פורסם 2006 במרץ 3119 שנים את הרוב כיסיתי במשפט אחדאגב על הסעת נוסעים בשכר בניגוד לחוק כבר עכשיו מחרימים אוטו
פורסם 2006 באפריל 119 שנים אני חושב שמותר בקבוק או שתיים של בירה שהיא 5 אחוז אבל תמיד טוב לא לשתות בכלל אם נוהגים
פורסם 2006 באפריל 119 שנים מה שמטריד אותי בחוק הזה הוא שפרט לסעיף נהיגה בשכרות , החוק מחרים מכוניות רק על עבירות "טכניות"ת כמו נסיעה ללא מלווה...מישהו מוכן להסביר לי מדוע לא מחרימים רכב על בריונות כביש?או למה לא מחרימים רכב על חציית קו הפרדה לבן?או עקיפה מסוכנת?
פורסם 2006 באפריל 119 שנים לגבי האלכוהול... עד כמה מותר לשתות?בעיקרון יש טבלה לפי המשקללאנשים עד בערך 50 קילו זה פחית בירה, או מנה של משקה חזק (כלומר שוט)לאנשים עד 80 קילו זה יוצא 2 פחיות בירה או 2 מנותלאנשים מעל 80 קילו זה יוצא כמעט 3 פחיות או 3 מנות
פורסם 2006 באפריל 119 שנים לדעתי זה אחלה חוק, אבל הוא פותר רק עבירות תעבורה במקרים קיצוניים... הרי רוב החארות שנוסעים כמו מניאקים והורגים אנשים, לא נוהגים בלי רישיון, או לוקחים כסף עבור הסעה. כלומר, צריך להחרים רכב בעוד מקרים. אולי אם הנהג עבר כמות מסויימת של נקודות, או משהו כזה. או, אם נעשתה ברכב עבירה שגורמת לשלילת הרישיון - להחרים את הרכב לחודש.
פורסם 2006 באפריל 119 שנים בעיקרון יש טבלה לפי המשקללאנשים עד בערך 50 קילו זה פחית בירה, או מנה של משקה חזק (כלומר שוט)לאנשים עד 80 קילו זה יוצא 2 פחיות בירה או 2 מנותלאנשים מעל 80 קילו זה יוצא כמעט 3 פחיות או 3 מנותאני בערך 65 קילו, וחצי ליטר של בירה איכותית עם 7-8% לא עושים לי כלום... אם נגיד אני נוסע לפאב שותה חצי ואחרי שעתיים אני נוסע כאשר עברה לי כל השפעה אם בכלל היתה , אני עובר בדיקה ? כי אני יודע שיש שתי סוגי בדיקות אחת שמגלה כל טיפת אלכוהול ואחת יותר מורכבת שבודקת כבר את רמת האלכוהול בדם
פורסם 2006 באפריל 119 שנים אני בערך 65 קילו, וחצי ליטר של בירה איכותית עם 7-8% לא עושים לי כלום... אם נגיד אני נוסע לפאב שותה חצי ואחרי שעתיים אני נוסע כאשר עברה לי כל השפעה אם בכלל היתה , אני עובר בדיקה ? כי אני יודע שיש שתי סוגי בדיקות אחת שמגלה כל טיפת אלכוהול ואחת יותר מורכבת שבודקת כבר את רמת האלכוהול בדםבחוק אתה מוגבל על מ"ג של אלכוהול בדםאין לזה קשר להשפעהלכל מנה של אלכוהול / פחית בירה לוקח שעה להתפרק בגוף
פורסם 2006 באפריל 119 שנים אז אם פחית זה 330מ"ל ונגיד שאני שותה חצי ל' של בירה איכותית עם 7-8% אז שעתיים יספיקו לפרק חומרים מפלילים ?
פורסם 2006 באפריל 119 שנים הנה רעיון בשבילך - אל תשתה כשאתה נוהג.למה אתה שותה, אם לא בשביל להשתכר? אם אתה משתכר, אל תנהג.ואם אתה לא משתכר, למה אתה שותה? כדי להראות שאתה גבר? תשתה משהו אחר, כשאתה נוהג... אני לא מבין מה הבעיה :-\זה לא שאתה צריך לצום או משהו כזה...
פורסם 2006 באפריל 119 שנים אז אם פחית זה 330מ"ל ונגיד שאני שותה חצי ל' של בירה איכותית עם 7-8% אז שעתיים יספיקו לפרק חומרים מפלילים ?כן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.