פורסם 2006 במרץ 3019 שנים אני יודע שטרמינל 2 זה פנים הארץ, מה עם חוץ לארץ?אגב, זה נכון שיש טרמינל 3? הוא לחול?
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים אם אני זוכר נכון: טרמינל 1-טיסות פנים+תגבורים. טרמינל 2- די לא פעיל, בעיקר לתגבורים וטיסות פנים. טרמינל 3- כל השאר
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים דה דה ליברמן ואתה תנחת בדמדובה אחלה של שדה תעופה(אם זה למוסקווה כן) כשאתה תצא יבואו אלייך פול נהגי מוניות וממש לא מומלץ לנסוע איתם אם בא לך להשאר בחיים.. ;D רק לפני חודש חזרתי ממוסקווה.. אם יש לך שאלות דבר
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים עקרונית טרמינל 3 משמש לטיסות חוץ אבל זה לא מונע מכך שתהיה בטרמינל אחר... אני נסעתי לטורקיה לפני כמה שנים (לפני טרמינל 3, כשטרמינל 1 היה הטרמינל הראשי) ונסעתי מטרמינל 2...טרמינל 1 - זמנית סגור בנתיים הוא שמשמש רק כמשרדים בהמשך הוא יהפך להיות הטרמינל לטיסות פנימיות.טרמינל 2 - פנים ארצי (בדרך כלל).טרמינל 3 בין לאומי.
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים לא 1 היה הראשי וממנו יצאו כל הטיסות הבין לאומיות... נ.ב. וגם אם אני טועה זה לא משנה לצרפת טסתי בטרמינל 1 עריכה: נכנסתי למפה של נתב"ג באתר שלהם(http://www.iaa.gov.il/Rashat/he-IL/Airports/BenGurion/ המפה לא עובדת בFF) ואת המפה תוכל לראות למטה... מה שחשוב הוא שתראה את ההבדל בגודל בין טרמינל 2 לטרמינל 1... טרמינל 1 הרבה הרבה יותר גדול וזה לא יהיה מסוכן להמר שהטרמינל הגדול הוא זה שלנוסעים בטיסות הבין לאומיות [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים אמרו את זה כבר אבל כדי לסכם סופית.לפני שפתחו את טרמינל 3, טרמינל 1 היה לטיסות הבינ"ל, וטרמינל 2 לפנים ארציות (אילת וכדומה), עכשיו אני לא יודע מה הולך עם טרמינל 1 שדיי נשכח...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.