פורסם 2006 במרץ 2919 שנים מה ההבדל בין הRazer Copperhead לבין הRazer Plasma Diamondback חוץ ממנוע ליזר נגד מנוע אופטיומה ההבדל בין הצבעים?Chaos greenanarchy redtempest blueלמה הכחול הכי יקר?
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים הכחול הכי יקר ב diamondback כי הוא היה מהדורה מוגבלת (limited edition).ב copperhead אין באמת הבדל במחיר, ואם יש במקומות מסויימים זה רק כי מנסים לרכוב על הגל מהdiamondback.בכל אופן, אין הבדל אדיר באיכות, ה diamondback שאני עובד איתו מצויין. אם המחיר חשוב לך - קח אותו.אם יש לך קצת כסף מיותר, ה copperhead טוב יותר במעט. (1600DPI זה די ויותר, מעט מאוד באמת עובדים על 1600)לדעתי האישית לא שווה להשקיע את ההבדל במחיר. אבל זו רק דעתי.
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים מחבר ב diamondback התכונתי לגרסאת הפלאסמהוהשאלה של הצבעים זה בקשר ל copperhead אז אתה אומר שזה סתם גימיק שיווקי?אין לזה הבדלים? (אני יודע שהצבע עצמו לא משנה אלא חשבתי שזה גרסאות שונות)
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים השם הוא plasma, בפועל זה בסה"כ צבע כחול. כמו שהאדום הוא magma.וכן, זה גימיק שיווקי בלבד.אני קניתי למשל את הכחול כי כל הלדים במחשב שלי הם כחולים והם נראים יותר יפה ביחד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.