עבור לתוכן

רשיון נהיגה - צריך יעוץ בבקשה

Featured Replies

פורסם

לא , פשוט כמה נסיון נהיגה אפשר לקבל בחצי שנה?

• תגובות 81
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תלוי כמה נוהגים. אני נוסע באוטו כל יום כמעט ויש לי לא מעט נסיעות של שעה-שעתיים ככה שאולי ניסיון של עשרות שנים אין לי. אבל מספיק ניסיון בשביל לשמור על החיים שלי ושל האנשים שאיתי באוטו ברוב המוחלט של המצבים.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

קבעתי שיעור נהיגה ראשון ליום שלישי לרבע ל12 :-)

נעדכן איך אפילו שזה לא מעניין :smile1:

פורסם

שיהיה לך בהצלחה, וכמובן, איך לא, תהנה!

Anatoli.

פורסם

קבעתי שיעור נהיגה ראשון ליום שלישי לרבע ל12 :-)

נעדכן איך אפילו שזה לא מעניין :smile1:

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :yelclap: :yelclap: לי יש עוד 7 חודש עד 17 :(

בהצלחה ספר איך היה על איזה אוטו ואיך האוטו :silly:

אנטולי לא אשם שראו שהוא נהג טוב והעבירו אותו ויש הוחכה שהוא טוב טסת ראשון לא קל כל כך ועוד אחרי 19 שיעורים אני מציע שאל תפקפקו בנהג צעיר למה אח שלי

יש לו איזה שנה על הכביש והוא יותר זעיר מהמון אנשים שהוא מכיר והוא נהג מעולה שמכיר את האוטו ואת המיגבלות שלו לדוג' הוא לא יכנס לכיכר על 60 עם יש מים או חול (זהירות חול דבר מחליק מאד ) והוא נוסע מהר שאפשר בלי לסכן אז הוא גם "מגניב" וגם זעיר :yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

ממש מגניב.

פורסם

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :yelclap: :yelclap: לי יש עוד 7 חודש עד 17 :(

בהצלחה ספר איך היה על איזה אוטו ואיך האוטו :silly:

אנטולי לא אשם שראו שהוא נהג טוב והעבירו אותו ויש הוחכה שהוא טוב טסת ראשון לא קל כל כך ועוד אחרי 19 שיעורים אני מציע שאל תפקפקו בנהג צעיר למה אח שלי

יש לו איזה שנה על הכביש והוא יותר זעיר מהמון אנשים שהוא מכיר והוא נהג מעולה שמכיר את האוטו ואת המיגבלות שלו לדוג' הוא לא יכנס לכיכר על 60 עם יש מים או חול (זהירות חול דבר מחליק מאד ) והוא נוסע מהר שאפשר בלי לסכן אז הוא גם "מגניב" וגם זעיר :yelclap: :yelclap: :yelclap:

קל מאד לעבור טסת ראשון

ועם אין מים או חול הוא כן נכנס לכיכר ב-60?!

איזה מגניב להיות זעיר, אבל יש רק בעיה אחת - אם הוא זעיר איך הוא מגיע לדוושות?

פורסם

טעות קטנה והכל הלך חח סתם (טעות כתיב ) :silly: אפשר לאמר ש 2.02 זה זעיר? חח :hat:

כיכרות בגודל גדול הוא ניכנס 60 קטנות שזה סיבוב חד יותר אז פחות לא יודע כמה

פםעם רצינו ליראות מה קורה אם נכנסים לכיכר ב 80 אבל לא הספקנו כי חבר של אח שלי כבר ניסה חחחחחחחח נזק 15 אלף ביטוח עלה

פורסם

חחחח הייתי בטוח שהוא כותב 'זעיר' ולא הבנתי מה הקשר בין זעיר לנהיגה... רק אחרי הציטוט שלך הבנתי שהוא התכוון בעצם לזהיר :lol:

המצב של משרד החינוך בקנטים הא? :screwy:

פורסם

טסט זה הרבה מזל ומי שאומר אחרת אין לו רשיון.

פורסם

כן המזל הוא פקטור בטסט ללא ספק

פשוט יש הרבה גורמים שלא ממש תלוים בך...

פורסם

מיקרה שקרה היום נסענו באוטו פיתאום קופץ אוטו לשולים ליפני קו ההישתלבות וכימעת הוריד אופנוען

או שאישה אחת חתכה 3 מסלולים בלי לאותת במהירות וכימעת גרמה לתאונת שרשרת ואפילו מתים מזל שזה היה בתחילת הרמזור על 50-60

פורסם

אתה יודע כמה שטויות כאלה קורות? אנשים עושים שטויות כמו מיים. חבר שלי מהשכבה היה בשיעור נהיגה, נסע ברמזור ירוק ומישהו שנכנס מצד אחר של הצומת ברמזור אדום נכנס בו והכניס אותו לבית חולים לכמה ימים. זה רק מקרה אחד מרבים. על השטויות שרואים בשיעורי נהיגה בפרט, ובנהיגה ככלל אפשר לדבר שנים.

Anatoli.

פורסם

חבר שלי עשה תאונה בטסט

נהג מונית לא עצר בעצור :-\

פורסם

הוא עבר ? :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים