פורסם 2006 במרץ 2819 שנים אני מחפש מצלמה דיגיטלית עד 2500 ש"ח. אני מעדיף כמה שיותר קטנה אבל הבנתי שהקומפקטיות שנכנסות לכיס בקלות זה על חשבון הזום וחשוב לי שיהיה זוםתודה רבה
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים יש ב-1700 ש"ח, את ה-Fuji F11.תבדוק אותה, תאמר לי מה דעתך.כמו כן, שנה בבקשה את הכותרת של הנושא לאינפורמטיבית בהתאם לחוקי הפורום.
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים שהקומפקטיות שנכנסות לכיס בקלות זה על חשבון הזום וחשוב לי שיהיה זוםאני מניח שאתה מתכוון שחשוב לך שיהיה זום עם מכפלה גבוהה? בכל מקרה, כדאי שתקרא את זה כדי להבין האם זום כזה באמת כל כך חשוב לך.
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים מחבר היתודה על התשובהמה ההבדל בין פוג'י f11 ל f10 ?לגבי שינוי הכותרת, מה עליי לעשות?תודה
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים מחבר היאני לא כל כך מביןחשבתי שאם יש זום ארוך יותר אז תמיד אפשר לצלם כמו מצלמות בעלות זום קצרויש את היתרון של זום ארוךלפי מה שאתה אומר, יש מצבים שבזום קצר התמונות טובות יותר במצבים מסויימים???מצלמות הכיס בהן אי-אפשר לצלם דמויות ממרחק רב יצלמו במצבים מסויימים יותר טוב?תודה
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים תשתמש בכפתור ה- שקיים בהודעה הפותחת ותערוך את הכותרת שם. אסור להגיב תגובה-אחרי-תגובה של עצמך, שים לב לזה בבקשה! ה-F11 יותר טובה בהרבה מובנים, תריץ חיפוש למידע נוסף. הקישור של boren מסביר הכל, תקרא שוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.