זה האמפרים שלך אם לא מופיע מספר אז אתה עולה לאט לאט אחד אחד עד שיהיה רשום אם לא רשום באף אחד כלום אז אתה לא מחבר את העטים טוב למולקס בהצלחה :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

אהההם, לא.

אתה לא יכול למדוד זרם עם רב מודד רגיל.

זרם מודדים בטור לחוט - לא במקביל כמו שמר מיקי הציע...

פורסם

אפשר באמפר מטר

אהבתי מר מיקי :):}

פורסם

אתה לא יכול למדוד עם אמפר מטר זרם במקביל - זרם מודדים בטור למוליך שאתה רוצה למדוד את הזרם עליו...

פורסם

כמה עצות אחיתופל בשרשור אחד.

1. "למדוד" מתחים עם התוכנה זה לא רציני. מתחים מודדים עם Digital Voltmeter מכוייל.

2. זרם מודדים בטור ולא במקביל. צריך לחתוך את החוט עליו רוצים למדוד את הזרם, ולחבר את שתי הזרועות של המודד לכל קצה.

3. מה הטעם למדוד את הזרם? מה יתן? אז מדדת שעל חוט מסויים ברגע מסויים עוברים 5.5 אמפר. אז מה? זה לא אומר כלום.

כדי לבדוק אם הספק עומד בעומס, יש לאתר את הרייל שמספק מתח לכרטיס המסך ולמדוד את המתח עליו באופן קבוע תחת עומס. אם המתח לא נופל או מתרוצץ בצורה משוגעת תחת עומס הרייל בסדר.

פורסם

אז אחרי שהוא חותח לימדוד ואז ללפף לבאיזו' (ססרט דביק מבודד הזה

אבל כמו שאמרו זה די חסר טעם לימדוד זרם בספק

פורסם

מספיק אפילו לפרק את החוט או את כל המולקס היחיד בלי ליפצוע את החוט כי יש פין באורך כימעת סנטים שזה מספיק אני חושב

סליחה על הדאבל זה היה טעות רציתי לערוך

פורסם

אף תוכנה לא נותנת אמפרים !!

כדאי לבדוק עם רק מודד אבל לא מהפשוטים... אלה מהאחד שיכול להחזיק יותר מ15 אמפר...

אני פעם בדקתי עם רב מודד שמותר בו מקסימום 10 והיה למחשב 15 אם אני לא טובה הכבל שלו התחמם בצורה לא נורמלית... ניתקתי אותו שנייה לפני שהוא נשרף !!

עשן כבר היה !!

:xyxthumbs:

פורסם

זה לא ביגלל הרב מודד, זה ביגלל הצורה בה ניסית למדוד.

חיברת את החוטים של הרב מודד לפלוס והמינוס ביציאה של הספק נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים