עבור לתוכן

מחשב לגיימר - 4500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני צריך מפרט כולל הכול למחשב לגיימר (ציוד הקפי, צורב DVD, מסך - CRT, וכו') - לא מתכנן OC.

לאחר ההצלחה עם המחשב האחרון שעזרו לי לבנות פה אני בטוח שיהיו הצעות טובות, ותודה מראש על כולן :yelclap:

עדיפות למחשב מבוסס INTEL כי אני מעדיף תמיכה ב-DDR2 ואני לא מתכוון לחכות ל-AMD.

יש עוד דברים שצריך לפרט עליהם?!

פורסם

אני צריך מפרט כולל הכול למחשב לגיימר (ציוד הקפי, צורב DVD, מסך - CRT, וכו') - לא מתכנן OC.

לאחר ההצלחה עם המחשב האחרון שעזרו לי לבנות פה אני בטוח שיהיו הצעות טובות, ותודה מראש על כולן :yelclap:

עדיפות למחשב מבוסס INTEL כי אני מעדיף תמיכה ב-DDR2 ואני לא מתכוון לחכות ל-AMD.

יש עוד דברים שצריך לפרט עליהם?!

אוקי, אני יתן לך מחירים בקירוב, כי כל מקום מוכר יותר זול\יקר, החירים שאני יציין פה הם הכי יקרים שאתה יכול להשיג, ככה שיש תקווה גדולה שתשיג בפחות וגם תקבל הנחה על מזומן.

מעבד- אינטל D805 שעולה 850 בממוצע

לוח אם GB 8I945GP שעולה 620 בממוצע

זכרונות- 2X512MB DDR2 יעלה לך בערך 550 ש"ח.

כרטיס מסך- יש בKSP כרטיס משתלם- X800GT 256MB ב860 ש"ח (את זה תקנה משם ותרכיב בבית, או שתקנה את כל המחשב משם)

הארד דיסק- 80 ג'יגה בייט, 400 שקל בממוצע

מארז- הייתי הכי ממליץ על ה COMPUCASE המוכרים לכולם עם ספק 300 ואט שעולים בבמוצע 350 ש"ח.

הרכבה- 150 בממוצע

צורב DVD, קח של NEC ב250 ש"ח ברוב החנויות

מסך- יש מסך CRT מעולה של סאמסונג שאני לא זוכר את הדגם אבל הוא עולה 800 ש"ח (המחיר הכי יקר שתוכל להשיג) בממוצע

מקלדת ועכבר- סט מולטימדיה של מיקרוסופט יעלה לך 150

ואיזה עוד ציוד הקפי אתה רוצה?

ס"ך הכל : 4700 כולל הכל, ואני מתערב איתך שאתה יכול להשיג את החלקים שציינתי במחירים יותר זולים כמו המעבד שעולה בפאנדאס 815 ש"ח ....

אנא הרץ חיפוש באתרים כמו זיג זג, KSP, ממורי PC, לוג'יק PC, נועה מחשבים (מומלץ) והרכב מחשב עם החלקים שציינתי

ניב

פורסם

למה את הצורב של NEC???? :pissed::kopfpatsch:

ו80G עולה 350 בממוצע איך הגעת ל400?

פורסם

שים לב לפני שאתה עונה :

אוקי, אני יתן לך מחירים בקירוב, כי כל מקום מוכר יותר זול\יקר, המחירים שאני יציין פה הם הכי יקרים שאתה יכול להשיג, ככה שיש תקווה גדולה שתשיג בפחות וגם תקבל הנחה על מזומן.

והצורבים של NEC הם הכי טובים....נכון שהם קצת ישנים, אבל עדיפים מLG וכ'ו

ניב

פורסם

למה אתה סתם אומר אם אתה לא יודע אז תגיד שאתה לא יודע...

והצורבים של NEC הם הכי טובים....נכון שהם קצת ישנים, אבל עדיפים מLG וכ'ו

ניב

חהחה

דבר ראשון הם לא הכי טובים..

דבר שני הם לא עדיפים מLG ,LG תומכים בעוד משהו שהNEC לא תומך..

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

יש אולי עוד הצעה קצת יותר מדוייקת?

פורסם

נו באמת, ניב נתן לך מפרט מעולה, אתה לא יכול ללכת לאחד האתרים שהוא נתן ולשים את כל החלקים בסל הקניות :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

נו, אל תהיה מצחיק, לא אמרתי שהמפרט לא מצויין או טוב או כל דבר אחר.

אני באמת מעריך כל הצעה או הערה שנותנים לי פה, רק לפני שבועיים קניתי מחשב בעזרת האנשים הטובים שיש פה בפורום.

אני מעדיף שיהיה לי גיוון בחירה, ובטוח שיש יותר ממפרט אחד שמתאים לבקשה שלי.

בכל מקרה, תודה רבה על המפרט ניב.

פורסם

למה אתה סתם אומר אם אתה לא יודע אז תגיד שאתה לא יודע...חהחה

דבר ראשון הם לא הכי טובים..

דבר שני הם לא עדיפים מLG ' date='LG תומכים בעוד משהו שהNEC לא תומך..

[/quote']

LG לא בהכרח עדיפים מנק כמו שנק לא בהכרח עדיפים מLG, זה תלוי בדגמים. הLG4167B עדיף מהNEC 3550/3551 אבל הנק 4550/4551 עדיף מהLG.

בכל אופן, כולם מעולים, לי אישית יש נטייה לLG.

פורסם

בקשר לצורבים של LG/NEC הריב הזה כל כך מטופש, שניהם בדיוק אותו דבר.

גם דגם ישן של נק לא יעשה בעיות ואם התקציב לחוץ אז שווה לקחת צורב מדם ישן יותר בשביל הארד דיסק גדול יותר או משהו כזה.

פורסם
  • מחבר

לגבי הצורב לא כ"כ חשוב לי (נראה לי שאני אקח NEC 4550), אבל מה שחשוב לי זה השילוש "מעבד- לוח אם - כ. מסך".

אני לא מתכנן OC אז אני צריך זכרונות סטנדרטיים לחלוטין - תזמונים וכו' זה מעל לליגה שלי עדיין.

הצעה למסך גם יכולה להיות נחמדה - CRT סטנדרטי שיהיה נוח לצפייה ממושכת ושיעמוד ברזולוציות של המשחקים.

אבל מה שהכי חשוב זה השילוש "מעבד- לוח אם - כ. מסך".

עדיף שזה יהיה INTEL בשביל תמיכה ב-DDR2 ושהלוח יאפשר שידרוג רכיבים בעתיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים