עבור לתוכן

ביטקומט מוריד מידע פגום?

Featured Replies

פורסם

אתמול בלילה התחלתי להוריד עם הביטקומט קובץ גדול של 4.18 ג'יגה. לאחר שהתוכנה עבדה 22 שעות רצופות במהירות הורדה ממוצעת של 35kbps התפלאתי לגלות שירד לי רק 4.1% מהקובץ.

הסתכלתי וראיתי שבעצם הורדתי יותר מ-2 גי'גה וחצי, אבל מתוכם יותר מג'יגה של rubbish data. אני מבין שזה סוג של מידע פגום, אבל זה מוזר, כי זה נראה לי בכמות גדולה מדי.. יש משהו שאני יכול לעשות? כי הקצב הזה ייקח לי חודש להוריד את הקובץ..

bitcomet3uu.jpg

תודה!

פורסם

תנסה את התוכנה PeerGuardian.

פורסם

גם לי זה קורה הרבה פעמים

אומנם לא בכמויות כאלה (יותר מחצי זה מידע זבל אצלך)

אבל זה קורה לי

מה זה התוכנה שהבאת שם?

מה היא עושה?

תודה על העזרה

פורסם
  • מחבר

הפעלתי את PeerGuardian, ואין שינוי. למה בכלל שיהיה הבדל? פייר גארדיאן בכלל אמורה לחסום כתובות IP של אירגונים שמחפשים הורדות לא חוקיות.. אין לה קשר לאיכות ההורדה עצמה.. היא בסה"כ חוסמת משתמשים..

יש למישהו רעיון אחר מה הבעיה? אולי הטראקר בעייתי? אולי בגלל שעידכנתי לגירסא 0.63?..

פורסם

גם לי זה קרה פעם

אני חושב שהטורנט פשוט דפוק! תנסה עם טורנט אחר ותראה שזה מסתדר..

פורסם

לא יודע למה זה לא עוזר לכם, אבל לי זה עזר :)

תנסו כמו בתמונה הבאה:

[attachment deleted by admin]

פורסם

לפעמים הטורנט "מורעל", כלומר ישנם גורמים המנסים להפריע להורדה ע"י הפצת קטעים שגויים ובכך לפגוע ברשת. תוכנת ה PeerGuardian מסננת גורמים ממשלתיים וגורמים בהוליווד ואחרים שיתכן שיש להם רצון לפגוע ברשת ע"י הפצת קבצים פגומים.

חוץ מזה נסה את תוכנת uTorrent. בלי קשר היא נחשבת לאחת הטובות.

http://www.utorrent.com/

uTorrent חוסמת משתמשים המעבירים מידע שגוי. אם משתמש מזין אותך בקבצים שגויים, לאחר מס' טעויות, אותו משתמש נחסם ע"י התוכנה ולא משמש כמקור אמין לקובץ.

הורדתי פרק של הסופרנוס והיו המון שגיאות בהתחלה אבל עם הזמן , יותר ויותר משתמשים שיקריים נופו וההורדה הסתיימה מהר עם אולי 4% מידע שגוי.

השתמש בשתי התוכנות הללו ביחד ותוכל להיפטר מכל אלו השולחים מידע שגוי.

פורסם

UT באמת תוכנה מעולה

והיא קטנה מאוד

אני משתמש ב UT וב BC ביחד

פורסם
  • מחבר

אוקיי.. הורדתי את uTorrent ואני אנסה איתו. אבל איך אני מגדיר לו להמשיך להוריד מאיפה שהפסקתי עם הביטקומט? ניסיתי לפתוח את הטורנט מחדש וקבעתי שיוריד לאותה תיקייה של הביטקומט, אבל הוא מתחיל להוריד מחדש..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים