עבור לתוכן

מפרט מחשב עד 4000 כולל מסך,לגבר בן 30 שיש לו זמן פנוי

Featured Replies

פורסם

היום דוקא אמרו לי כי יש ליבה בודדת וזה הבדל לא קטן - אז אם אני לא הולך לפי שנתון אלא לפי הצורך אז האם אני מבין נכון וליבה בודדת של אינטל 3G זה הימור הגיוני למחשב משחקים (לא גיימרים)?

תודה

• תגובות 32
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה ההגיון, EVMAN? המפרט של אינטגרל טוב משלך בכל פרמטר.

מה?

במה בדיוק?

יש לו יותר זכרון והוא חרג.אתה כנראה לא רואה טוב או משהו,כי אני לא מבין איך אתה אומר את זה.

פורסם

זה מפרט לא מאוזן לחלוטין (סמפרון 3000? למה? 2800 עוה כמעט 100 שקלים פחות ועושה באוברקלוק הרבה, הרבה יותר), וגם בחירת החלקים מפוקפקת (מסך של מאג מול מסך של סמסונג? איך אתה משווה בכלל).

פורסם
  • מחבר

אני אבדוק איתו מחר אם ניתן לחרוג...

כמו שאמרתי - הוא לא גיימר! אם המשחק שהוא יריץ לא ירוץ חלק,ויהיו טיפה "מפוקסל" - לא נורא!

הוא לא מתכוון לשבת כמוכם הרבה, רק לשעות פנאי אחרי עבודה, בערב...

מעבד אני מעדיף אינטל.

מה ההבדל בין הליבה כפולה שהמלצתם לבין 3.1 64 ביט למשל ?

כרטיס מסך- נכון צריך איכותי,אבל אני מאמין שגם X600 או X700 יריץ יפה מאוד משחקים, לא? (או לחילופים X1300 או X1600 החדשים)

לא צריך להשתגע פה ולקנות כרטיס ב 1000 שקל...

בגדול מה עדיף, גי פורס או רדאון?

תודה

פורסם

X600 או 700 לא יעלה משמעותית פחות מה Geforce 6600 ויתן תמורה פחותה לכסף.

אפשר כמובן לקחת את המפרט של אינטגרל ולהוריד ממנו את הכרטיס מסך כיוון שעל הלוח יש כרטיס מובנה.

אם יהיה צורך אפשר להוסיף כרטיס.

בסכומים הנמוכים של כמה מאות שקלים המעבדים של AMD נותנים תמורה הרבה יותר טובה לכסף מאשר הסלרונים של אינטל. בנוסף הלוחות בד"כ קצת יותר זולים וקצת יותר איכותיים.

אם אתה רוצה אינטל שווה כבר למתוח את תקציב המעבד ל 900 ש"ח, כי במחיר הזה אתה מקבל 2 מעבדים במחיר אחד.

פורסם

למתוח ב-900 שח זה הרבה. מה יתרון ליבה כפולה למשחקים? מדוע לא להשקיע בכרטיס מסך שימנע קרטועים?

פורסם

בגדול מה עדיף, גי פורס או רדאון?

זה יותר בשביל גיימרים אתה צריך אחד שיתן לך יחס מחיר/ביצועים גבוהה וזה בדרך כלל גי פורס

פורסם

למתוח ב-900 שח זה הרבה. מה יתרון ליבה כפולה למשחקים? מדוע לא להשקיע בכרטיס מסך שימנע קרטועים?

זה לא רק קשור למשחקים. זה קשור ליכולת עבודה במקביל, וזה קשור לוויסטה הכבד וזה קשור לזה שהעולם במעבר לכפולי ליבה וזה העתיד.

פורסם
  • מחבר

עדכון:

התקציב עלה ל 4500.

זיכרון אני מניח שאקנה 1 GB, מהיר 533 של חברה טובה (קינגסטון או משהו). 1 גיגה מספיק לא?

מה שאני לא סגור לגביו:

1. מעבד - רק אינטל.

2. לוח אם טוב (אני מכיר רק אסוסים,והם יקרים יש משהו אחר טוב וזול?)

3. כרטיס מסך- לא צריך להריץ משחקים על רמה הגבוהה ביותר- משהו סביר וטוב.

4. מסך CRT זול ואיכותי.

כל השאר- מארז רמקולים ושאר ציוד נוסף אני אסתדר...

תודה

פורסם

תוסיף עוד 200 ותקנה את מה שאני הצעתי. עונה על הדרישות שלך אחד לאחד.

כמו שאמרתי, על איכות צריך לשלם.

פורסם
  • מחבר

ראיתי כמה דברים מיותרים במפרט שלך

1. כונן דיסקטים- לא שימושי, חבל.

2. קירור למעבד, חבל על ה 200 שקל האלה. הוא לא משצע שום OC, והקירור המקורי טוב.

וגם- 3. 512 מה זיכרון יספיק? חשבתי לפחות על 1 גיגה, לא?

4. הלוח הזה כולכם המלצתם, כנראה שהוא באמת משתלם וטוב, אני לא מכיר אותו. סומך עליכם.

5. כרטיס מסך- ה 6600 הזה טוב? לא עדיף רדאון או שזה יקר יותר?

לי היה 6600GT, שהחזרתי אותו כי לא היה מתאים לךי לעריכת וידאו... חברת Gainward אני לא מכיר... ???

תודה

פורסם

ראיתי כמה דברים מיותרים במפרט שלך

1. כונן דיסקטים- לא שימושי' date=' חבל.

יש כאלה שלא יסכימו איתך. אבל מי אני שאתווכח.

2. קירור למעבד, חבל על ה 200 שקל האלה. הוא לא משצע שום OC, והקירור המקורי טוב.

מאיפה אתה מסיק שהקירור המקורי טוב? הוא גרוע, לא מקרר ועושה המון רעש. גם אם לא עושים OC חייבים להחליף אותו.

כמו כן, כמו שאמרתי, לעשות אוברקלוק למעבד הזה זה שטויות - נכנסים לביוס, משנים את הבאס מ133 ל-166, והופ, המעבד קפץ מ-2.6 ל3.3 - 100 אחוזי הצלחה. אני מציע שתחפש ת'רדים באתר על המעבד הזה ותלמד קצת. אלו ליבות כפולות בטכנולוגיות 90NM שאינטל מנסה להפטר מהן, ולכן הן מסוגלות להרבה יותר מהמהירות שאינטל קבעה להן.

וגם- 3. 512 מה זיכרון יספיק? חשבתי לפחות על 1 גיגה, לא?

תסתכל טוב כפרה. 512, 2 סטיקים, שווה 1 גיגה. בנערכות אינטל חייבים שני סטיקים.

4. הלוח הזה כולכם המלצתם, כנראה שהוא באמת משתלם וטוב, אני לא מכיר אותו. סומך עליכם.

אני מאוד מציע שתקרא את המדריך להכנת מפרט - השאלות שלך מתאימות למתחיל. זה לא הלוח שמשנה, זה הצ'יפסט, וכל עוד היצרן לא מפוקפק (וגיגהבייט חברה עם מוניטין מצויין) אין מה לדאוג.

5. כרטיס מסך- ה 6600 הזה טוב? לא עדיף רדאון או שזה יקר יותר?

מה זה רדאון? שוב, שאלות של מתחיל. רדאון זה שם מותג של ATI שמתאר כרטיסי מסך מלפני 5 שנים ועד היום. במשפחת הכרטיסים של ATI יש כרטיסים טובים ויש כרטיסים פחות טובים.

יש תקציב - התקציב מתאים לקניית כרטיס מקטגוריה מסויימת (LOW END, ENTRY LEVEL, MID RANGE, HIGH END) - במקרה שלך ENTRY - ויש כרטיס שמומלץ לקטגוריה הזאת, ובמקרה הוא של NVIDIA. ברור שככל שתשים יותר כסף ותעלה בקטגוריות נוכל לדחוף למפרט כרטיס יותר טוב, אבל גם אז הוא לא בהכרח יהיה כרטיס של ATI. תוסיף כסף - ישתלם הX1600PRO. תשים עוד כסף - ישתלם 6800GS. תשים עוד כסף, כמעט כפול כסף, ישתלם 7600GT. זה לא משנה היצרן, משנה הכרטיס שמומלץ לקטגוריה.

לי היה 6600GT, שהחזרתי אותו כי לא היה מתאים לךי לעריכת וידאו... חברת Gainward אני לא מכיר... ???

6600GT היה כרטיס מעולה (קצת מיושן בסטנדרטים של ימינו), וGAINWARD חברה מעולה ומאוד אמינה בתחום כרטיסי המסך.

תודה

פורסם

שאלה של תמים" במחשב שלי יש 400 ואני יודע שהערוץ 800MHZ, האם זה אומק ש-533 זה מהירות ערוץ של מעל 1G?

תודה, יהודה

פורסם

^^^

השאלה לא מובנת בדיוק

פורסם

שאלה של תמים" במחשב שלי יש 400 ואני יודע שהערוץ 800MHZ, האם זה אומק ש-533 זה מהירות ערוץ של מעל 1G?

תודה, יהודה

ולמה אתה נדחף לטרד? יש לך שאלה, שאל אותה בפורום המתאים בטרד משלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים