פורסם 2006 במרץ 3019 שנים מה יותר טוב- 2 גיגה 667 או 1 גיגה 800.... והכי חשוב!! למה? אם אתם נותנים לי תשובה תנמקו!! זה הכי חשוב לי!!ואם מישהו יכול לסדר לי את החברות לפי סדר איכות... גבוהה... בינוני ונמוך.... וגם סדר איכות ביחס למחיר גם גבוהה... בינוני ונמוך!!
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים תלוי מאוד בשימושיםאבל שים לב שהזכרון לא יעבוד אוטומטית על 800MHzלגבי החברות, אני עוד רוצה לישון היום מתישהואז או שתתקן אפשרויות (דגמים מלאים, לא חברות) ונעזור לך
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים כמו שאמר ליאור , זה תלוי בשימושים שלך , אם תעבור את נפח הRAM הפיזי הפעולות יאטו , עד לנפח הRAM ה800MHZ יניבו ביצועים טובים יותר.[בהנחה שאתה משווה את הזכרונות שיעבדו במהירות המוצהרת]
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים מחבר בוא ניצא מתוך נקודת הנחה של עברתי את הראם!! אני יראה הבדלים משמעותיים?והדגמים זה הדגם שיש לי עכשיו במפרט!! ודגם שאתם תמליצו עליו מנגד.
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים בוא ניצא מתוך נקודת הנחה של עברתי את הראם!!אם התכוונת למילה "שלא" במפרט לא מצויין נפח הRAM שיש לך.ובכללי תהיה יותר מדוייק שנבין איך לעזור לך.
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים סתם להתעניינות מה זאת אומרת "לעבור " את הראםלעבור את גבול היכולת שהזיכרון יכול להציע לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.