פורסם 2006 באפריל 119 שנים תלוי מה הוא לומד ואיפה אני זוכר שבדקתי בטכניון והנדסאי תוכנה מקבל אוליייי פטור מ3 קורסים! מצד שני, אני לא ממליץ לאף אחד על מסלול עתודה, הסיכוי להדפק שם הוא מאוד גבוה! אם מישהו רוצה לקרוא על הצד שהצבא מסתיר ממלשבים צעירים מוזמן להכנס לפורום עתודה בתפוז ולראות אנשים שרוצים להתאבד בגלל שמכרו את הנשמה שלהם לצהל בגיל 18.. (אני חתמתי יג-יד, מסיבות אישיות )
פורסם 2006 באפריל 119 שנים לפי דעתי תמשיך יג' יד' .... אני מצטער עכשיו שלא המשכתי, ובגלל זה אני הולך לעשות את זה עכשיו,ואתה יודע למה ???? כי בבתי זיקוק איפה שאני עובד זה בין 1500 ל-2000 שקל תוספת במשכורת . אני חמור שלא המשכתי אז ,כי אחרי זה זה בעסה, אין כח, אין זמן, ואין כסף . אני בן 26 למי יש כח עכשיו לזה .........
פורסם 2006 באפריל 119 שנים בגיל 26 אתה ממשיך יג' יד'?!משעמם לך? לך תעשה תואר וזהו, למה אתה מבזבז סתם זמן על הנדסאי שלא יתן לך שום דבר?
פורסם 2006 באפריל 219 שנים אני יותר בקטע של מקצועי ומשהו שקשור בחשמל .וכבר הזכרתי שבבתי זיקוק יש עוד תוספת לטכנאי או הנדסאי .....פלוס דרגה יותר גבוהה..
פורסם 2006 באפריל 219 שנים מחבר אל תמשיך תתגיס- צבא-צבא-צבאאני המשכתי וזה סתם מעפן איזה עבודה תעבוד מי יקח אותךכל החברים שלי כבר משתחחרים עוד מעט כברוגם חברים שלי השתחחרו שעשו יג ידואין להם שום מקצוע ויש להם תועה ממוצע ציונים 80 חיצוניוזה סתם מעפן כל החרטא שאומריםביזבוז זמן וכסף -שיכנעת אותיעכשיו אין מצב שאני ימשיך!!!!!אחרי הצבא בזולה שלי
פורסם 2006 באפריל 219 שנים עד שהשכל שלך נמצא בלימודים וטרי כדאי לך להמשיך ללמוד.אחוז מסויים של אנשים אומרים לעצמם שהם ימשיכו ללמוד אחרי הצבא , אבל קשה לעבור למצב הלימודי אחרי שלושה שנות שירות בצבא בהם היית מנותק מהלימודים.עוד נקודה חשובה היא שרוב הסיכויים יקבלו אותך למקצוע שלך בצבא אם תמשיך י"ג-י"ד.כל דבר שיש לך ביד זה בונוס שאף אחד לא יכול לקחת ממך אותו ולא רע שיהיה לך אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.