עבור לתוכן

מה זה DRIVER ל-CHIPSET?

Featured Replies

פורסם

בעיקרון אני מעדיף להסיר לגמרי ולהתקין מחדש

אם הוא עדיין שואל אותך אז תבחר כן

פורסם
  • מחבר

זה החלון שהוא מראה לי.בצד שמאל לסמן V בשניהם?(אל תתיחס לאינטרנט כי אני מעדכן מדיסקט שיצרתי).

עריכה:ליאור מה זה ה-PNP הזה וה-DMI?אני אצטרך להתקין אחרי זה משהו?עידכוני דריברים וכו'?

[attachment deleted by admin]

פורסם

מה הקשר בין הדרייבר לבין הביוס?

זה ביוס

זה משהו אחר

אם אתה רוצה לעדכן BIOS אתה לא חייב לסמן את ה-DMI, אבל רצוי לסמן כדי שתזוהה הגירסה החדשה בכל התוכנות וכו'

PnP זה ראשי תיבות של Plug n Play

פורסם
  • מחבר

:yelclap: :yelclap: :jump: עידכנתי בהצלחה את הביוס ל-F10.וסימנתי את מה שאמרת.

אחרי עלית המחשב עשיתי גיבוי לביוס על דיסקט..חחח לכל מקרה.והוא רק רשם לי כמה חומרות משום מה שנמצאו במחשב.עידכנתי את הכל ואני מקווה שזה יהיה יציב ובסדר.

מה אני אמור להרגיש עם הביוס "לא רוצה" להיות במחשב? :silly:

ושוב תודה רבה על העזרה :xyxthumbs:

פורסם

עשית ריסט לביוס וסידרת אוברקלוק (אם יש) מחדש?

פורסם
  • מחבר

??? מה עדיין לא עשיתי הכל?אני אגיד לך את השלבים:

אחרי התמונה שהראתי לך אז סימנתי CLEAR DMI ו-PNP ואז עשיתי את העידכון.המחשב עידכן ורשם לי בלה בלה ועשיתי RESET.אז הוא אמר לי זוהתה חומרה חדשה(מה הקשר?ממש לא הבנתי.. :nixweiss:).אבל עשיתי NEXT בלה בלה..וזהו.

אה,ואת ה-OC הוא שינה לי כי הוא נתן לי כניסה חדשה יותר לביוס.אז הייתי צריך לעדכן את הזכרונות שוב ל-T1 ולבטל שוב את כל ה-RAID.בשלב זה אני לא רוצה לעשות OC(לכ.מסך יש לי במפרט) כדי לראות כמה ימים יציבות.

אז שוב המון תודה לך שלא הפחדת אותי.. :yelclap: לעשות.מה אני עכשיו צריך לעשות?לא הבנתי ממך,ואם תוכל גם להסביר לי איך.

פורסם

החומרה החדשה זה בגלל ה-PnP

פורסם
  • מחבר

ליאור,אנא בבקשה..מה הכוונה לאפס?אני מבין ש"משהו" לא עשיתי כי כל התוכנות בדיקה מראות לי שאני בביוס הישן,כלומר ב-F7.אז תסביר לי מה הכוונה לאפס?האם לקצר את הג'מפר בלוחאם?

תודה.

זה מראה לי F7.

[attachment deleted by admin]

פורסם

עזוב מה התוכנות מראות

זאת בעיה ידועה עם Gigabyte

מה הביוס מראה?

פורסם
  • מחבר

אתה רציני?ב-POST מראה לי F10.וגם הביוס עצמו קצת שונה.

אז מה הכוונה לאפס?

חחחח כל פעם אני נדהם מחדש מה-GB הזה.. :s07:

פורסם

אם ה-BIOS מראה F10 אז זה F10

פורסם
  • מחבר
:yelclap: שוב תודה.ואפשר נראה לי לנעול.זה מוצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים