עבור לתוכן

חוק החרמת המכוניות

Featured Replies

פורסם

הנה הרשימה

[attachment deleted by admin]

• תגובות 38
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

את הרוב כיסיתי במשפט אחד

אגב על הסעת נוסעים בשכר בניגוד לחוק כבר עכשיו מחרימים אוטו

פורסם

לגבי האלכוהול... עד כמה מותר לשתות?

פורסם

אני חושב שמותר בקבוק או שתיים של בירה שהיא 5 אחוז אבל תמיד טוב לא לשתות בכלל אם נוהגים

פורסם

לפי הרף הקיים גם בקבוק של בירה יחשב כשתיה תחת השפעת אלכוהול.

פורסם

נראה לי שזה ביחס למשקל הבנאדם.

פורסם

מה שמטריד אותי בחוק הזה הוא שפרט לסעיף נהיגה בשכרות , החוק מחרים מכוניות רק על עבירות "טכניות"ת כמו נסיעה ללא מלווה...

מישהו מוכן להסביר לי מדוע לא מחרימים רכב על בריונות כביש?

או למה לא מחרימים רכב על חציית קו הפרדה לבן?

או עקיפה מסוכנת?

פורסם

לגבי האלכוהול... עד כמה מותר לשתות?

בעיקרון יש טבלה לפי המשקל

לאנשים עד בערך 50 קילו זה פחית בירה, או מנה של משקה חזק (כלומר שוט)

לאנשים עד 80 קילו זה יוצא 2 פחיות בירה או 2 מנות

לאנשים מעל 80 קילו זה יוצא כמעט 3 פחיות או 3 מנות

פורסם

לדעתי זה אחלה חוק, אבל הוא פותר רק עבירות תעבורה במקרים קיצוניים... הרי רוב החארות שנוסעים כמו מניאקים והורגים אנשים, לא נוהגים בלי רישיון, או לוקחים כסף עבור הסעה. כלומר, צריך להחרים רכב בעוד מקרים. אולי אם הנהג עבר כמות מסויימת של נקודות, או משהו כזה. או, אם נעשתה ברכב עבירה שגורמת לשלילת הרישיון - להחרים את הרכב לחודש.

פורסם

בעיקרון יש טבלה לפי המשקל

לאנשים עד בערך 50 קילו זה פחית בירה, או מנה של משקה חזק (כלומר שוט)

לאנשים עד 80 קילו זה יוצא 2 פחיות בירה או 2 מנות

לאנשים מעל 80 קילו זה יוצא כמעט 3 פחיות או 3 מנות

אני בערך 65 קילו, וחצי ליטר של בירה איכותית עם 7-8% לא עושים לי כלום... אם נגיד אני נוסע לפאב שותה חצי ואחרי שעתיים אני נוסע כאשר עברה לי כל השפעה אם בכלל היתה , אני עובר בדיקה ? כי אני יודע שיש שתי סוגי בדיקות אחת שמגלה כל טיפת אלכוהול ואחת יותר מורכבת שבודקת כבר את רמת האלכוהול בדם

פורסם

אני בערך 65 קילו, וחצי ליטר של בירה איכותית עם 7-8% לא עושים לי כלום... אם נגיד אני נוסע לפאב שותה חצי ואחרי שעתיים אני נוסע כאשר עברה לי כל השפעה אם בכלל היתה , אני עובר בדיקה ? כי אני יודע שיש שתי סוגי בדיקות אחת שמגלה כל טיפת אלכוהול ואחת יותר מורכבת שבודקת כבר את רמת האלכוהול בדם

בחוק אתה מוגבל על מ"ג של אלכוהול בדם

אין לזה קשר להשפעה

לכל מנה של אלכוהול / פחית בירה לוקח שעה להתפרק בגוף

פורסם

אז אם פחית זה 330מ"ל ונגיד שאני שותה חצי ל' של בירה איכותית עם 7-8% אז שעתיים יספיקו לפרק חומרים מפלילים ?

פורסם

הנה רעיון בשבילך - אל תשתה כשאתה נוהג.

למה אתה שותה, אם לא בשביל להשתכר? אם אתה משתכר, אל תנהג.

ואם אתה לא משתכר, למה אתה שותה? כדי להראות שאתה גבר? תשתה משהו אחר, כשאתה נוהג... אני לא מבין מה הבעיה :-\

זה לא שאתה צריך לצום או משהו כזה...

פורסם

הנה רעיון בשבילך - אל תשתה כשאתה נוהג.

פורסם

אז אם פחית זה 330מ"ל ונגיד שאני שותה חצי ל' של בירה איכותית עם 7-8% אז שעתיים יספיקו לפרק חומרים מפלילים ?

כן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים