עבור לתוכן

מחפש תוכנה שמזהה התקני USB תחת DOS

Featured Replies

פורסם

אני רוצה גישה לאייפוד שלי דרך הדוס

שהוא יופיע ככונן נוסף

רק דרך הדוס במחשב ללא מערכת הפעלה, הארד דיסק מפורמט

וגם תוכנה שתאפשר לי לעשות BOOT דרך התקן USB כמו DISKONKEY

למה אני צריך את זה... יש לי מחשב נייד Toshiba Satellite 1900 שהסידי שלו התקלקל והדיסק שלו מפורמט, האמצעים היחידים לגישה אליו זה דרך FLOPPY ו USB

צריך להתקין מערכת הפעלה, ניסיתי ישירות דרך קובץ GHOST שיש לי על האייפוד אבל ההתקנה נתקעת. אז חשבתי להעתיק אותו לכונן אחד ולהתקין על השני

פורסם

לדברים כאלה אין תוכנה מסוימת, יש הגדרות ב BIOS שצריך לשנות... אתה צריך לשנות שהBOOT הראשון יהיה דרך USB והלאה והלאה...

וככה בעיקרון ההתקנה אמורה לעלות... ניסית דרך DISK ON KEY?

פורסם
  • מחבר

לדברים כאלה אין תוכנה מסוימת, יש הגדרות ב BIOS שצריך לשנות... אתה צריך לשנות שהBOOT הראשון יהיה דרך USB והלאה והלאה...

וככה בעיקרון ההתקנה אמורה לעלות... ניסית דרך DISK ON KEY?

כן אני יודע שיש כאלה הגדרות בביוס אבל אין בנייד הזה במקום שקובעים את הסדר של הבוט אפשרות של USB

פורסם

תנסה את השיטות הבאות

תאפשר בביוס legacy USB storage (אם יש)

פורסם
  • מחבר

תנסה את השיטות הבאות

תאפשר בביוס legacy USB storage (אם יש)

יש, והוא מאופשר

וניסיתי כבר, לא עבדו.

פורסם

לדעתי יש לך יותר סיכוי לפתור את הבעייה עם אתחול לדיסקט גוסט וקריאת אימג' ממחשב אחר ברשת פנימית.

אני הייתי מנסה ליצור אימג' במחשב אחר שיכיל שתי פרטיציות - אחת ריקה ואחת שמכילה את הסידי של ווינדוס. אחר-אך הייתי מנסה לאתחל את הלאפטופ עם סדרת דיסקטי האתחול ל-WinXP ושולח אותם "איכשהו" להשתמש בפרטיצייה השנייה בתור כונן סידי.

פורסם
  • מחבר

לדעתי יש לך יותר סיכוי לפתור את הבעייה עם אתחול לדיסקט גוסט וקריאת אימג' ממחשב אחר ברשת פנימית.

אני הייתי מנסה ליצור אימג' במחשב אחר שיכיל שתי פרטיציות - אחת ריקה ואחת שמכילה את הסידי של ווינדוס. אחר-אך הייתי מנסה לאתחל את הלאפטופ עם סדרת דיסקטי האתחול ל-WinXP ושולח אותם "איכשהו" להשתמש בפרטיצייה השנייה בתור כונן סידי.

בשביל זה צריך להגדיר רשת פנימית בדוס, דבר שהוא בכלל לא פשוט. במיוחד בגלל שזה עם מחשב שמריץ עליו אקספי עם מערכת קבצים NTFS

פורסם

לפתוח קובץ טקסט בדיסקט האתחול של גוסט ולתקתק/לקבוע IP פנימי באותו subnet של המחשב שמריץ גוסט סרבר זה לא סיפור גדול (ובכלל לא תצטרך את זה אם אתה עובר דרך ראוטר שנותן IP לכל מחשב שמחובר אליו בעזרת שרת DHCP מובנה בו).

אולי תהיה לך בעייה למצוא דרייבר דוסי (NDIS) לכרטיס הרשת בלאפטופ, אבל גוגל עוזר.

גוסט יודע ליצור מאפס פרטיציית NTFS ולפרוס עליה את האימג'. זהו למעשה ייעודו בחיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים