פורסם 2006 במרץ 3019 שנים מחבר לא רע...לא רע בכלל. יש אפשרות לנתק את הבקרת אחיזה/יציבות באוטו הזה? בקרת היציבות מנותקת...
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים בקרת היציבות מנותקת... אז אני לא רואה טוב או שאין למנוע כוח "לזרוק" את התחת ולהכנס להיגוי יתר.
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים מחבר תגיד מי צילם? כל הכבוד על ההשקע אבל לתפוס מצלמה ישרה אי אפשר? אני צילמתי...וזה או זה או כלום...ואפשר להבין מה מצולם.. גם לא היה לי איפה למקם את המצלמה.. BOSE,כנראה שאתה לא רואה טוב.
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים BOSE,כנראה שאתה לא רואה טוב.טוב אני לא רואה טוב או שאולי האיכות צילום פשוט בינונית ומטה (לא שאני לא מודה לך על ההשקעה).
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים מחבר נחמד, אסף מתפרע מה? ;Dעם הגולף שלי,לפעמים עושה קיקדאונים וצלחות פה ושם...במרצדס חבר שלי נוהג...
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים עם הגולף שלי,לפעמים עושה קיקדאונים וצלחות פה ושם...במרצדס חבר שלי נוהג...אני אומר את זה לחבר שלי הרבה ועכשיו אני גם יגיד את זה גם לך.אי אפשר לעשות צלחות עם הנעה קדמית!!!להרים הנד ברייק זה לא נקרא לעשות צלחת.
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים מחבר אני אומר את זה לחבר שלי הרבה ועכשיו אני גם יגיד את זה גם לך.אי אפשר לעשות צלחות עם הנעה קדמית!!!להרים הנד ברייק זה לא נקרא לעשות צלחת.להרים הנדברקס ולסובב את האוטו ב360 מעלות לא נקרא צלחת? ( זה חבר שלי עשה באוטו שלי)אני הצלחתי היום לעשות בערך חצי סיבוב משהו בסביבות 150 מעלות...
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים במצב הטוב זה נקרא זריקה או החלקה (במצב הרע זה איבוד שליטה).זה נקרא לעשות צלחת.http://video.google.com/videoplay?docid=-4870418535280778071&q=m5&pl=true
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים למי שביקש תמונות של האימפרזה http://s54.yousendit.com/d.aspx?id=1ZM72E5QUO66I1BBPO4JJQO1E5אני אומר את זה לחבר שלי הרבה ועכשיו אני גם יגיד את זה גם לך.אי אפשר לעשות צלחות עם הנעה קדמית!!!להרים הנד ברייק זה לא נקרא לעשות צלחת.אמת
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים אסף וואי , אני לא מציע לך לעשות "צלחת" עם הגולף למה מרכז הכובד שלה גבוה יחסית והיא עלולה להתהפך דיי בקלות + הנעה קדמית :-\ זה לא אימפרזה GT :
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים אסף וואי , אני לא מציע לך לעשות "צלחת" עם הגולף למה מרכז הכובד שלה גבוה יחסית והיא עלולה להתהפך דיי בקלות + הנעה קדמית :-\ זה לא אימפרזה GT : תאמין לי שאם אין איזה בור בכביש אז אין מצב שהוא מתהפך...ועם GT אי אפשר לעשות צלחות (4X4)
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים ההגיון שלי אומר הפוך הרי גולף זה אוטו גבוה אומנם מהנהיגה שלי עליו לא יצא לי לנהוג עליו בפראות אבל לא נראה לי שהוא בנוי לזה...אבל אם הם עשו איתו אז כנראה שזה הגיוני אף על פי שזה נראה מוזר ע"פ ההגיון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.