עבור לתוכן

בחירת כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

ראיתי היום בפנדה את הכרטיס GIGABYTE READON 9700 שעולה בערך 2200 ואני עדיין לא בטוח אם לקנות אותו מה אתם אומרים?

אני רוצה כרטיס מסך שיפעיל לי משחקים הכי טוב לפחות לעוד שנתיים ושיהיה לו VIVO עכשיו אני לא יודע אם כדאי לקנות את הכרטיס שאמרתי או GE FORCE 4 TI 4600 750 XP של GAINWARD מה אתם אומרים?

ומה ההבדל בין הכרטיסים שעולים 2200 שקל כמו ה ATI 9700 לבין GE FORCE 4200 זה 1000 שקל הפרש!!!

נ.ב

אם יש כרטיס אחר שאתם חושבים שיותר טוב אז תגידו לי ואם עומד לצאת כרטיס טוב ששוה לחכות גם תגידו.

התקציב שלי הוא בסביבות ה 2200 (אם זה שווה את זה).

פורסם

רדון 9700 כרגע אני לא חושב שישנה לך הרבה, כי הFPS שהוא מגיע גם אם הוא מגיע ל300 והטי4600 מגיע ל200, לא תשים לב להבדל.

אבל בעתיד הרחוק יותר, יכול להיות שיגיעו משחקים שכבר ישימו לב להבדל,

בכל מקרה, הרדון יותר מהיר, אבל יש איתו בעיות כרגע, אם אתה לא לחוץ אז כדאי לחכות לראות מה המצב שלו בדיוק, וכשעוד חברות יוציאו אותו.

בקשר לג'יפורסים, אמור לצאת בקרוב הNV30 גם של נוידיה, שבטח יוריד את המחירים של הטי4600 ויעלה כמו הרדון נראה לי (אלא אם נוידיה לא רוצה להתחרות בו)

פורסם
  • מחבר

וה nv30 הזה מה הקצב פריימים שלו וכל המפרט שלו?

הוא בהרבה יותר טוב מה 9700?

פורסם

הוא עוד לא יצא כאילו... ::)

בכל אופן הוא גם לא יצא לפחות עוד כמה חודשים עד חצי שנה...

פורסם

מה לא יצא? הראדון 9700? הוא יצא כבר ממזמן!

פורסם

הNV30 עוד לא יצא, לא הרדון

פורסם
  • מחבר

אז בקיצר מה שווה יותר

GAINWARD TI 4600 750 XP

או

READON 9700 של GIGABYTE?

והרידון הזה שווה בכלל של החברה הזאת?

פורסם

הראדון הרבה יותר שווה כי הג'יפורס בטח יתיישן דיי מהר ואין בו תמיכה בDirectx 9

פורסם

תבין, ה RADEON 9700 הוא הכרטיס החזק ביותר שקיים כרגע בשוק. אם תקנה אותו אתה יכול להיות בטוח שכל המשחקים העכשויים והעתידים לבוא, יפעלו עליו בצורה חלקה. אם זאת בשל היותו עדיין חדש, ובשל חוסר תחרות מחירו גבוהה ואינו משתלם.

ה GEFORCE 4200 הוא גם כן כרטיס חזק ביותר, ותהיה בטוח שאף משחק לא ירוץ אצלך קטוע בשנה הקרובה. אבל חבל לך לקנות את של GAINWARD כשחברות אחרות מציאות את אותו הכרטיס במחיר משתלם יותר. (MSI, LEADTEK....)

בקיצור, אם לא חסר לך כסף לך על ה RADEON. אם אתה רוצה להשיג כרטיס טוב במחיר משתלם , שיריץ לך את כל המשחקים הנוכחיים לך על אחד מהגיפורסים הרבים בשוק.

אגב GIGABYTE היא חברה טובה ובעלת מוצרים איכותיים.

פורסם

אני מניך שאם יש לך 200 ש"ח לגינווארד אז אתה יכול להוסיף עוד ולקנות RADEON אבל אתה יכול גם למצוא TI 4600 של לידטאק (חברה מצויינת!) ב-1600

אז שוב אם האופציות הן רק דינווארד או גיגה ביט אז לפי דעתי הגיגה ביט

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם עזרתם לי מאוד אני כבר עוד היום יזמין את הרידון וזה לא שיש לי כסף קרעתי את התחת כל החופש הגדול בעבודה אז למה שאני לא יהנה ממנו עכשיו מבינים

אז תודה לכולם אני יזמין אותו מפי סי הרדוויר כי הבנתי שמי שמישהו הזמין מהדובים וכנראה אין להם במלאי והוא מתייבש ביניתיים

פורסם

תתחדש..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים