עבור לתוכן

תגידו מה דעתכם על תופעה של אנשים שלא רוצים לחיות

Featured Replies

פורסם

לאחרונה אני מבחין ביותר ויותר מקרים של אנשים שלא רוצים לחיות כולל באתר זה טענות כמו זה בסדר

שערבים הורגים אותו זה זכותם צריך להכיר בתרבות שלשהם

או כמו היהודים לא בסדר שהם עזבו את הארצות שלהם ונילחמו בבריתים ובערבים לפני שהמדינה קמה

וכו'

מה דעתכם עוד משהוא שם לב לכך אולי?

פורסם

מה?!

פורסם

מה?!

פורסם
  • מחבר

למשל

אז היום אתה חושב שחיים זה ערך עליון, זה לא עושה את הערבים שאולי לא חושבים ככה לא בני אדם, פשוט תרבות שונה.

אף אחד לא צודק פה, זה מה שאתה לא מבין, כל אחד חיי לפי הקוד שלו ושני העמים צריכים למצוא דרך לחיות יחד בלי להפריע אחד לשני, אתה מנסה לשנות אותם.

יכול להיות שהוא רוצה רק בהשמדתי, זה לא סותר את מה שאני אומר, אתם פשוט לא נכנסים לסוף דעתי או מבין לחלוטין את הנקודה שלי.

מה שאני אומר שאין כזה דבר "רוע" מה שנתס היום כ רע עוד 1000 שנה יתפס כטוב, מה שנתפס שרוע אצליך יכול להיות טוב אצל בין לאדן, זה לא אומר שאתה צודק או שהוא צודק, לשניכם יש דעות שונות

וזה עוד יחסית מתון

פורסם

כל אחד והבעיה שלו

זה כמו שאני ישאל אותך " תגיד מה דעתך על התופעה שאנשים רוצים גלידה לפעמים ? "

פורסם
  • מחבר

פשוט נראה לי שלאחרונה התופעה הזו מתעצמת

פורסם

זה כמו שאני אשאל מה אתם חושבים על אנשים יהודים שאומרים על עם מסוים שהחרא זורם לו בגנים כמו שMOFRA אמר.

לא ציפיתי שאני אי פעם אשמע משהו כזה מיהודים.

ולשאלתך, מה לעשות ערבים הם גם בני אדם (ולא החרא לא עובר בגנים שלהם), ואני חושב גם על החקלאי הפלסטיני המסכן שמנסה רק לחיות בשקט, אבל בדיוק אז נכנסת חוליית חמאס ויורה לו מהבית, ואז בא דחפור של צה"ל והורס לו את הבית. אני לא אומר שצה"ל עושה את הדבר הלא נכון, אבל האם אתה חושב שזה הוגן לפלסטינאי הזה?!

ללא ספק זכות הקיום של ישראל וכל תושביה עומדת בראש סדר העדיפויות. אבל אני רוצה לצמצם עד כמה שאפשר את הפגיעה בחיי הפלסטינאים שהם לא טרוריסטים.

יש הבדל בין זה לבין אנשים שלא רוצים לחיות.

פורסם

לפי המצב היום, המימוש של השאיפה למוות היא גם חוקית.

אני מוכן לעזור באופן אישי לכול אחד ואחד מאלה שרוצים להפסיק לחיות, רק תגידו איפה ומתי :)

זה כמו שאני אשאל מה אתם חושבים על אנשים יהודים שאומרים על עם מסוים שהחרא זורם לו בגנים כמו שMOFRA אמר.

לא ציפיתי שאני אי פעם אשמע משהו כזה מיהודים.

יש לך הסבר אחר להתנהגות שלהם?

אופי נקבע ע"פ סידור ספציפי של ניורונים במוח. סידור ראשוני קיים כבר מליידה, והוא יכול להשתנות רק אם האדם ירצה מספיק חזק....

פורסם

למשל

וזה עוד יחסית מתון

זה שאתה לא הבנת את מה שהוא אומר לא אומר שזה לא נכון.

הוא פשוט טען שטוב זה דבר יחסי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים