עבור לתוכן

DYNAX 5D vs DYNAX 7D

Featured Replies

פורסם

כי עדשה של ניקון לא יכולה להתחבר לגוף של קאנון... איזה קטע, אתה יודע.....

• תגובות 41
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

:s05:

נגיד ואני לוקח עדשה של ניקון + המצלמה המדוברת (D200)

או שאני לוקח עדשה של קנון + המצלמה המדוברת (D20)

האיכות של D20 הרבה יותר טובה...

אז מה אתה מנסה לאמר?:

1. שהעדשה היא שמחליטה על האיכות של התמונה? שוב, למה שאני אקנה מצלמה יקרה יותר?

2. שחכתי מה רציתי לאמר >:(

קיצור, תסביר את עצמך.

פורסם

תתחשב בזה שאולי גם התפעול של מצלמה אחת יותר נוח מהשנייה... ::)

ואילו עדשות יתאימו לך יותר... וסוללות... וגריפ... וכל הציוד ההיקפי הקיים היום.....

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין ממך כמעט כלום... אתה מבלבל אותי נורא...

בוא נתחיל מהתחלה...

נגיד ואני רוצה מצלמה עם איכות תמונה מירבית, פוקוס מהיר מאוד, הכי פחות רעשים, עינית מפורטת...

מה יתאים כאן יותר טוב מ DSLR? ומה קשור בכל עדשה וציוד עכשיו?

נגיד וזה כן קשור, איזו עדשה לקחת? (אני אציין תקציב בהמשך...)אתה לא אומר לי כלום, אני אמור לנחש?

כרטיס זיכרון, סוללות , חצובה , פילטרים יש לי כבררררררררר.

תקציב למצלמה ולעדשה - 6000-7000שח, אפשר גם יותר אם זה שווה את זה כמובן...

והאם כדאי בכלל לקנות עכשיו מצלמת DSLR או לחכות עד שהטכנולוגיות יהיו בשלות?

תודה :):D

פורסם

נגיד ואני רוצה מצלמה עם איכות תמונה מירבית, פוקוס מהיר מאוד, הכי פחות רעשים, עינית מפורטת...

יש רק בחירה אחת בתקציב שלך שעומדת בצורה טובה בכל הדרישות: Canon 20D. המחיר שלה הוא 7000 ש"ח לא כולל עדשה.

והאם כדאי בכלל לקנות עכשיו מצלמת DSLR או לחכות עד שהטכנולוגיות יהיו בשלות?

הטכנולוגיות בשלות כבר עכשיו, אבל האם מוצדק עבורך לשלם 7000 ש"ח על מצלמה זה משהו שרק אתה יכול לדעת.

אגב, ה-30D היא מצלמה חדשה שפותרת את שתי הנקודות הכי חלשות ב-20D - מסך LCD קטן ודי מעפן, וחוסר במד-אור נקודתי. היא אמנם מעל התקציב שלך, אבל אם כבר מוציאים סכום כזה, זאת תהיה טעות לדעתי לחסוך 800 ש"ח ולקנות מצלמה מיושנת.

פורסם
  • מחבר

מסך LCD ממש לא מעניין אותי, העיקר שיראו משהו, לא עושה מזה אלבום.

מה זה מדד אור נקודתי, למה הוא משמש?

על איזו עדשה אתה ממליץ לי? משהו בערך 35-200 במחיר סביר... לקנון נגיד.

ולפי מה שהבאתי עמוד קודם, האיכות של ה D20 יותר טובה מאשר האיכות של ה D200... למה??

תודה :)

פורסם

מה זה מדד אור נקודתי, למה הוא משמש?

הוא מאפשר למדוד אור על חלק קטן בתמונה, למשל על פנים של מצולם שנמצא עם הגב לשמיים בהירים.

על איזו עדשה אתה ממליץ לי?

על העדשה היחידה שאולי נכנסת איכשהו בתקציב שלך - עדשת הקיט 18-55. פשוטה, מעפנה, אבל זה מה שהתקציב מאפשר (וגם לא).

ולפי מה שהבאתי עמוד קודם, האיכות של ה D20 יותר טובה מאשר האיכות של ה D200... למה??

ה-D200 יותר טובה ב-ISO נמוך, ה-20D יותר טובה (פחות רועשת) ב-ISO גבוה. ה-D200 ממילא לא בתקציב שלך, אז חבל לכלות עליה מילים.

פורסם

עדשת הקיט 18-55. פשוטה, מעפנה, אבל זה מה שהתקציב מאפשר (וגם לא).

*שיעול*

תרד ברמה של הגוף ותיקח משהו מכאן:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175476.msg1503611#msg1503611

אגב, עוד עדשה אפשרית לקנייה היא ה-SIGMA 70-300 שקיימת גם אצל שפע (היבואן של סיגמא בארץ) במחיר של 1360 שקל.

אתה יכול לנסות לבדוק מחירים עבור העדשות הנ"ל בחנויות כמו יוגנד אבל אני בספק אם תצליח להכניס אותן בתקציב.

פורסם

ה-350D לא עומדת בדרישות. העינית שלה ממש גרועה וקטנה.

פורסם
  • מחבר

וה 7D עומדת בדרישות?

קראתי קצת ברשת, והבנתי שה 7D איטית יחסית למצלמות DSLR אחרות...

האם האיטיות הזאת מטבטאת בפוקוס איטי או במהירות צילום התמונות? (כמות תמונות בשניה) - מאוד חשוב לי שיהיה פוקוס מהיר ומדוייק ככל הניתן!

פורסם

במהירות הפוקוס יש תלות בעדשה עצמה בנוסף למצלמה.

פורסם

לא, ה-7D לא עומדת בכל הדרישות שלך. היא עולה על המצלמות של קאנון באיכות הבניה, באיכות העינית, בממשק המשתמש, במנגנון הייצוב המובנה ובתמורה לכסף. היא נופלת מהן במהירות הפוקוס וברזולוציה (2MP פחות), ויש לא מעט מצלמות 7D שדורשות כיול פוקוס, כמו במקרה שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים