עבור לתוכן

נגן חדש Sandisk Sansa E130 סיקורון+תמונות(עודכן)

Featured Replies

פורסם

בשעה טובה הגיע למעוני הסנסה היום:dsc011130dv.jpg(הגיע תוך 5 ימים מיום ההזמנה)

האריזה מכילה:אוזניות מסוג EarBuds,כבל USB מקוצר,דיסק תוכנה,מדריך מהיר,רצועת יד+נרתיק ניילון,סוללת AAA וכמובן הסנסא עצמו,ועוד כל מיני שמונצ'עס...

dsc011150wm.jpg

הנגן בעל משקל מאוד מזערי וגודל קומפקטי יחסית:

הנגן ליד הטלפון שלי(העגלתי,חייב לציין):dsc011309ty.jpg

הנגן ליד תעודת זהות:dsc011322id.jpg

האוזניות:תמונה של האוזניות החשות איכותיות,כאופייני לEarbuds,מגיעות עם במספר גדלים:dsc011350ln.jpg

האוזניות:האוזניות פשוט מזעזעות וצורמות בגבוהים,במידים הן פשוט לא משהו הצליל מאוד אבל מאוד לא טבעי ואם יש משהו טוב לומר עליהם זה דווקא הבאס כן כן הבאס שלהן מאוד נחמד די נמוך ומודגש(כנראה בגלל האיטום).והנוחות:פשוט לא אהבתי,ההרגשה היא כאילו חונקים אותך מהאוזניים וגם הן גורמות לכאב..בקיצור הן בדיוק ההפך מכל האוזניות הרגילות שמקבלים שיש להן מיד והיי נורמלי- ואין באס.

השליטה בנגן די סבירה-הכפתורים מגיבים היטב.ץחוץ מהגלגלת של הוליום שהיא קצת נוקשה ומעצבנת הכל טוב לטעמי.

אפשרויות ניגון:אחת הטענות לגבי הנגן היו שהוא לא תומך בתיקיות ובכן זה נכון,אבל לי זה לא מפריע כי במקביל יש אפשריות ניגון לפי קטגוריות שונות:אמן,אלבום,שיר ועוד...

אפשרויות סאונד:יש איקולייזר-רוק(מזעזע),ג'אז(איכות הכי טובה לטעמי,מומלץ),קלאסית(צליל עמום),פופ(פשוט צליל מעאפן),והגדה אישית.

בנוסף יש אפקטים של SRS WOW:פוקוס-התמקדות על תדר מסויים.היי,מיד ונמוך.מזעזע לא כדאי.

TruBass-לפי היצרן "מעשיר" את הבאס אם תשאלו אותי מעכיר את הבאס,לא מתקרב לרמה של הMedia player במחשב.

SRS 3D-יענו צליל תלת מימדי...אני בכל אופן לא מרגיש הבדל.

חוות דעת כלילת על איכות הסאונד-השתמשתי בKoss UR20 שלי שנחשבות לאוזניות בינוניות ביותר אך כמובן שהרבה יותר טובות ממה שמסופק הצליל פתאום הרבה הרבה יותר טוב הגבוהים לא משתוללים וצורמים טבעיים הרבה יותר והבסים מספקים אותי(על איקולייזר במצב ג'אז).

הווליום קצת נמוך אבל בסדר לעומת האזניות הרגילות של הנגן שבהן הוליום גבוה יחסית.

הערה:אל תתבלבלו מרוב כל ההשמצות שלי על האיקולייזרים למיניהם ותחשבו שהסאונד גרוע הסאונד טוב מאוד על מצב ג'אז.

רדיו-הרדיו רגיל הקליטה סבירה.

בסך הכל נגן מצוין ביחס למחיר הזעום(350 ש"ח).

פורסם

תתחדש

נגן טוב

חבל שאין הצגה לפי תיקיות (אם אני לא טועה)

פורסם

תתחדש נחמד :)

בכמה קנית?

אה והאוזניות נראות מטומטמות :D

פורסם

איפה אתה רואה את האוזניות?

פורסם
  • מחבר

עכשיו סידרתי את זה ורואים את התמונה של האוזניות.

תתחדש

נגן טוב

חבל שאין הצגה לפי תיקיות (אם אני לא טועה)

זה גם לא מפריע לי כי יש סידור לפי אלבומים ועוד סוגים וגם יש יצירה של פלייליסט אישי.

תתחדש נחמד :)

בכמה קנית?

אה והאוזניות נראות מטומטמות :D

ב350 מהחנות mono1.co.il כולל משלוח הגיע בדואר רשום(לא עד הבית)תוך חמישה ימים
פורסם

תתחדש... כמה זיכרון יש לדבר הזה?

נראה טוב לעומת המחיר :xyxthumbs:

פורסם

כמה זיכרון יש לדבר הזה?

תלמד לקרוא, MB 512.

פורסם
  • מחבר

512MB+אפשרות הרחבה עם כרטיס SD עד 2GB,קיימת גם גירסה של גי'גה.

פורסם

בתור אחד שהיה לו כזה עד לא מזמן, נהג פנטסטי.

האוזניות היו פשוט מושלמות לחדר כושר, ואני מניח שהם יעבדו טוב בכל סביבה עם הרבה רעש.

בהתחלה הם לא היו ממש נוחות, אבל התרגלתי די מהר, והם פשוט אוטמות סאונד חיצוני, מה שמאפשר לשמוע בווליום נמוך.

גם האפשרויות ניווט מאד נוחות, אי אפשר לנווט לפי תיקייה, אבל אפשר לנווט לפי כל מאפיין ID3 כלומר ז'אנר,שנה,שם להקה,שם אלבום,שם אומן וגם ממתי השיר בנגן.

ניתן גם ליצור רשימת האזנה תוך כדאי האזנה.

פורסם

תחדש!

סליחה שאני מתפרץ אבל מה עדיף את הE130 או M/E230?

פורסם
  • מחבר

תחדש!

סליחה שאני מתפרץ אבל מה עדיף את הE130 או M/E230?

חח אלק מתפרץ חפיף אחי...

לפי דעתי עדיף הE130 כי יש בו הרחבה למקרה שתרצה יום אחד להוסיף זיכרון וגם בM230 לא בטוח יש רדיו זאת אומרת יש גירסה אמריקאית שבה יש ובאירופאית אין למיטב זיכרוני וכאן בE130 בטוח שיש בכל הגירסות.גם אני בהתחלה רציתי את ה230 ובסוף התחרטתי ולקחתי את זה סה"כ הפרש של 20 שקל...

פורסם

לא בעיה כסף קטן...אני גם לא צריך רדיו!

לא צריך סידור תיקיות וכל החרטא הזה רק לשמוע טוב! אבל לא הבנתי מה ההבדל בין E230 לM230 והאם הוא שווה 70 שקל! :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

E230-לא קיים דגם כזה יש E130(חצי ג'גה) וE140(גי'גה)

M230-הדגם הקטן יותר של סאנדיסק לא כולל הרחבה(כמו בסדרת הE)ורדיו יש בו רק בגרסה האמריקאית.

לא בעיה כסף קטן...אני גם לא צריך רדיו!

והאם הוא שווה 70 שקל! :nixweiss:

לא הבנתי ???

פורסם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים