עבור לתוכן

עזרה בשדרוג מינימלי (בתקווה לתוצאות מקסימליות)

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח אם asus p4p800 זכרון 512 DDR

מעבד 2.4C של אינטל

ATI RADEON 9600 PRO

עכשיו שאלותיי הן :

1. האם הלוח שלי תומך בDDR2 והאם כדאי לשדרג לג'יגה של DDR 2 ואיך עדיף לעשות את זה עם 2 סלוטים של 512 או סלוט אחד של ג'יגה

2. אני רוצה לקנות כ.מסך חדש בAGP כמעט קניתי את ה7800GS אבל לפי מה שקראתי והבנתי זה לא שווה את הכסף והכרטיס 6800GT קרוב בביצועים ל7800GS מה אתם ממליצים שכדאי לקנות עד 1500 ש"ח כ.מסך

3. עכשיו אני לא כל כך מכיר מישהו מוכן להסביר לי מה פשר החברות כמו gainward ו leadtek וכדומה כי אני יודע שיש את המוכרים יותר ומוכרים פחות כמו כן ראיתי גם על הXFX שלא כדאי לקנות אותם בגלל שהגוף קירור לא הכי יעיל, הבעיה שראיתי כרטיסים זולים יחסית אבל של חברות שאני לא מכיר ולא שמעתי, אז כמה להתייחס לחברות האלה ?

4. אני מעריך שהמחשב הזה ישאר איתי כעוד שנה לפני שידרוג(תלוי בשוק) אז אם אוכל לקבל את המלצותיכם אודה לכם , יום טוב .

פורסם

1.הלוח שלך לא תומך בDDR2 ועדיף 2X512..

2.ה7800GS יהיה אחלה בחירה (ה6800GT הופסק היצור וקשה להשיג חדש..)

3.בעיקרון ההבדלים העיקרים בחברות הם האיכות של הקירור והבאנדל תלך על חברה "נורמלית" וכמובן לפי התקציב שלך..

4. ועם ה7800GS (ואולי איזה OC קטן למעבד) המחשב יחזיק בכיף שנה+..

פורסם
  • מחבר

במידה שאשיג 6800 GT חדש , שווה לקנות אותו ואז עוד שנה כרטיס PCI E טוב יותר וכו ?

כרגע הזמנתי כרטיס 6800GT(עם הכרטיס הזה זה יחזיק גם שנה + , נכון?) ועוד 2 ג'יגה זכרון 2 סלוטים של GEIL (גם אותם אני לא מכיר אבל אין הרבה אופציות לDDR 1)

תודה מראש :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים